Hack

Započeo [AG]DarioKrsic, April 26, 2010, 14:03:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

ko god je ovo uradio Otkinucu mu glavu ubicu ga peder jedan mutavi nek dodje 1 na 1 pa da ga vidimo PICKICA ubicu ga samo nek dodje mater mu

virtuozo

ovo radi kompanija sa nekog servera edimax ja mislim...jucer su rcon ownali i pisali su IP svoju...:S...molim da nesto poduzmete sad su nas sve banali sa servera

Za edimax je vec poznato da pravi probleme, ali mislim da ovo nisu oni napravili, nego neko drugi, kolko vidis/vidim neki boris. Ako nemas njegov IP nista se nemoze
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

OMG....zasto je hackao?  :'(  :'(
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

tekila to su ti pederi sta oces krivo im je sto imamo igraca i dobar gm ma

Correlli

Možeš li dobiti IP od tog "lovera ustaša"?

To ti je rezultat nepostivanja uputa sigurnosti podataka. Moras uvijek CHMOD stavit na FTP i nastimat da anonymous nemoze uci i mjenjati ti podatke.

edit:

Citat: Don Correlli poslato April 26, 2010, 14:12:12 POSLE PODNE
Možeš li dobiti IP od tog "lovera ustaša"?

Tesko da ce moci dobit IP osim ako nema CPanel, a nema jer je ovo free host.
Poslednja Izmena: April 26, 2010, 14:13:17 POSLE PODNE od GGC

sta nam imaju hackati ko im je sta uradio???

Boris je poznat po problemima jedom je dobio ovdje unban ali sad ce 4ever biti uklonjen,,,

virtuozo

ingame mu je nick Boris_Professional

eee ako si GMOD pise ti njegov IP ispod nicka u desnom KUTU :D
Poslednja Izmena: April 26, 2010, 14:18:00 POSLE PODNE od fight

Nekim ljudima je jednostavno to lijepo raditi, nanjeti stetu drugima, takvi ljudi su za mene noliferi, i to nije pravi hacker, bez brige, to je jedan klinac koji nema pojma o racunalima. Tako da... ako ti nije promjenio password(lozinku/sifru), onda mozes vratit na staro, promjenit si password, stavit CHMOD... Ako ti je promjenio, probaj traziti od tog freehostera, da ti povrati password("Lost Password?"). Ili pak mozes napraviti novi account kod tog hostera(preporucam 000webhost, megabyet, byet)

edit:

Citat: °|Chris|° poslato April 26, 2010, 14:17:17 POSLE PODNE
Boris je poznat po problemima jedom je dobio ovdje unban ali sad ce 4ever biti uklonjen,,,

Neznas dal je to on :), a i cuo sam da je jedan lik dobio opomenu od T-Coma zbog pokusaja hackanja raznih foruma/webova. Pa tako i ti ga mozes prijaviti, naravno ako imas IP.
Poslednja Izmena: April 26, 2010, 14:20:28 POSLE PODNE od GGC

Correlli

Zanima me IP da provjerim da li je to stvarno Boris, jer ako je onda mu se ne piše dobro.

Citat: fight poslato April 26, 2010, 14:17:21 POSLE PODNE
Onda pogledajte server logove i dajte mi njegov IP.

virtuozo

zao mi je ali ja trenutno nemam control panel od servera trenutno nema head admina online :(

Citat: Don Correlli poslato April 26, 2010, 14:18:49 POSLE PODNE
Zanima me IP da provjerim da li je to stvarno Boris, jer ako je onda mu se ne piše dobro.

Citat: fight poslato April 26, 2010, 14:17:21 POSLE PODNE
Onda pogledajte server logove i dajte mi njegov IP.

Ljubomora mu izgleda udarila u glavu pa mu izbila koju dasku...
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

virtuozo

a sta ces :D ljubomorne duse mogu da ga puse :D uvjek bilo :D jedva cekam da head adodje