Doslo vrijeme i za ovo...

Započeo admin, April 21, 2010, 00:25:26 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

jbt...promisli malo...htio je reci da admina i GS-a nemozes dobiti lako...dobiti ce ga samo oni koji ga zasluzuju...

edit: ups prijave za admine...ja sam procitao za gs xD moja greska,ispricavam se
Poslednja Izmena: April 21, 2010, 01:27:09 PRE PODNE od baty_king
FREE MAPPER

turker_kc

Citat: zoranpa poslato April 21, 2010, 01:34:12 PRE PODNE
Citat: 熊猫 poslato April 21, 2010, 01:26:00 PRE PODNE
Citat: baty_king poslato April 21, 2010, 01:22:46 PRE PODNE
??? djuro pa zar prijave za GS nisu bile nedavno...a ti si rekao da su posljednje bile u 11. mjesecu  :D

Pa reko je prijave za ADMINE

Citat: zoranpa poslato April 21, 2010, 01:24:24 PRE PODNE
Lol, jesam li ja mozda spomenuo ikakvo kupovanje?

pa onda nam reci svoj caroban nacin :)

Ne znam kako je kod vas ali na drugim serverima postoju prijave, pa uz zalaganje, trud, ozbiljnost itd. dobijes ;) A to je vas problem sto odma pomislili na placanje, znaci mozda ima nesto i u tome...

Otisli ste offtopic. Razuvjeri me da ovo nije nastalo da bi CH bilo bolje i da uspjeva u naumu, CH je (naj)vise profitirala...

Cekaj cekaj cekaj prvo ti odes offtopic sranjem "Mozes i na drugi nacin dobiti admina ;)" lol

i sad seres da moras proci prijave uz trud i zalaganje ?

LoL ?

a sta ti ja govorim ?

i za razliku drugih servera na CH NEMA prijava za ADMINE vec samo GS i tesko je proci izbor jer znam kakvi su kriteriji :)

I na koji nacin je CH vise profitirala recimo od SpeedToucha ?

Bilo je sad nedavno da se otvorio ST Stunt server, postoji podforum za oglase i tamo je satvljen oglas i svi ga mogu pogledati, poslan je svima i PM sa obavjestenjem da je otvoren ST FUN/STUNT Server tako da BULLSHIT

reci cu opet forum je tu da mos procitat koji tutorial da mos svoj server napravit ako zelis itd

Tutoriali su neki prevodjeni sa wikija (znam to kad sam i ja prevodio ::) ) i ima rucno radjenih tutova od boljih balkanskih scriptera - Correli, Bullet i ekipa...

Mislim pricas okolo naokolo pa daj onda vise zucni nesto KONKRETNO  ::)

turker_kc

Citat: zoranpa poslato April 21, 2010, 01:47:39 PRE PODNE
Rekao sam ti sve konkretno u ovih par postova. A onom momku sam rekao da moze dobiti admina i na druge nacine zato sto se ulizivao. A sad jeli se admin dobiva ili nekakav game sage stvarno ne znam jer vec odavno ne pratim CH...

To da ima nekakvih prevedenih tutova i da nekakvi "skripteri" tu mogu se javiti za pomoc stoji, forum se toliko razvio al eto, vrijeme je pokazalo da je to bila dobra cjena za CH...

Nisi rekao ama bas nista konkretno cijelo vrijeme samo se kao pokvarena ploca vrtis oko price da je forum najvise pomogao CroHerzi i nikakve dokaze ne dajes  ::) ::)

A za pomoc u skriptanju ima je dovoljno :)

turker_kc

Citat: zoranpa poslato April 21, 2010, 02:03:25 PRE PODNE
Citat: 熊猫 poslato April 21, 2010, 01:56:52 PRE PODNE
Citat: zoranpa poslato April 21, 2010, 01:47:39 PRE PODNE
Rekao sam ti sve konkretno u ovih par postova. A onom momku sam rekao da moze dobiti admina i na druge nacine zato sto se ulizivao. A sad jeli se admin dobiva ili nekakav game sage stvarno ne znam jer vec odavno ne pratim CH...

