Doslo vrijeme i za ovo...

Započeo admin, April 21, 2010, 00:25:26 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

E evo bas mi nesto sad palo na pamet, sto sam sebi obecao da cu svima nabiti na nos kad za to dode vrijeme... Evo kao sto vidite kao sto su vec odavno neki govorili, ovaj citav forum je pretvoren zapravo u CH forum, samo CH ima koristi nitko drugi, to samo sluzi da bi CH privukla igrace, nema to veze sa ucenjem, sta ces tu nauciti, to je varka, to je Soprano otvorio samo da bi uzdigao CH i preuzeo tude igrace, on potice i uci ljude da otvaraju svoje servere ali eto to je samo paravan za sve ovo, on i ostala ekipa su se trudili sve ovo prevoditi, dovesti skriptere i pomagati samo da bi reklamirali CH tu, evo CH ima najveci banner na vrhu foruma, na svakom koraku su linkovi od CH foruma i sve se vrti oko CH, drugi serveri se ne smiju ni spomenuti....

E tako je jedan veliki broj ljudi pricao o meni i o cijeloj CH zajednici i o ovom forumu, narocito necu zaboraviti kako smo od GF-a popljuvani, medutim nikome nista ne zamjeram, svima sam uvijek spreman oprostiti a to znaju i moji admini i suradnici i svi oni koji su me i prevarili i pokusali unistiti, mnogi znaju kako sam oprostio nekim svojim adminima i kojom recenicom kad su napravili sranje i skoro unistili sve, ali ovo sad otvaram samo da se prisjetimo svega toga i da neki isprave malo sliku o meni ako je vec do sad nisu ispravili i o cijelom CH vodstvu.

Nadam se da ste napokon shvatili moje namjere i namjere CH zajednice i da ste uvidjeli da su one dobre i da ne zelimo nikome nista lose, nego da smo samo htjeli uzdignuti SA:MP na Balkanu, i rjesenje je bio ovaj forum i evo cini mi se da smo uspjeli, jer vidim da je velik napredak u svemu i u broju servera i u broju skriptera i sl.

To bi bilo sve... :D

ali kada pogledas malo obolje CH je najbolji i najpopularniji server na balkanu ((ima najvise igraca)) i CH ima koristi od ovog foruma....ali pogledaj malo nove servere...sto mislis kako su oni nabavili igrace....ja mislim da nisu slali e-mail prijateljima ((ovo je ip mog servera registrirajte se)) ovaj forum im je puno pomogao da dobiju nove clanove i da poboljsaju svoj server...

soprano...ja sam ti zahvalan na CH i ovom forumu...mnogi mogu govoriti gluposti o tebi..ali moje misljenje o tebi nitko nemoze promjeniti...da nije ovog foruma nebi bilo ovoliko servera na balkanu..!
Poslednja Izmena: April 23, 2010, 20:36:54 POSLE PODNE od Baty
FREE MAPPER

Citat: baty_king poslato April 21, 2010, 00:43:49 PRE PODNE
ali kada pogledas malo obolje CH je najbolji i najpopularniji server na balkanu ((ima najvise igraca)) i CH ima koristi od ovog foruma....ali pogledaj malo nove servere...sto mislis kako su oni nabavili igrace....ja mislim da nisu slali e-mail prijateljima ((ovo je ip mog servera registrirajte se)) ovaj forum im je puno pomogao da dobiju nove clanove i da poboljsaju svoj server...

soprano...ja sam ti zahvalan na CH i ovom forumu...mnogi mogu govoriti gluposti o tebi..ali moje misljenje o tebi nitko nemoze promjeniti...da nije ovog foruma nebi bilo ovoliko servera na balkanu...a sto mi se najvise svidja na SA:MP-u je to DA NEMA RASIZMA!

nekima ovo moze biti smjesno ali ja ovo shvacam ozbiljno i vi mozete pricati sto hocete..mene nije briga...

A gle CH i jeste prvi nastao, onda je i red da bude medu boljima, tj da nije medu boljima bilo bi kao da nista nije ni radeno, ali bez ovog foruma uvjeren sam da 50% danasnjih servera na Balkanu ne bi postojalo, a jednake koristi CH ima od ovog foruma kao i GF i ST i ostali, svi imaju jednaka prava na oglasavanje i sl.

slazem se s tobom soprano...na forumu ima tema oglasavanje i tamo su mnogi dobili na popularnosti...

zoranpa...ti si sigurno napravio 2. acc da bi mogao postati ovdje...i moj server je imao oko 10 vrlo aktivnih igraca kada sam otvorio portove...nisam ga hostao..
Poslednja Izmena: April 21, 2010, 00:53:14 PRE PODNE od baty_king
FREE MAPPER

Citat: baty_king poslato April 21, 2010, 00:51:05 PRE PODNE
slazem se s tobom soprano...na forumu ima tema oglasavanje i tamo su mnogi dobili na popularnosti...

zoranpa...ti si sigurno napravio 2. acc da bi mogao postati ovdje...i moj server je imao oko 10 vrlo aktivnih igraca kada sam otvorio portove...nisam ga hostao..

Ma ovo mu je drugi acc ne smije pod pravim, vidis da se tek registrirao...

Citat: zoranpa poslato April 21, 2010, 00:56:08 PRE PODNE

Ovo mi je jedini acc...

Pa onda ispade da si novi i da nisi ovdje bio i kako onda mozes negativno komentirati kad ocito nisi ni znao za SA:MP kad je otvaran ovaj forum.

pa zoranpa vidis u kutu tvog posta ip adresu??? sigurno vidis...tu ip adresu vidi i administrator...tako da ti je bolje da izbrises acc da nebi i na drugom dobio ban :D

edit: a bas...negativno komentiras a tek si se reg. xD i jos lazes lazova xD ((nemoj me shvacati ozboljno sop))
Poslednja Izmena: April 21, 2010, 01:04:05 PRE PODNE od baty_king
FREE MAPPER

turker_kc

Ma de ajde svadjate se za kurac...

