SA:MP v0.3b zadnja verzija SA:MP moda?

Započeo Correlli, April 17, 2010, 20:56:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pa LUA je dosta slicna PAWNu. Ali gle PAWN je izraden '98 tak da je vec puno proslo a LUA se updatea stalno.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Correlli

Citat: LordShigi poslato Jul 26, 2010, 20:44:59 POSLE PODNE
Pa LUA je dosta slicna PAWNu. Ali gle PAWN je izraden '98 tak da je vec puno proslo a LUA se updatea stalno.

LUA je još stariji jezik, znači da je još više prošlo, pa šta? Slična.. zavisi kako misliš, jer po jačini se PAWN ne može mjeriti sa LUA jezikom.

Mislim po formi koda. Samo sto ne koristi tolo viticastih zagrada nego samo razmake. Ali dobro PAWNu nista ne fali za ono što nama treba. I jednostavniji je jezik za početnike.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: |ALIVE| poslato Jul 26, 2010, 19:48:24 POSLE PODNE
Citat: <=[♫]_3m1r_[♫]=> poslato Jul 26, 2010, 15:49:17 POSLE PODNE
Citat: |ALIVE| poslato Jul 26, 2010, 14:34:41 POSLE PODNE
A jbg-a barem ce izaci

NADAJMO-SE!
Igra je legendarna igro sam jedinicu i dvojku i zakon su!
Hoce to biti slicno SA:MPu ili sta?Nisam bas upucen u to... :-X

Ni jedan igra nece biti kao SA-MP Razloga su 3.

1.GTA SA ima interjere zasebno sto znaci da ga GTA IV Nece nikad moci zajeniti jer ima OpenINT i nemozes napraviti kuce/zgrade...itd..tako isto i za JC2
2.SA-MP je razvijen-a igra koliko godina je na njemu radila najbolja ekipa (Pola te ekipe nece raditi ni na IV-MPu ni na JC2MP Jer pola je islo raditi IV-MP a pola JC2MP JBT)
3.Unikatni PAWN!
1. ? GTA IV ima interiore vidi se da ne znaš.
2. Koliko ja znam ni jedan član od IV:MP koji ga razvija nije radio na SA:MP-u. A i za JC2MP kolko znam radi lik koji je radio s Kyem VC:MP koji nema veze s SA:MP-om tj daljnjim razvijanjem.
3. Odi vidit druge jezike s kojima se rade gamemodovi. PAWN nije opće unikant, LUA je 100x bolji i to što ti kažeš da se ne može napraviti TAXI posao. Od kud ti to? Hahahaah

Citat: Nik Delgad poslato Jul 26, 2010, 22:46:49 POSLE PODNE
Citat: |ALIVE| poslato Jul 26, 2010, 19:48:24 POSLE PODNE
Citat: <=[♫]_3m1r_[♫]=> poslato Jul 26, 2010, 15:49:17 POSLE PODNE
Citat: |ALIVE| poslato Jul 26, 2010, 14:34:41 POSLE PODNE
A jbg-a barem ce izaci

NADAJMO-SE!
Igra je legendarna igro sam jedinicu i dvojku i zakon su!
Hoce to biti slicno SA:MPu ili sta?Nisam bas upucen u to... :-X

Ni jedan igra nece biti kao SA-MP Razloga su 3.

1.GTA SA ima interjere zasebno sto znaci da ga GTA IV Nece nikad moci zajeniti jer ima OpenINT i nemozes napraviti kuce/zgrade...itd..tako isto i za JC2
2.SA-MP je razvijen-a igra koliko godina je na njemu radila najbolja ekipa (Pola te ekipe nece raditi ni na IV-MPu ni na JC2MP Jer pola je islo raditi IV-MP a pola JC2MP JBT)
3.Unikatni PAWN!
1. ? GTA IV ima interiore vidi se da ne znaš.
2. Koliko ja znam ni jedan član od IV:MP koji ga razvija nije radio na SA:MP-u. A i za JC2MP kolko znam radi lik koji je radio s Kyem VC:MP koji nema veze s SA:MP-om tj daljnjim razvijanjem.
3. Odi vidit druge jezike s kojima se rade gamemodovi. PAWN nije opće unikant, LUA je 100x bolji i to što ti kažeš da se ne može napraviti TAXI posao. Od kud ti to? Hahahaah

1.aaaaa NEMA INTERJERE jer kada ti udjes u kucu nema to loading nego udjes direk u int otvoris vrata i udjes spojeno je sa kucom sta znaci nemopzes napraviti /enter /exit niti dodatne zgrade,
2.Radi neki dio ekiper sa SA:MPa radi na IV:Multiplayeru a sta mislis zasto je ovo modza zadnja inacica SA-MPa jer idu  raditi JC2MP Citaj prijasnje postove...
3.Sa IV:Multiplayerom nemozes dodavati NPR Zgrade...!

