zarada vlasnika servera

Započeo Reza, April 18, 2010, 16:51:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

matemandbrnaze742

Citat: zerocoolos poslato April 18, 2010, 23:04:46 POSLE PODNE
heh, sto bi se svi obogatili...

a zarada, vjerujte mi dovoljno... ;D

Eto vidis da dovoljno zaraduje

Djuro jesi ti bio na croeliti Djuro_Zero ?  ???

zerocoolos

hahah, ne, ja sam imao svoj server prije nego sam dosao na ch, a zvao se samparena...

cuo sam za njega da je bio najbolji server pa zasto si ga ugasio?

Kliknite-->registrirajte se i zaradite 
http://www.neobux.com/?r=neoreza

Haha ma kakva zarada... Sto se tice servera, placamo ih samo ne neku extremnu cijenu nego imamo dobar popust iz tog razloga sto sam nekad nesto radio za ahoh, mislim mogli bi mi cak i besplatno dobivati te servere ali onda ne bi bili sami na hostu i bio bi veci ping, a ovako smo se dogovorili da cu placati odrzavanje glavnog servera i da cu biti sam na hostingu sa vlasnikom hostinga, tako da nam ping i sve ostalo bude kako treba...
Dalje, evo ove godine smo imali i dosta troskova oko foruma, ukljucujuci i ovaj forum i ch forum koji smo preselili na novi hosting te ukljucujuci prelaz ch-a na licencirani vbulletin, dalje postoje troskovi skriptera, administracije i sl. koji da naglasim NISU obvezni, nego je to neki odraz zahvalnosti sa moje strane, mojim suradnicima zato sto mi pomazu u svemu ovome, tako da kad imamo nesto novca onda pocastimo glavne admine i skriptere, iako to nije neka velika svota novca, ali eto rekao sam Nikoli kad god ima nekog viska da raspodjeli nesto i njima tako da svi budu zadovoljni... Sto se mene osobno tice, zarade nemam skoro pa nikakve, jedino nekad sto napravim je ako ima viska, ukucam bon na mob i to je sve, a ostalo mi i ne treba...
To ako ce se kvalitetno voditi to treba zamisliti kao malu firmu u kojoj imas radnike i imas fiksne i varijabilne troskove, u suprotnom ce ti ljudi poceti odlaziti, dopizdit ce im i sl kad cijelo vrijeme rade za nista, a ovako dobiju malo motivacije. Ali od samog pocetka nisam nista ovo zapoceo radi profita, mozda bih i mogao imati neku zaradu da zelim, moglo bi se naci nekih sponzora i tako, ali neka, za sada nema potrebe, sve dobro funkcionira.

Slazem se s tobom soprao, ali ovdje ce ti bar pola clanova rec da vam forum od ch nije mogao bit losiji....jednostavno grozno

matemandbrnaze742

Citat: °|Chris|° poslato April 19, 2010, 11:50:25 PRE PODNE
Slazem se s tobom soprao, ali ovdje ce ti bar pola clanova rec da vam forum od ch nije mogao bit losiji....jednostavno grozno

FORUM!!!!!!!!! nemam rijeci jaoo kad ulazim treba pet godina da mi ude na njega  :'(.

forum ocajan od CH,mogli ste i obican smf bolji bi bio nego ovaj

Meni je super tačnije kad se navikneš super je

matemandbrnaze742

Citat: [CH]elmedin.gif poslato April 19, 2010, 18:21:53 POSLE PODNE

Nekazem ja da nije ljep,ljep je ali se sporo ucitava  ???

Citat: [ST]Mate Mandac poslato April 19, 2010, 18:54:17 POSLE PODNE
Citat: [CH]elmedin.gif poslato April 19, 2010, 18:21:53 POSLE PODNE

Nekazem ja da nije ljep,ljep je ali se sporo ucitava  ???

Meni je normalan :S

zerocoolos

ma ljudi nije do vbulletina, vec imamo problem isti kao na smf, a to je da se msql baza preoptereti pa tu nastanu problemi... prebacili smo sve na infoit host u zagrebu i kupili vbulletin i vjerujte mi da to nije mala investicija, a opet imamo problema i sad cekamo da ekipa iz vbulletina proba nesto napravit sa bazom...

Pobrisite onih 1 godinu 5000 neaktivnih accounta

Odsutan dok ne doÄ'em.

zerocoolos

ne pomaze ti to, jer ne znamo gdje je greska... konverter od vbulletin tima je odbacio sve greske koje je nasao, ali svejedno imamo iste probleme kao i sa smf forumom...

Citat: zerocoolos poslato April 19, 2010, 19:35:06 POSLE PODNE
ne pomaze ti to, jer ne znamo gdje je greska... konverter od vbulletin tima je odbacio sve greske koje je nasao, ali svejedno imamo iste probleme kao i sa smf forumom...
Pocnite ispocetka sa bazom ionako je 100 clanova aktivno a i u tome je stvar previse postova,clanova tema...