Rio Gaming Roleplay | www.rio-gaming.info

Započeo Tvrtko, Avgust 29, 2012, 00:59:25 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dobar opis.

Rio je jedan od rijetkih servera koji imaju dobru skriptu (poslije noo-bota,cro-herze itd.) Pohvale 100/10.. preporučam taj server svima!!

Citat: [BS] Joleâ,,¢ poslato Avgust 31, 2012, 19:22:05 POSLE PODNE
Rio je jedan od rijetkih servera koji imaju dobru skriptu (poslije noo-bota,cro-herze itd.) Pohvale 100/10.. preporučam taj server svima!!
Hvala ti evo svaki dan je više i više igrača ! :D

Citat: Leonov [â,,¢] poslato Avgust 31, 2012, 22:14:51 POSLE PODNE
Citat: [BS] Joleâ,,¢ poslato Avgust 31, 2012, 19:22:05 POSLE PODNE
Hvala ti evo svaki dan je više i više igrača ! :D

Sretnoo!!!

Sretno
My Work's on Balkan-Samp
[MAP] Luxury House at VineWood
[MAP] Pekara,Mesnica
[MAP] Luxury House 2

United City Roleplay
Moto Servera : Namjerno drugačiji.
IP : 217.26.67.46:7781
Site : www.unitedcommunity.tk

Dobar opis, sretno

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Citat: [RG] Tvrtko.cfg^^ poslato Avgust 29, 2012, 18:14:46 POSLE PODNE
Sramota da,ali ja tu niÅ¡ta ne mogu Å¡to to igraći obični rade. Administracija ne radi to (skidam admine za to),to vam mogu potvrditi. Isto smo imali problema jer su reklamirali po Edimaxu,ali Å¡ta ćemo mi tu? Ne možemo niÅ¡ta nažalost običnim igraćima. Imamo i mi istih problema,reklamiraju nam po forumu,pa se nekako borimo. No hejt.  :-[ >:(

Budimo realni .. i ti si bio meÄ'u njima (U slučaju 'Edimax').. Vilko mi je lijepo potvrdio kak si ti slao PMove nekim igračima, kao da doÄ'u na Rio ovo ono :-\