To da ima nekakvih prevedenih tutova i da nekakvi "skripteri" tu mogu se javiti za pomoc stoji, forum se toliko razvio al eto, vrijeme je pokazalo da je to bila dobra cjena za CH...

Nisi rekao ama bas nista konkretno cijelo vrijeme samo se kao pokvarena ploca vrtis oko price da je forum najvise pomogao CroHerzi i nikakve dokaze ne dajes  ::) ::)

A za pomoc u skriptanju ima je dovoljno :)

Dokaz da je ovo Sop napravio prvo za CH je sam forum i postovi na njemu ;) Uostalom, cemu smisao da se ja ovdje kao "pokvarena ploca" ponavljam kad ce te vi i dalje isto tako kao pokvarene ploce ponavljati za Sopom...

zz, sretno svima

cekaj malo on je napravio taj forum i njegovih postova ima 1000 i to odmah znaci da CH ima neku prednost ?

Niti sam ne shvacas kolki si debil lol

Malo cudan primjer ali ajde - Francuz je prakticki osnovao EU, sto opet ne znaci da francuska u EU ima neku veliku prednost nad drugima...

Ista stvar je ovdje..

A sad malo logicki razmisli lubenicom koju zoves GLAVA

On kad je napravio CH vrtio se samo default GameMode, dok on i Doe nisu uzeli stvari u svoje ruke i poceli editirati taj mode, posto je to njima bilo tesko valjda zna kako je drugima koji rade svoje servere pa tako zeli drugim ljudima olaksati  ::) ::)

Zbog toga je otvorio ovaj forum (kad nitko drugi nije imao jebenu namjeru) i postavljeni su prevedeni tutorijali, napravljeni su tutorijali od strane korisnika, ima podforum za pitanja u vezi scriptanja (ako netkome zatreba pomoc, da mu se pomogne, znam jer sam i ja prije trazio pomoc :) )

I sad mi reci kakve to sve veze ima tko je onda otvorio forum ?

Kad sad Correli prakticki upravlja forumom  ::)

naravno tu i tamo zaleti se preserator poput tebe koji cijelo vrijeme SERE bezveze

Imas jedan cisti primjer, ja sam i GF-u predlagao da ovo zajedno otvorimo, medutim GF nije pristao i nismo imali drugog izbora, takoder prije par mjeseci sam Dujmi nudio da bude admin ovdje na forumu i da bude ravnopravan sa mnom, on je opet odbio i po cemu je sad onda to napravljeno radi CH?

EDIT: Jos jedan primjer, koliko je samo igraca napustilo CH kad je saznalo za neke druge servere preko ovog foruma, koliko je samo bivsih igraca sa CH-a naucilo ponesto skriptati i otvorili su svoje servere i svaki sa sobom povuce po nekoliko igraca itd itd. Tko je najvise dobio a tko izgubio tesko je odrediti, medutim cinjenica je da ovaj forum NIJE stvoren sa tom namjerom da bi poboljsao stanje na CH...
Poslednja Izmena: April 21, 2010, 03:52:33 PRE PODNE od Soprano

iYoko

Jedan od mojih glavnih argumenata protiv ovog foruma, sto me često razljuti, je da svaki drugi tutorijale koristi definicije ili je copy/paste sa GF Modea. I samo se spominje GF based skriptanje. 

jos da nema podforuma "samp server oglasavanje" bilo bi bolje jer sad svaki dan mrer(i ekipa) stavlja ovdje i dosaduje svim zivim i mrtvim >:(

A gle sve je to istina sop, ali znas da nekima koji nisu znali za ovo sto si sad ispricao nisu mogli nista drugo misliti...evo meni nije uopce to bilo vazno, ja sam dosao ovdje kad sam igrao na sampareni, a kad se zatvorila poceo sam scriptati i evo mogu reci da dosta znam...ovi tutoriali su meni pomogli a nadam se da ce i dalje drugima....
Citat: JoeBullet v2.1 poslato April 21, 2010, 07:16:19 PRE PODNE
jos da nema podforuma "samp server oglasavanje" bilo bi bolje jer sad svaki dan mrer(i ekipa) stavlja ovdje i dosaduje svim zivim i mrtvim >:(
A da nema mrera i ekipe bilo i nam dosadno :D
Poslednja Izmena: April 21, 2010, 07:22:50 PRE PODNE od °|Chris|°

da kazem ovim kretenima sa GF,CH banner nije prvi jer je Sop ovo otvorio,nego mozda[citaj: sigurno xD] jer je najveci server na balkanu...

