OMG!

Započeo admin, April 27, 2010, 07:37:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

iYoko

Citat: Don Correlli poslato April 27, 2010, 10:47:23 PRE PODNE
Citat: [LG]iYoko poslato April 27, 2010, 10:16:40 PRE PODNE
Evo ovako malo sam razmislio. Mozda da uvedete neke kriterije sa kojima bi serveri trebali izaci u susret da bi se oglasavali na Balkan-SAMP?
Ova zajednica je ko i SA:MP zajednica, samo da je namijenjena striktno igračima sa ex-yu Balkana. Na službenoj SA:MP zajednici nema takvih pravila u vezi servera, znači da ni kod nas neće biti.
Sve ovisi o potrebi.. Mi smo Balkanci (specijalci :D ) a Balkan je uvjek imao posebne potrebe :D

turker_kc

Citat: [CH]grudvo poslato April 27, 2010, 12:18:45 POSLE PODNE
Citat: Soprano poslato April 27, 2010, 08:08:44 PRE PODNE
Citat: [GG]James poslato April 27, 2010, 08:00:33 PRE PODNE
Citat: Soprano poslato April 27, 2010, 07:48:51 PRE PODNE
Citat: [LG]iYoko poslato April 27, 2010, 07:46:31 PRE PODNE
To bi meni bilo najbolje (ne da propadne CH nego da ima manje igrača)

Ma to ti se samo cini ovako, meni je sad od dragosti igrati pod drugim nickom na CH samo da imam vise vremena... Puno igraca, nitko te ne zna, igras i uzivas... auuuu

Hahah istina da uzivas niko te ne smara ma report itd.. xD

A tako je to... Ja sam prije igrao na jednom stranom serveru koji je u to vrijeme imao u prosjeku 30-40 igraca online i to je meni tada bilo punooo igraca, a zbilja tada nije ni postojalo ovako puno servera, bilo ih je manje od 600 cini mi se... I uvijek sam htio naci vlasnika, medutim nikad ga nisam vidio na serveru i uvijek sam se pitao vidi ove budale kakav server ima a on ne igra nego neki glupi admin mu tu vodi server, a lik je zapravo ponekad igrao ali sa drugim nickom upravo radi toga sto ti dopizdi kad si vlasnik, jer te svi smaraju nesto...

nemoj reci da nije tako i na ch :)

to sto se ti na serveru neznas ponasati pa ti Nikola izbrise acc si sam kriv a ne nikola  ::)

serveri se otvaraju puno.... al glupo je sto ti 80 posto igraca sad nece igrat na tvom srvru jer nije dobilo Admina/GM....sada se sve to pretvorilo u samo zelju za adminom....
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

r4z0r

Soprano il' ti je neko up'o na acc i otvorio ovaku glupu temu ili si ti puko skroz na skroz .. totalno glupa tema .
Ovo je cinjenica i ovo zna svaki forumas ovdje :D

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato April 27, 2010, 14:07:33 POSLE PODNE
Soprano il' ti je neko up'o na acc i otvorio ovaku glupu temu ili si ti puko skroz na skroz .. totalno glupa tema .
Ovo je cinjenica i ovo zna svaki forumas ovdje :D

Upao je tebi u glavu odavno...

Pa i istina je da je glupa tema, sam sebi se divis i ne mozes da vjerujes da si nekima bog. A ako tema vec nema smisla, ja cu napisat ono sta ima smisla ali ne sa ne smislenom temom.

Croherza je osla u kurac od kad su na vlast dosli bootovi od kojih je minimalno 100, a 50 ostali igraci i odkad prevladava napetost i bahatost od strane admina, pa kak nebi bio i igrac pod takvim okolnostima. Na novome modu, igrao, prodo account i amen. Nisam imao vise vole igrati sa tom klincudijom.

CH je nekada, na samom pocetku, oko 9.mj 2007. dok mi je miho501 aka Tony_Corleone (valjda) lider u Diablosima dok smo rokali po tvojoj mafiji ma da je imala 3x vise clanova i opet bili prvi. Nije bilo nikakvih pravila, jedino opce kulture bontona. To je bila igra, a ovo je sami shit.
Poslednja Izmena: April 27, 2010, 17:33:00 POSLE PODNE od avantgard

r4z0r

Iskreno prvi put se slazem sa nekim korisnikom , avantagard podrzavam .
Divis se onom sto si sam postigao , tako ofucano i jadno izvini ali tako jeste !

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato April 27, 2010, 17:40:04 POSLE PODNE
Divis se onom sto si sam postigao , tako ofucano i jadno izvini ali tako jeste !

Takoder podrzavam .... iako nema veze sa temom ... avantgard koji ti je nick bio na CH?
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Citat: CroSector | Tequila poslato April 27, 2010, 17:46:05 POSLE PODNE

Takoder podrzavam .... iako nema veze sa temom ... avantgard koji ti je nick bio na CH?

Rocky_Razbijac

Citat: avantgard poslato April 27, 2010, 17:53:38 POSLE PODNE

Rocky_Razbijac
J***n nick nako obecavajuci :D
Now on CroHerza Roleplay/DM.

Nikad zaboravit: rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter..

Ludi Grad <3...

Nekad Ludi Grad Head Admin..

RazoR aka Razor_Sky aka RazoRSkY aka DestinY aka MoneY aha The Game aka Laquilla....

Citat: [LG]  Laquilla poslato April 27, 2010, 18:04:18 POSLE PODNE
Citat: avantgard poslato April 27, 2010, 17:53:38 POSLE PODNE

Rocky_Razbijac
J***n nick nako obecavajuci :D

Haha, tad sam imao 14 godina, i isao si nadimak stavit. A na CH sam dosao preko forum.hr, slucajno otvorio temu.

Ne, ovo je samo iznesena misao koju sam imao u tom trenutku, i to je stvarno tako, a to sto neki ne mogu to priznati i sto su ljubomorni na sve ovo, to je njihov problem, ali to su CINJENICE koje NITKO ne moze promijeniti. A ja sam samo htio reci i ukazati koliko se proculo za SA:MP i koliko je ljudi otvorilo servere u ove 3 godine, a koliko je servera bilo do prije 3 godine. Sad, to sto vi krivo tumacite, ili sto ste LJUBOMORNI, ponavljam opet, VAS PROBLEM!

iYoko

Thank you for pointing out the obvius, Sherlock! =)

ÄŒinjenica iznesena!
Ovdje ide lock jer sam 97% siguran da ce doci do svade...