Forum je tu valjda da i sira javnost koja nije toliko upucena u SAMP i stvaranje servera za isti nauci nesto o tome...

Vecina tutova sa wikija je prevedena takodje su i napravljeni i tutovi od korsnika da se ljudima pomogne, ima tutova za pokretanje servera etc...

stoga ne vidim koju jebenu korist CH od toga ima  ::) ::)

a i ako se ti mali serveri raspadnu nitko ne garantira da ce taj netko igrati na CH lol niti je forum radjen s tim planom  ::) ::)

a ako ti se ne svidja ideja ovog koncepta onda koj kurac dolazis ovamo ?  :-X :-X

Ima ljudi koji nisu niti znali za samp i sada rade u pawnu i svoj server imao (kolko je koji od tih servera uspjesan upitno je, ali npr Chrisov server je neko vrijeme dost dobro radio...)

Takodje svaki server ovdje ima svoj podforum i slobodno se razgovarat o svakom serveru pa ne vidim vise zbog cega ovdje prednost neku ima CH lol...

Citat: 熊猫 poslato April 21, 2010, 01:03:50 PRE PODNE
Ma de ajde svadjate se za kurac...

Forum je tu valjda da i sira javnost koja nije toliko upucena u SAMP i stvaranje servera za isti nauci nesto o tome...

Vecina tutova sa wikija je prevedena takodje su i napravljeni i tutovi od korsnika da se ljudima pomogne, ima tutova za pokretanje servera etc...

stoga ne vidim koju jebenu korist CH od toga ima  ::) ::)

a i ako se ti mali serveri raspadnu nitko ne garantira da ce taj netko igrati na CH lol niti je forum radjen s tim planom  ::) ::)

a ako ti se ne svidja ideja ovog koncepta onda koj kurac dolazis ovamo ?  :-X :-X

Ima ljudi koji nisu niti znali za samp i sada rade u pawnu i svoj server imao (kolko je koji od tih servera uspjesan upitno je, ali npr Chrisov server je neko vrijeme dost dobro radio...)

Takodje svaki server ovdje ima svoj podforum i slobodno se razgovarat o svakom serveru pa ne vidim vise zbog cega ovdje prednost neku ima CH lol...

ma ne svadja se nitko :D nego onaj zoranpa napravio 2. acc da bi mogao ovdje negativno komentirati...ako si hrabar sto se ne usudis s pravim acc-om ovdje govoriti...pa neces doboto ban...sop je ovo i napravio da vidi reakciju drugih...i da znamo istinu
FREE MAPPER

ma hebes zagrade  ::)

ajd mi reci te nacine na koje mogu dobiti admina :S ja cu ti reci dali si u pravu...

FREE MAPPER

turker_kc

Nemoze navesti nacine kad ih NEMA lol

Mozda ih je prije bilo, neam pojma ali sad definitivno nema

jer ako os bit admin na CH moras proc jedan TEST

a to ti test povjerenja...

mislim da nije bilo prijava za admine od prosle godine ako se ne varam vec samo prijave za GSove i ako se pokazes kao kandidat iz GS ekipe prelazis u admine

ali nekog nacina za ulazak u admine i nema :)

Koliko ja znam admina ne mozes dobiti na poklon :S

neki admini su poceli kao GS i sada su admini...

nema drugih nacina nego preko GS-a i odlicnog poznavanja RP pravila...
FREE MAPPER

zerocoolos

Citat: zoranpa poslato April 21, 2010, 01:10:45 PRE PODNE
Citat: Soprano poslato April 21, 2010, 01:02:05 PRE PODNE
Citat: zoranpa poslato April 21, 2010, 00:56:08 PRE PODNE

Ovo mi je jedini acc...

Pa onda ispade da si novi i da nisi ovdje bio i kako onda mozes negativno komentirati kad ocito nisi ni znao za SA:MP kad je otvaran ovaj forum.

Hehe, znao sam ja za SA:MP...

Citat: baty_king poslato April 21, 2010, 01:02:56 PRE PODNE
pa zoranpa vidis u kutu tvog posta ip adresu??? sigurno vidis...tu ip adresu vidi i administrator...tako da ti je bolje da izbrises acc da nebi i na drugom dobio ban :D

edit: a bas...negativno komentiras a tek si se reg. xD i jos lazes lazova xD ((nemoj me shvacati ozboljno sop))

Prvi mi je bio obrisan, a te OOC zagrade ne trebas pisati ovdje...

btw admina na CH mozes dobiti i na druge nacine ;)

decko pricas gluposti, ne znam sta je bilo dok ja nisam dosao na ch, ali nemos kupiti niti gs-a, a kamoli admina..

i da, na ch da bi postao admin moras dugo biti gs, jer prijave za admine nismo imali otkako je sadasnji mod, sto znaci od 11-og mjeseca! Svi koji dobiju gs-a, su izrazito aktivni i ozbiljni igraci!

??? djuro pa zar prijave za GS nisu bile nedavno...a ti si rekao da su posljednje bile u 11. mjesecu  :D
FREE MAPPER

turker_kc

Citat: baty_king poslato April 21, 2010, 01:22:46 PRE PODNE
??? djuro pa zar prijave za GS nisu bile nedavno...a ti si rekao da su posljednje bile u 11. mjesecu  :D

Pa reko je prijave za ADMINE

Citat: zoranpa poslato April 21, 2010, 01:24:24 PRE PODNE
Lol, jesam li ja mozda spomenuo ikakvo kupovanje?

pa onda nam reci svoj caroban nacin :)