Vrace novac na 0 kad opljackam banku

Započeo [BS]Paolo, Novembar 18, 2012, 09:24:15 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Mystic World (samo test)
Detaljan opis problema: Kad oplajckam banku ono mi da pare i onu vrecu sa novcem ali mi odmax mice tasnu i novac stavlja na staro kao da nisma pljackao dodje do 5000 i kad dodje odmax se spusti na 0
Dio skripte: http://pastebin.com/jZXM3ac6

Mozda je do AntiCheata.Koji AntiCheat ima taj mod ?

Ako stavim JBC_GivePlayerMoney onda mi je to error?

C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\filterscripts\robbank.pwn(65) : warning 219: local variable "rb" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\filterscripts\robbank.pwn(69) : error 017: undefined symbol "JBC_GivePlayerMoney"
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\filterscripts\robbank.pwn(65) : warning 219: local variable "rb" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\filterscripts\robbank.pwn(69) : error 017: undefined symbol "SafeJBC_GivePlayerMoney"

1 Error.

Sad mi je ovo izbacilo kad sam stavio SafeJBC_GivePlayerMoney

Citat: Madafaker poslato Novembar 18, 2012, 11:21:05 PRE PODNE
C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\filterscripts\robbank.pwn(69) : error 017: undefined symbol "SafeJBC_GivePlayerMoney"

1 Error.

Sad mi je ovo izbacilo kad sam stavio SafeJBC_GivePlayerMoney

#define GivePlayerMoney SafeJBC_GibePlayerMoney
(PROBAJ) nisam siguran :)
RESPECT :
Vegas & C++

Citat: StjepanS poslato Novembar 18, 2012, 11:31:01 PRE PODNE
a da probas u fs toj definirat na pocetku #include <JunkBuster>

i onda JBC_GivePlayerMoney ili kako vec..
Ne moze #include <JunkBuster> bas sam gledao, gle, daj nam erorre kada si definirao, i liniju.
RESPECT :
Vegas & C++

C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\filterscripts\robbank.pwn(67) : warning 219: local variable "rb" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\filterscripts\robbank.pwn(71) : error 017: undefined symbol "SafeJBC_GibePlayerMoney"

1 Error.

C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\pawno\include\JunkBuster.inc(235) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "GivePlayerMoney")
C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\filterscripts\robbank.pwn(68) : warning 219: local variable "rb" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\filterscripts\robbank.pwn(72) : error 017: undefined symbol "SafeJBC_GivePlayerMoney"

1 Error.

da stavio sam i #include <JunkBuster> kao sto si rekao ali error opet isti

Stjepane sad radi a mogu li kako dodati ono kad neko plajcka banku da dobije wanted i da cijeli srw cita Marko_Markovic pljacka banku molimo policiju da ga zaustavi?

Oke hvala Stjepane i hvala svima sto ste mi pomogli  :-*

Moze li neko da mi pokaze samo kako da ubacim da se na svakih 10 min moze opljackaT gledao sam ali neumijem

Blaeks

*

Madmen

Pa napravis timer brate..., ovo na vrh
new TajmerZaBanku;
onda u komandi za pljacku dodas
if(TajmerZaBanku== 1)
		{
		    SCM(playerid, NARANDZASTA, "Ovu banku je neko prejebao pre tebe, sacekaj malo);
		    return 1;
		}
onda isto u komandi dodas ovo
TajmerZaBanku= 1;
onda na kraj skripte dodas,
public Prolazak()
{
	TajmerZaBanku= 0;
	return 1;
}
na vrh dodas ovo
forward Prolazak();
onda u u komandi za pljacku dodas ovo
SetTimer("Prolazak",300000,false); // ovo ti je 5 minuta, ti zameni za koliko hoces
i da ne zaboravim, dodas na vrh jos nesto
new Prolazak;