Donacije by ME

Započeo Ludi Grad, April 27, 2010, 20:32:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ludi Grad

Nakon dugog posmatranja korisnika na ovom Forumu i vidjevsi da ima dosta talentovanih i korektih ljudi odlucio sam svakih 40-50 dana donirati jednu domen i host sa svim mojim troskovima....Rijec je od sledecem:

Ukoliko imate neku ideju i mislite da bi taj "projekat" mogao uspjeti i opstati na Balkanu onda mi se slobodno obratite na mail/MSN/xFire o tome kakvu ideju imate i zajedno cemo protumaciti da li je ta ideja dobra i dali bi mogla uspjeti, jer ne bi zelio da na nesto bezveze bacam pare....Dakle ako imate prijedlog da ste iskusni i da ste ustanju voditi taj Forum/Sajt ili ne znam sta drugo onda mi se slobodno mozete obratiti..... Ali za to zauzvrat trazim nekoliko uvjeta i mislim da bi to i bilo sasvim uredu od Vas jer kompletno dobijate besplatno i domen i HOST na 1godinu, a za dalje cemo se dogovoriti....
Za sada mogu reci samo da sam izvrsio dvije donacije jedna ce biti na ljetu, dok je druga vec u toku, ali "taj neko" je ispao sasvim nekorektan(jer misli da mi je stalo do neke jbne teme  ;D  :o ) na sta sutim vec 3 dana, ali ne mislim i 10.....Tako da ako je ko zainteresovan neka se slobodno javi MENI.....

**^^Mrer, Boris, Max does not even attempt to contact me^^**

Lijep Pozdrav,
           $°-°PaYnE°-°$
Poslednja Izmena: April 27, 2010, 20:35:11 POSLE PODNE od [LG] $°-°PaYnE°-°$

Jako velikodusno od tebe, ali boris, mrer i max ce te prvi gnjaviti, nadam se da neces bacit pare bzvz

ljepo od tebe trebao si se prije javiti :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

M-Gun

velikoduso od tebe ... mozda ja imam neki plan ;)

Ludi Grad

Citat: °|Chris|° poslato April 27, 2010, 21:30:23 POSLE PODNE
Jako velikodusno od tebe, ali boris, mrer i max ce te prvi gnjaviti, nadam se da neces bacit pare bzvz
Ma Chris na klince necu bacat pare...  :D bacam samo na one koji su iskusni ipametni u glavu  :D  :P  :-*

Dobio si PM, ja imam plan sa iYokom otvorit jednu stranicu pa da se dog.

Ludi Grad

Citat: [Nezavisni]Weite.psd poslato April 27, 2010, 21:43:14 POSLE PODNE
O vecini smo se dogovorili javim ti u roku od 48h  :D  :P  Mozda te i zapadne ono  ;)

Citat: [LG] $°-°PaYnE°-°$ poslato April 27, 2010, 21:54:22 POSLE PODNE
Citat: [Nezavisni]Weite.psd poslato April 27, 2010, 21:43:14 POSLE PODNE
O vecini smo se dogovorili javim ti u roku od 48h  :D  :P  Mozda te i zapadne ono  ;)

Daj ti meni samo uvijete reci da se znam pripremit

Ludi Grad

Evo da vam kazem da sam u proteklih par dana donirao 2 Hosta (oba 4GB) i 2 domena:
                                                www.balcan-studio.com
                                                www.balcan-tournaments.com ( ukoliko neko zeli da zajedno samnom vodi ovaj Forum neka mi se javi slobodno na PM da mu malo vise objasni stvar ovoga Projekta, najvise bi volio ako se neko razumije dosta dobro oko SA:MP-a i CS-a zasad i da je veoma iskusan i oko Administracije i drugih stvari)

Evo da vam jos jenom napomenem nije nikakva varka bila oko toga i dokazao sam ja mislim, sledeci kojem cu donirati se zna ko je jer covjek ima smisla i zna znanje :D ...... Ukoliko mu nije dugo cekati odredjeno vrijeme dobice od mene sigurno ono sto je htio......  ;)

Lijep Pozdrav,
        _MaX_PaYnE_

r4z0r

Nisu to neke pare ali cjenim te tvoje donacije , valjda ces nac' nekog dovoljno iskusnog sto je veoma tesko . Ako vec "bacas" pare mogao bi kakav IV:MP server otvorit sa dobrom organizacijom i poznatim scripterima .

bTw. kraj svakog tvog posta me iritira , kopiranje Correlia .. to samo kod njega pali :P

Ludi Grad

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato April 29, 2010, 14:17:37 POSLE PODNE
Nisu to neke pare ali cjenim te tvoje donacije , valjda ces nac' nekog dovoljno iskusnog sto je veoma tesko . Ako vec "bacas" pare mogao bi kakav IV:MP server otvorit sa dobrom organizacijom i poznatim scripterima .
DA nisu mozda za mene i tebe, ali ovo sam iskljucivo napravio zbog ljudi koji i nisu u mogucnosti dati cak ni 40 eura, a veoma su iskusni sa tim cim se bave i siguran sam da bi voljeli nesto svoje imati...... A za IV:MP polako, sve ce doci na svoje vrijeme....btw. imam vec dobru ekipu za IV:MP kako skriptere tako i Playere  ;D  ;)  :-*
bTw. kraj svakog tvog posta me iritira , kopiranje Correlia .. to samo kod njega pali :P
Ma Correli je moj idol  :-*  :-*  :D

r4z0r

Citat: [LG] $°-°PaYnE°-°$ poslato April 29, 2010, 14:26:27 POSLE PODNE
DA nisu mozda za mene i tebe, ali ovo sam iskljucivo napravio zbog ljudi koji i nisu u mogucnosti dati cak ni 40 eura, a veoma su iskusni sa tim cim se bave i siguran sam da bi voljeli nesto svoje imati...... A za IV:MP polako, sve ce doci na svoje vrijeme....btw. imam vec dobru ekipu za IV:MP kako skriptere tako i Playere  ;D  ;)  :-*
Ma Correli je moj idol  :-*  :-*  :D
Vidi se da ti je Correli idol :P
Pa eto ako vec imas pare za rasipanje okupi ekipu i idemo zajedno gamemod slozit , eno nik delgad vjerujem da ga poznajes .. pa nas par mozemo dobar gamemod napravit pa u zaradu :P

Citat: [LG] $°-°PaYnE°-°$ poslato April 29, 2010, 14:14:54 POSLE PODNE
Evo da vam kazem da sam u proteklih par dana donirao 2 Hosta (oba 4GB) i 2 domena:
                                                www.balcan-studio.com
                                                www.balcan-tournaments.com ( ukoliko neko zeli da zajedno samnom vodi ovaj Forum neka mi se javi slobodno na PM da mu malo vise objasni stvar ovoga Projekta, najvise bi volio ako se neko razumije dosta dobro oko SA:MP-a i CS-a zasad i da je veoma iskusan i oko Administracije i drugih stvari)

Evo da vam jos jenom napomenem nije nikakva varka bila oko toga i dokazao sam ja mislim, sledeci kojem cu donirati se zna ko je jer covjek ima smisla i zna znanje :D ...... Ukoliko mu nije dugo cekati odredjeno vrijeme dobice od mene sigurno ono sto je htio......  ;)

Lijep Pozdrav,
        _MaX_PaYnE_

javio sam ti se xD

======ஜ۩۞۩ஜ======
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

======ஜ۩۞۩ஜ======
======ஜ۩۞۩ஜ======