Doslo vrijeme i za ovo...

Započeo admin, April 21, 2010, 00:25:26 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

r4z0r

Ma pusti sop uvjek ima onih sto bi guza dali da privuku igraca , sto se mene tice ovdje su dobrodosli svi serveri cak i GF , da mi neko sere i ponasa se ruzno od bilo koje zajednice dobit ce ban pa da mi je i naj frend , to sam dokazao kroz mnogo banova i nastavit cu dokazivat :P . Tu gamad samo treba banat , nema se tu sta pametovat xD

M-Gun

Da nema Soprana i CH nikad nebi igro samp i postao tam legenda "valjda jesam tam igram 1,5 god" i jako mi je ljepo i ne planiram prestat,iako su me na CH bili popljuvali i skinili mi admina ja sam uzdigao glavu i nastavio dalje ;)

pa da...da nije sop-a,nikole,djure i ostalih CH nebi izgledao kao sada...
FREE MAPPER

Citat: zoranpa poslato April 21, 2010, 23:32:29 POSLE PODNE
Citat: Don Correlli poslato April 21, 2010, 10:02:10 PRE PODNE
zoranpa nije niko drugi nego bivši admin na CH zajednici i na ovoj zajednici, a poznat je bio pod imenom matejdz
...

lol, samo u jednom od ovog si u pravu ;)

A jos mi nitko nije odgovorio i pokusao opravdat ono Sopovo skrivanje a vrijedjate me tu...

Opravdati, zasto bih to pravdao? To je vrlo jednostavno i lako objasniti, u onom trenutku kad je ovaj forum otvoren, da je se znalo tko stoji iza toga vise od 90% korisnika bi imalo upravo to iskrivljeno misljenje da je to zapravo CH forum i da ce to biti samo za reklamiranje CH i sl. stoga sam se morao skrivati da se ne zna za to, tako da dode ekipa sa svih servera i da vide da je forum neutralan i tek sam se onda mogao predstaviti kad je velika vecina postala uvjerena u neutralnost foruma...

EDIT: nije to matejdz, ali je svakako neki nas bivsi admin...
Poslednja Izmena: April 22, 2010, 01:18:39 PRE PODNE od Soprano

soprano a ko si ti uopste?

I nema u zadnjih 3 meseca matejdza nesto  ???

iYoko

Matej ima svojih problema u privatnom životu i mislim da nije aktivan na sampu.

Correlli

Izgleda da i ti znaš da je sve ono istina, a krivo ti je što više nisi to što si bio pa sad sereš po jednoj zajednici koja je uspjela.

Citat: Soprano poslato April 22, 2010, 01:16:49 PRE PODNE
IP rang je isti.
Poslednja Izmena: April 22, 2010, 14:09:59 POSLE PODNE od Don Correlli

sta pricaju gluposti oni kao da je ovo forum za reklamiranje ch-a?Ma lol onda bi bio ogroman banner na portalu od ch-a....na portalu su banneri od svih balkanskih samp servera koji su na listi...tako da se ne pricaju gluposti..i poruke se salju za sve servere...CH on ima dovoljno igraca i posteno su ih zaradili....soprano ja ti cestitam na svemu ovome i zahvaljujem tebi i correli-u sto ste otvorili ovaj forum..jer bez njega ja nebi znao nikad nekakve rpg servere...Tako da hvala vam svima!

Citat: Don Correlli poslato April 22, 2010, 07:12:38 PRE PODNE
Izgleda da i ti znaš da je sve ono istina, a krivo ti je što visi nisi to što si bio pa sad sereš po jednoj zajednici koja je uspjela.

IP rang je isti.

Pa ako je on, onda je pao vrlo niskooo, nisam ovo ocekivao od njega zato sam i rekao da nije to on, ali ocito losa procjena...

Citat: MreR poslato April 22, 2010, 08:34:55 PRE PODNE
sta pricaju gluposti oni kao da je ovo forum za reklamiranje ch-a?Ma lol onda bi bio ogroman banner na portalu od ch-a....na portalu su banneri od svih balkanskih samp servera koji su na listi...tako da se ne pricaju gluposti..i poruke se salju za sve servere...CH on ima dovoljno igraca i posteno su ih zaradili....soprano ja ti cestitam na svemu ovome i zahvaljujem tebi i correli-u sto ste otvorili ovaj forum..jer bez njega ja nebi znao nikad nekakve rpg servere...Tako da hvala vam svima!
aj mars ne znam sta je adminima da te nisu banali vec, dosadan si, ulizujes itd

r4z0r

On je mladji decko , sve mu treba oprostit ipak je on Helpov brat . ( kakav je help, ovaj mali isprdak je puno bolji )

hvala r4z0r :D reko sam tei da si je pozdravio :P [BM]Tea hehe :P

Citat: zoranpa poslato April 22, 2010, 21:32:56 POSLE PODNE
Citat: Don Correlli poslato April 22, 2010, 07:12:38 PRE PODNE
Izgleda da i ti znaš da je sve ono istina, a krivo ti je što više nisi to što si bio pa sad sereš po jednoj zajednici koja je uspjela.

IP rang je isti.

Nisam ja taj matej a moj stav prema svemu ovom je isti od samog pocetka.

@ Sop, prouci malo pojam "neutralno"...

Budem ga proucio kad malo sagledas cinjenice, vise mi se cini da si ljubomoran...

Correlli

Nisam ja taj matej
Rang ti je isti ko u mazejdz-a i ivandz-a i još kojeg korisnika na ovom forumu, ali ne vjerujem da se itko od njih skriva pod drugim računom.
Ustvari i ne zanima me ko si. :)

a moj stav prema svemu ovom je isti od samog pocetka.
Pa jedino što ti mogu još reći je to da si prekasno stigo da oboriš ovu zajednicu.

Citat: Don Correlli poslato April 22, 2010, 21:43:39 POSLE PODNE
Nisam ja taj matej
Rang ti je isti ko u mazejdz-a i ivandz-a i još kojeg korisnika na ovom forumu, ali ne vjerujem da se itko od njih skriva pod drugim računom.
Ustvari i ne zanima me ko si. :)

a moj stav prema svemu ovom je isti od samog pocetka.
Pa jedino što ti mogu još reći je to da si prekasno stigo da oboriš ovu zajednicu.
Upravu si Correli jer je ova zajednica vec daleko dogurala i nadam se da ce tako nastavit i dalje ;)
Poslednja Izmena: April 22, 2010, 21:52:02 POSLE PODNE od [LG] The_Game
Now on CroHerza Roleplay/DM.

Nikad zaboravit: rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter..

Ludi Grad <3...

Nekad Ludi Grad Head Admin..

RazoR aka Razor_Sky aka RazoRSkY aka DestinY aka MoneY aha The Game aka Laquilla....