Hack

Započeo [AG]DarioKrsic, April 26, 2010, 14:03:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Eto sta sam nasao:

CitatÄŒlanak 223.

(1) Tko oÅ¡teti, izmjeni, izbriÅ¡e, uniÅ¡ti ili na drugi način učini neuporabljivim ili nedostupnim tuÄ'e računalne podatke ili računalne programe,
kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine.

(2) Tko unatoč zaštitnim mjerama neovlašteno pristupi računalnim podacima ili programima ili neovlašteno presreće njihov prijenos,

(3) Tko onemogući ili oteža rad ili korištenje računalnog sustava, računalnih podataka ili programa ili računalnu komunikaciju,

(4) Ako je kazneno djelo iz stavka 1., 2. ili 3. ovog članka počinjeno u odnosu na računalni sustav, podatak ili program tijela državne vlasti, javne ustanove ili trgovačkog društva od posebnog javnog interesa, ili je prouzročena znatna šteta,
kaznit će se kaznom zatvora od tri mjeseca do pet godina.

(5) Tko neovlaÅ¡teno izraÄ'uje, nabavlja, prodaje, posjeduje ili čini drugome dostupne posebne naprave, sredstva, računalne programe ili računalne podatke stvorene ili prilagoÄ'ene za činjenje kaznenog djela iz stavka 1., 2. ili 3. ovog članka,

(6) Posebne naprave, sredstva, računalni programi ili podaci stvoreni, koriÅ¡teni ili prilagoÄ'eni za činjenje kaznenih djela, a kojima je počinjeno kazneno djelo iz stavka 1., 2. ili 3. ovog članka oduzet će se.

(7) Za pokušaj kaznenog djela iz stavka 1., 2. i 3. ovoga članka počinitelj će se kazniti.

Računalno krivotvorenje

ÄŒlanak 223.a

(1) Tko neovlašteno izradi, unese, izmijeni, izbriše ili učini neuporabljivim računalne podatke ili programe koji imaju vrijednost za pravne odnose, u namjeri da se oni uporabe kao pravi ili sam uporabi takve podatke ili programe,

(2) Ako je kazneno djelo iz stavka 1. počinjeno u odnosu na računalne podatke ili programe tijela državne vlasti, javne ustanove ili trgovačkog društva od posebnog javnog interesa, ili je prouzročena znatna šteta,

(3) Tko neovlaÅ¡teno izraÄ'uje, nabavlja, prodaje, posjeduje ili čini drugome dostupne posebne naprave, sredstva, računalne programe ili računalne podatke stvorene ili prilagoÄ'ene za činjenje kaznenog djela iz stavka 1. ili 2. ovog članka,

(4) Posebne naprave, sredstva, računalni programi ili podaci stvoreni, koriÅ¡teni ili prilagoÄ'eni za činjenje kaznenih djela, a kojima je počinjeno kazneno djelo iz stavka 1. ili 2. ovog članka oduzet će se.

(5) Za pokušaj kaznenog djela iz stavka 1. i 2. ovoga članka počinitelj će se kazniti.

Računalna prijevara

ÄŒlanak 224.a

(1) Tko s ciljem da sebi ili drugome pribavi protupravnu imovinsku korist izmjeni tuÄ'e računalne podatke ili računalne programe ili na drugi način utječe na njihovo koriÅ¡tenje i na taj način prouzroči Å¡tetu drugome,

(2) Tko neovlaÅ¡teno izraÄ'uje, nabavlja, prodaje, posjeduje ili čini drugome dostupne posebne naprave, sredstva, računalne programe ili računalne podatke stvorene ili prilagoÄ'ene za činjenje kaznenog djela iz stavka 1. ili 2. ovog članka,

(3) Posebne naprave, sredstva, računalni programi ili podaci stvoreni, koriÅ¡teni ili prilagoÄ'eni za činjenje kaznenih djela, a kojima je počinjeno kazneno djelo iz stavka 1. ili 2. ovog članka oduzet će se.

(4) Za pokušaj kaznenog djela iz stavka 1. ovoga članka počinitelj će se kazniti.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

r4z0r

Ako vas oni hackaju onda stvarno nemate mozak ..