Correlli

Citat: |ALIVE| poslato Jul 27, 2010, 00:28:36 PRE PODNE
1.aaaaa NEMA INTERJERE jer kada ti udjes u kucu nema to loading nego udjes direk u int otvoris vrata i udjes spojeno je sa kucom sta znaci nemopzes napraviti /enter /exit niti dodatne zgrade,
Interiore ima, ali ne takve kao San Andreas. I u IV:MP modu ako budu funkcije za objekte onda nije problem napraviti vlastiti interior negdje visoku u zraku ili ispod zemlje pa napraviti teleport mjesta kod zgrada.

2.Radi neki dio ekiper sa SA:MPa radi na IV:Multiplayeru a sta mislis zasto je ovo modza zadnja inacica SA-MPa jer idu  raditi JC2MP Citaj prijasnje postove...
Nitko tko je radio u SA:MP ekipi ne radi na IV:MP modu. Programeri i betatesteri IV:MP moda su samo bivši igrači SA:MP moda. Stari programeri SA:MP moda su otišli u MTA ekipu ili su prestali sa programiranjem za multiplayer modove. A na JC2-MP modu rade jax i Trix, dvojica starih programera koji su radili na SA:MP modu.

Za sad ne možeš, ali možda budeš mogao kasnije. Ni SA:MP mod nije imao opciju za dodavanje objekata u 0.1 verziji, to je došlo tek u 0.2 verziji.

Nadam se da sam objasnio neke stvari.
Poslednja Izmena: Jul 27, 2010, 00:36:37 PRE PODNE od Don Correlli

Citat: Don Correlli poslato Jul 27, 2010, 00:35:12 PRE PODNE
Interiore ima, ali ne takve kao San Andreas. I u IV:MP modu ako budu funkcije za objekte onda nije problem napraviti vlastiti interior negdje visoku u zraku ili ispod zemlje pa napraviti teleport mjesta kod zgrada.

2.Radi neki dio ekiper sa SA:MPa radi na IV:Multiplayeru a sta mislis zasto je ovo modza zadnja inacica SA-MPa jer idu  raditi JC2MP Citaj prijasnje postove...
Nitko tko je radio u SA:MP ekipi ne radi na IV:MP modu. Programeri i betatesteri IV:MP moda su samo bivši igrači SA:MP moda. Stari programeri SA:MP moda su otišli u MTA ekipu ili su prestali sa programiranjem za multiplayer modove. A na JC2-MP modu rade jax i Trix, dvojica starih programera koji su radili na SA:MP modu.

Za sad ne možeš, ali možda budeš mogao kasnije. Ni SA:MP mod nije imao opciju za dodavanje objekata u 0.1 verziji, to je došlo tek u 0.2 verziji.

Nadam se da sam objasnio neke stvari.

E Sad je lijepo sve 100 / 100 razjasnjeno!

Prvo provjeri šta želiš napisati, pa napiši. A ne pisat gluposti.

Bilo bi ovo fora.. Iako mi se čini da neće ovo igrat tako puno igrača..

Correlli

Citat: ^ Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Jul 27, 2010, 15:07:31 POSLE PODNE
Bilo bi ovo fora.. Iako mi se čini da neće ovo igrat tako puno igrača..
Hm, ne znam da li si baš u pravu. Jesi li ikad igrao Just Cause 2? JC2-MP će biti popularan, a posebno ako bude mogučnost da napraviš svoj gamemode sa programerskim/skripterskim jezikom i staviš ga na server. Mapa je ogromna i možda čak prevelika za jedan obični RP server.

Pogledaj video zapise JC2-MP ekipe na YT - http://www.youtube.com/user/jc2mpdev

JC2 po meni nije baš nešto za RP, po meni je to više za neke stuntove i DM.

Correlli

Ja iam igru an xboxu i fakat je prejebena. Pogotovo me zanima sta ce napraviti s onom bionickom rukom to ce biti predobrih stvari. Mislim da ce biti najbolje napraviti gang war na tome. Ono unistavas kipove, ubijas colonele....

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Ako će se moći isključit one neke stvari. Šta će te murija lovit ti ćeš iskočit iz auta i poletit padobranom? XD I te neke nemoguće stvari u rl.

Correlli

Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:26:44 POSLE PODNE
Ako će se moći isključit one neke stvari. Šta će te murija lovit ti ćeš iskočit iz auta i poletit padobranom? XD I te neke nemoguće stvari u rl.

Pa vjerujem da će se moći spriječiti takve no-RP stvari (kao u svakoj igri).