OMG!

Započeo admin, April 27, 2010, 07:37:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Haha koliko je novih servera otvoreno, koliko je zatvoreno, sad svi otvaraju servere haha... Kad sam ja otvarao CH 99% vas sto sad otvarate servere niste ni znali da postoji SA:MP hehe... A vidi danas, danas se dnevno 2 servera otvore hehe...

Pa da puno ih otvara ali im nece uspjeti :D takvi slucajevi su uvijek propali

Citat: [GG]James poslato April 27, 2010, 07:38:55 PRE PODNE
Pa da puno ih otvara ali im nece uspjeti :D takvi slucajevi su uvijek propali

Ne mora znaciti, neki ce uspjeti a neki ne... Samo sto svi ocekuju uspjeh u prvih 20-30 dana... CH 3 godine non stop radi na poboljsanju, da se sad prestane raditi na poboljsanju 3 godine bi propale za 2 mjeseca, ne bi ni 20 igraca bilo online...

iYoko

To bi meni bilo najbolje (ne da propadne CH nego da ima manje igrača)

Citat: [LG]iYoko poslato April 27, 2010, 07:46:31 PRE PODNE

Ma to ti se samo cini ovako, meni je sad od dragosti igrati pod drugim nickom na CH samo da imam vise vremena... Puno igraca, nitko te ne zna, igras i uzivas... auuuu

Citat: Soprano poslato April 27, 2010, 07:48:51 PRE PODNE

Ma to ti se samo cini ovako, meni je sad od dragosti igrati pod drugim nickom na CH samo da imam vise vremena... Puno igraca, nitko te ne zna, igras i uzivas... auuuu

Hahah istina da uzivas niko te ne smara ma report itd.. xD

Citat: [GG]James poslato April 27, 2010, 08:00:33 PRE PODNE

A tako je to... Ja sam prije igrao na jednom stranom serveru koji je u to vrijeme imao u prosjeku 30-40 igraca online i to je meni tada bilo punooo igraca, a zbilja tada nije ni postojalo ovako puno servera, bilo ih je manje od 600 cini mi se... I uvijek sam htio naci vlasnika, medutim nikad ga nisam vidio na serveru i uvijek sam se pitao vidi ove budale kakav server ima a on ne igra nego neki glupi admin mu tu vodi server, a lik je zapravo ponekad igrao ali sa drugim nickom upravo radi toga sto ti dopizdi kad si vlasnik, jer te svi smaraju nesto...

Citat: Soprano poslato April 27, 2010, 08:08:44 PRE PODNE

A tako je to... Ja sam prije igrao na jednom stranom serveru koji je u to vrijeme imao u prosjeku 30-40 igraca online i to je meni tada bilo punooo igraca, a zbilja tada nije ni postojalo ovako puno servera, bilo ih je manje od 600 cini mi se... I uvijek sam htio naci vlasnika, medutim nikad ga nisam vidio na serveru i uvijek sam se pitao vidi ove budale kakav server ima a on ne igra nego neki glupi admin mu tu vodi server, a lik je zapravo ponekad igrao ali sa drugim nickom upravo radi toga sto ti dopizdi kad si vlasnik, jer te svi smaraju nesto...

Pa da a mene razljuti kada pitaju mogu biti admin,gm,lider itd. pa to je ...

Razmislite malo, da nije ovoga foruma i svega sto su ovdje naucili "mladi" i "neiskusni" skripteri koji su imali zelju otvorit server... nebi bilo toliko novih servera i mnogo bi ljudi prestalo igrat SA;MP
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

iYoko

Zic nisi nista novo rekao... Svi smo svjesni toga. Ali to je neka posljedica svih dobrih stvari koej ovaj forum donosi.

Ne bi uspjeli da nema ove zajdince koja im je pomogla oko skriptanja i otvaranja servera  ::)

Citat: [CH]elmedin.gif poslato April 27, 2010, 09:49:27 PRE PODNE
Ne bi uspjeli da nema ove zajdince koja im je pomogla oko skriptanja i otvaranja servera  ::)
Tako je

Da se ovo sad zatvori serveri se vise nebi otvarali jer ovdje gledaju svi tutoriale...cak i ja jos uvjek kad zaboravim nesto pogledamm...

iYoko

Evo ovako malo sam razmislio. Mozda da uvedete neke kriterije sa kojima bi serveri trebali izaci u susret da bi se oglasavali na Balkan-SAMP?

Correlli

Citat: [LG]iYoko poslato April 27, 2010, 10:16:40 PRE PODNE
Evo ovako malo sam razmislio. Mozda da uvedete neke kriterije sa kojima bi serveri trebali izaci u susret da bi se oglasavali na Balkan-SAMP?
Ova zajednica je ko i SA:MP zajednica, samo da je namijenjena striktno igračima sa ex-yu Balkana. Na službenoj SA:MP zajednici nema takvih pravila u vezi servera, znači da ni kod nas neće biti.

Dovoljno je da su neki uvjeti u vezi naše službene liste.

[CH]grudvo

Citat: Soprano poslato April 27, 2010, 08:08:44 PRE PODNE

nemoj reci da nije tako i na ch :)