Donacije by ME

Započeo Ludi Grad, April 27, 2010, 20:32:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

nepitaj mene jer neznam sta ce sve biti imas pm za to ;)

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Ludi Grad

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato April 29, 2010, 14:30:38 POSLE PODNE
Pa eto ako vec imas pare za rasipanje okupi ekipu i idemo zajedno gamemod slozit , eno nik delgad vjerujem da ga poznajes .. pa nas par mozemo dobar gamemod napravit pa u zaradu :P
Aaa Nik bootina sta ce on ne zna nista, ne treba mi takva ekipa.....  :D Salim se Nik i jee sada glavni sto se tice IV-MP, pa se obrati njemu ako zelis i ti ucestvovat, samo ja cu vam nabavit HOST cim dodje na Balkan....., a sigurno ce ubrzo doci  :D  :-*

Citat: [Nezavisni]Weite.psd poslato April 29, 2010, 14:40:24 POSLE PODNE
o cemu bi se radio taj www.balcan-tournaments.com
Kao i sto sam naziv domene govori nekakvi turniri, bila bi rijec o tome da napravimo neko takmicenje kako iz CS-a( 1vs1, klan vs klan), a tako i iz SA:MP-a, s tim da iz sampa mozemo dodat jos raznih takmicenja, pa trazim ekipu, kako za skriptanje mapa CS tako i SA:MP-a, Video Team, koji ce moci snimati svaku borbu, Sudije, koji ce pratiti borbu i naravno kaznjavati svakoga ko bude imao cheat, jaci lagg i ostalo sto nije dozvoljeno.... Tako da je uglavnom rijec o turnirima, ali to planiram prvi turnir napraviti tek tamo oko JUNA-Jula, jer imam obaveza sada kako prema skoli tako i prema treningu..... Pa do tada da skupimo pravu ekipu koja ce biti organizovana i slozna( da nebi bilo svadja) Takodje mgu svi ucestvovati i cak i ako ste Team, ali naravno necete imati nekakva popustanja prilikom igranja....To bi bilo ono osnovno, vise ocekujte u narednim sedmicama....
I da Servere sve placam JA dakle necete imati troskova ni prilikom toga, BTW mozete samo primati i neke nagrade ukoliko to zasluzite od mene.....  ;)

s Postovanjem,
        _MaX_PaYnE_   :P  :P  :-*

Ako mislis stavit cod4 mene zovi obazavam cod4

Nik_Delgad je rekao da će voditi LG IV:MP. Što se tiče ovoga bravo Max ;). Samo pazi se, možeš se tu zajebat pravo. Podržavam te i ak ti bude trebala ikakva pomoć imaš pm, xfire, il msn. Ja ću biti rad da tebi pomognem.
Poslednja Izmena: April 29, 2010, 15:30:40 POSLE PODNE od [LG] Laquilla
Now on CroHerza Roleplay/DM.

Nikad zaboravit: rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter..

Ludi Grad <3...

Nekad Ludi Grad Head Admin..

RazoR aka Razor_Sky aka RazoRSkY aka DestinY aka MoneY aha The Game aka Laquilla....

Citat: [Nezavisni]Weite.psd poslato April 29, 2010, 14:52:21 POSLE PODNE
Ako mislis stavit cod4 mene zovi obazavam cod4

nije bitno sta obozavac to i to. ja isto obozavam samp pa ni kurca neznam osim nesto mnape raditi. Ako imas znanje onda se tek mozes javiti ,)

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM