Vrace novac na 0 kad opljackam banku

Započeo [BS]Paolo, Novembar 18, 2012, 09:24:15 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Mystic World (samo test)
Detaljan opis problema: Kad oplajckam banku ono mi da pare i onu vrecu sa novcem ali mi odmax mice tasnu i novac stavlja na staro kao da nisma pljackao dodje do 5000 i kad dodje odmax se spusti na 0
Dio skripte: http://pastebin.com/jZXM3ac6

Mozda je do AntiCheata.Koji AntiCheat ima taj mod ?

Ako stavim JBC_GivePlayerMoney onda mi je to error?

C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\filterscripts\robbank.pwn(65) : warning 219: local variable "rb" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\filterscripts\robbank.pwn(69) : error 017: undefined symbol "JBC_GivePlayerMoney"
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\filterscripts\robbank.pwn(65) : warning 219: local variable "rb" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\filterscripts\robbank.pwn(69) : error 017: undefined symbol "SafeJBC_GivePlayerMoney"

1 Error.

Sad mi je ovo izbacilo kad sam stavio SafeJBC_GivePlayerMoney

Citat: Madafaker poslato Novembar 18, 2012, 11:21:05 PRE PODNE
C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\filterscripts\robbank.pwn(69) : error 017: undefined symbol "SafeJBC_GivePlayerMoney"

1 Error.

Sad mi je ovo izbacilo kad sam stavio SafeJBC_GivePlayerMoney

#define GivePlayerMoney SafeJBC_GibePlayerMoney
(PROBAJ) nisam siguran :)
RESPECT :
Vegas & C++

Citat: StjepanS poslato Novembar 18, 2012, 11:31:01 PRE PODNE
a da probas u fs toj definirat na pocetku #include <JunkBuster>

i onda JBC_GivePlayerMoney ili kako vec..
Ne moze #include <JunkBuster> bas sam gledao, gle, daj nam erorre kada si definirao, i liniju.
RESPECT :
Vegas & C++

C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\filterscripts\robbank.pwn(67) : warning 219: local variable "rb" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\filterscripts\robbank.pwn(71) : error 017: undefined symbol "SafeJBC_GibePlayerMoney"

1 Error.

C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\pawno\include\JunkBuster.inc(235) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "GivePlayerMoney")
C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\filterscripts\robbank.pwn(68) : warning 219: local variable "rb" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\user\Desktop\Pravi BS-RP\filterscripts\robbank.pwn(72) : error 017: undefined symbol "SafeJBC_GivePlayerMoney"

1 Error.

da stavio sam i #include <JunkBuster> kao sto si rekao ali error opet isti

Stjepane sad radi a mogu li kako dodati ono kad neko plajcka banku da dobije wanted i da cijeli srw cita Marko_Markovic pljacka banku molimo policiju da ga zaustavi?

Oke hvala Stjepane i hvala svima sto ste mi pomogli  :-*

Moze li neko da mi pokaze samo kako da ubacim da se na svakih 10 min moze opljackaT gledao sam ali neumijem

Pa napravis timer brate..., ovo na vrh new TajmerZaBanku; onda u komandi za pljacku dodas if(TajmerZaBanku== 1)
{
    SCM(playerid, NARANDZASTA, "Ovu banku je neko prejebao pre tebe, sacekaj malo);
    return 1;
}
onda isto u komandi dodas ovo TajmerZaBanku= 1; onda na kraj skripte dodas, public Prolazak()
{
TajmerZaBanku= 0;
return 1;
}
na vrh dodas ovo forward Prolazak(); onda u u komandi za pljacku dodas ovo SetTimer("Prolazak",300000,false); // ovo ti je 5 minuta, ti zameni za koliko hoces i da ne zaboravim, dodas na vrh jos nesto new Prolazak;