CitatAko vas oni hackaju onda stvarno nemate mozak ..
po cemu mi to nemamo mozak? reci sada

r4z0r

Zat' sto je lik imao jedan nacin da to hackira , sumljam da iko ovdje pravi home made viruse posto ih vecina nezna .
Provjerite administratore .. :S

nastoe

Citat: Dario Apatin poslato April 26, 2010, 14:03:30 POSLE PODNE
ko god je ovo uradio Otkinucu mu glavu ubicu ga peder jedan mutavi nek dodje 1 na 1 pa da ga vidimo PICKICA ubicu ga samo nek dodje mater mu

Znas da je mogao i neko drugi hackati pa napisati boris, rade daj Correlliu njegov IP pa malo provjeri mogao sam i ja napraviti sada ovo npr.

I sta ce te ga odma otkriviti, npr. ovo je samo primjer ja sam hacko a napisao sam Correlli tako da mozda bolje da se provjeri prvo
Poslednja Izmena: April 26, 2010, 15:23:19 POSLE PODNE od [LG]ExtremePower

virtuozo

nije nego je boris 100% jer su mu makli heada jer je vrijedjao igrace i prijetio je on :D

Funky

nego don corneli to ti je onaj  BorisGtaIV pogledaj njegov IP

i sta sada da radimo server nam ugasem? jedino da jebemo kevu tome

Correlli

Citat: Don Correlli poslato April 26, 2010, 14:18:49 POSLE PODNEZanima me IP da provjerim da li je to stvarno Boris, jer ako je onda mu se ne piše dobro.

Ništa neću napraviti dok ne dobijem IP.

Corelli sta ako ima dinamic ip svaki dan mu se mjenja i nema sanse da ga skuzis

virtuozo

Citat: Don Correlli poslato April 26, 2010, 15:41:42 POSLE PODNE
Citat: Don Correlli poslato April 26, 2010, 14:18:49 POSLE PODNEZanima me IP da provjerim da li je to stvarno Boris, jer ako je onda mu se ne piše dobro.

Ništa neću napraviti dok ne dobijem IP.

Razer de vidi u CP u logovima njegov IP....

Dok ne shvatite da free hostovi nisu 100% sigurni, i nemaju neku zastitu i dok ne shvatite da dok se bavite ovim poslom da nista ne smijete skidati sa nepoznati stranica niti primati neke file-ove od drugih igraca ili sta ja znam koga, ako niste 100% sigurni u njih, dogadat ce vam se upravo ovo i uvijek cete nekog drugog kriviti. Malo porucite te stvari kako se upada, pa cete vidjeti da je zapravo do vas, da je preko vas iscurila informacija ili eventualno slaba zastita jer je free host.

Correlli

Citat: [Nezavisni]Weite.psd poslato April 26, 2010, 15:44:01 POSLE PODNE
Corelli sta ako ima dinamic ip svaki dan mu se mjenja i nema sanse da ga skuzis

Ne brini, dinamićki IP nije problem.

r4z0r

Citat: Soprano poslato April 26, 2010, 15:55:11 POSLE PODNE
Dok ne shvatite da free hostovi nisu 100% sigurni, i nemaju neku zastitu i dok ne shvatite da dok se bavite ovim poslom da nista ne smijete skidati sa nepoznati stranica niti primati neke file-ove od drugih igraca ili sta ja znam koga, ako niste 100% sigurni u njih, dogadat ce vam se upravo ovo i uvijek cete nekog drugog kriviti. Malo porucite te stvari kako se upada, pa cete vidjeti da je zapravo do vas, da je preko vas iscurila informacija ili eventualno slaba zastita jer je free host.

E nek si im rek'o , u mene cilbur nece u kucu dok sam ja ziv !! :P
Izbjegavajte free hostove , nema se tu sta pametovat hh  - mene su ufatili na taj fazon i upali mi u ovaj acc , na srecu trajko kreten nije nista puno ucinio .

virtuozo

al ne samo forum i server su ownali :S neznam kako je do admina dosao Antonio on nas je i banao i davao drugim igracima admine