Citat: baty_king poslato April 21, 2010, 00:43:49 PRE PODNE
ali kada pogledas malo obolje CH je najbolji i najpopularniji server na balkanu ((ima najvise igraca)) i CH ima koristi od ovog foruma....ali pogledaj malo nove servere...sto mislis kako su oni nabavili igrace....ja mislim da nisu slali e-mail prijateljima ((ovo je ip mog servera registrirajte se)) ovaj forum im je puno pomogao da dobiju nove clanove i da poboljsaju svoj server...

soprano...ja sam ti zahvalan na CH i ovom forumu...mnogi mogu govoriti gluposti o tebi..ali moje misljenje o tebi nitko nemoze promjeniti...da nije ovog foruma nebi bilo ovoliko servera na balkanu...a sto mi se najvise svidja na 
Balkan SA:MP-u je to DA NEMA RASIZMA!

nekima ovo moze biti smjesno ali ja ovo shvacam ozbiljno i vi mozete pricati sto hocete..mene nije briga...
Kakvog ba rasizma? Mislis nacionalizma? Nacionalizam je neprihvacanje i mrznja prema drugim nacijama! Rasizam je skroz nesto drugo. Rasizam je misljenje da su neke rase vrjednije od drugih, npr. kao sto iskljucuju crnce iz politickih prava u nekim zemljama. Rasa moze biti crna, bijela, zuta.
Now on CroHerza Roleplay/DM.

Nikad zaboravit: rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter..

Ludi Grad <3...

Nekad Ludi Grad Head Admin..

RazoR aka Razor_Sky aka RazoRSkY aka DestinY aka MoneY aha The Game aka Laquilla....

Ma daj Bullet, samo ti pricaj kad jednom MreRu krene na pet tisucitom serveru i pocne skriptati kao nitko xD

A zoranpa, ti si stvarno nedokazan xD

Odsutan dok ne doÄ'em.

Correlli

zoranpa nije niko drugi nego bivši admin na CH zajednici i na ovoj zajednici, a poznat je bio pod imenom matejdz. Optužuješ Sopranota da se je krio iza imena "Admin" a ti si i sam krio to od drugih korisnika. Isto sam i ja krio, ali barem ga ne obtužujem kao ti.
Normalno da je krio, jer je želio da ova zajednica uspije, jer ako bi igrači saznali za to, onda bi istih stopa počeli pljuvati po ovoj zajednici da je ona stvorena samo za to da se favorizira CH, a to nije istina.

Zahvaljujuči Sopranotu i CH zajednici ova zajednica i jest uspjela na početku, jer da nisu dolazili CH igrači i počeli učiti skriptati od ovog foruma, onda Boga pitaj da li bi ovaj forum bio tako aktivan kao što je danas.

CH zajednica nije imala nikakve koristi od toga, jer su igrači sa CH dolazili vamo i trajalo je prije nego što su počeli dolaziti i igrači ostalih zajednica.
Svi imaju ista prava.

Pola Balkanskih SA:MP servera postoji zahvaljujuči ovoj zajednici. Više od pola vas je počelo sa optuživanjem a ni JEDAN nije bio zahvalan za ovo, a posebno ne jer ste svi zaboravili da vi niste platili ni host ni domenu ni ništa na ovoj zajednici.

Ova zajednica je uspjela zahvaljujuči svim ljudima koji su pomogli.
Poslednja Izmena: April 21, 2010, 10:08:41 PRE PODNE od Don Correlli

e alo sta vam je jel imaju gore za reklamiranje IP servera ITD jarane neznaci da si ih ti dovlacio meni i nije nesto krivo sto CH ima vise igraca od GF niti sam ljut ostani na forumu nemoj previse srat  :-X i ostani smiren nisi ti nikoga dovukao niti si sta lose uradio evo ja sam na ovome forumu naucio i skriptati i sve..