Hack

Započeo [AG]DarioKrsic, April 26, 2010, 14:03:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: fight poslato April 26, 2010, 16:03:15 POSLE PODNE
al ne samo forum i server su ownali :S neznam kako je do admina dosao Antonio on nas je i banao i davao drugim igracima admine

Ako su i forum i server onda je netko od vas pokupio keylogger ili neki sl nacin, uglavnom preko nekoga od vas admina je iscurilo.

turker_kc

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato April 26, 2010, 15:59:57 POSLE PODNE
Citat: Soprano poslato April 26, 2010, 15:55:11 POSLE PODNE
Dok ne shvatite da free hostovi nisu 100% sigurni, i nemaju neku zastitu i dok ne shvatite da dok se bavite ovim poslom da nista ne smijete skidati sa nepoznati stranica niti primati neke file-ove od drugih igraca ili sta ja znam koga, ako niste 100% sigurni u njih, dogadat ce vam se upravo ovo i uvijek cete nekog drugog kriviti. Malo porucite te stvari kako se upada, pa cete vidjeti da je zapravo do vas, da je preko vas iscurila informacija ili eventualno slaba zastita jer je free host.

E nek si im rek'o , u mene cilbur nece u kucu dok sam ja ziv !! :P
Izbjegavajte free hostove , nema se tu sta pametovat hh  - mene su ufatili na taj fazon i upali mi u ovaj acc , na srecu trajko kreten nije nista puno ucinio .

Ti im se javljas kad si i sam pokupio povise keyloggera <.<

((b0t))

r4z0r

Citirao si i mene u tom svom slavnom citatu xD .. ja nisam pokupio nijedan keylogger , mozda sam ga slucajno pokreno kad sam compile radio ali nema efekta nikakvog da sebe pratim :P

Brate postoje keyloggeri .... A vi sve sto vidite skidate :) Tako da verovatno je keylogger i dobio je sve sto mu treba .... A uopste nije haker .... To moze svako

virtuozo

Evo nasli smo IP adresu....od borisa don :D na tebe je :D

109.93.211.219:49226

Funky

nije ovo free host to je hrvatski-hosting!

Evo ip adrese kojima ide prijava doma od MUP-a

92.55.73.63
109.93.211.219
77.28.157.212
Poslednja Izmena: April 26, 2010, 16:33:09 POSLE PODNE od [CroElite]RaZeR

Correlli

IP jest Borisov, al trebat će mi i slika (odakle si dobio taj IP).

virtuozo

iz server loga smo dobili...taj IP eo Moky mi je sad dao

Citat: fight poslato April 26, 2010, 16:35:07 POSLE PODNE
iz server loga smo dobili...taj IP eo Moky mi je sad dao
print screen dajte...

Citat: [CroElite]RaZeR poslato April 26, 2010, 16:30:00 POSLE PODNE
nije ovo free host to je hrvatski-hosting!

Evo ip adrese kojima ide prijava doma od MUP-a

92.55.73.63
109.93.211.219
77.28.157.212

Mup nemoze nista u ovom slucaju osim njegov internet provider, tj. T-com, Iskon... i ostali.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Funky

Slusaj coreli boris je hacko forum a ovi server sto cu ti poslat

http://img203.imageshack.us/img203/9981/hakerihahaha.png Evo ovo su "hakeri" haha

http://www.imagesforme.com/show.php/1099144_borisip.bmp   borisip

turker_kc

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato April 26, 2010, 16:15:28 POSLE PODNE
Citirao si i mene u tom svom slavnom citatu xD .. ja nisam pokupio nijedan keylogger , mozda sam ga slucajno pokreno kad sam compile radio ali nema efekta nikakvog da sebe pratim :P

jednom si ga pokupio sjecam se ja...

Neverujem da je to Boris hako jer on stvarno nema veze sa vezom sigurno je poslao onog njegovog druga Bounty posto je par puta i meni pretio da ce mi oboriti msn.Ali sve u svemu nemoj te se nervirati  ;)

Citat: GGC poslato April 26, 2010, 14:06:25 POSLE PODNE
Za edimax je vec poznato da pravi probleme, ali mislim da ovo nisu oni napravili, nego neko drugi, kolko vidis/vidim neki boris. Ako nemas njegov IP nista se nemoze

Necu ni komentirat ovo, samo cu rec uzmi lopatu i zakopaj se ili kako boris kaze IDITE NAPOLJE DA DEVOJKAM A NE TU SRATI PICKE [cenzura xD]
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

r4z0r

Citat: Panda poslato April 26, 2010, 16:59:11 POSLE PODNE
Citat: °[ яЧz0я ]° poslato April 26, 2010, 16:15:28 POSLE PODNE

jednom si ga pokupio sjecam se ja...

Pliva ga je pokupio ne ja pando ukeljana .. xD
Nisam ja nikad keylogger pokupio kako znam -.-