Rio Gaming Roleplay | www.rio-gaming.info

Započeo Tvrtko, Avgust 29, 2012, 00:59:25 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Samo naprijed. Dok joÅ¡ okačimo reklama po forumima,valjda će se nakupiti igraća kao nekada prije,pa da opet jednog dana napunimo slotove.  ;)

Sretno  :)

@Ricky_Danzel, ban 8 dana, razlog:Ludiloooo!

Hvala,mnogo nam znaći. Naleti nam malo pa da malo RPamo nešto. :D
Poslednja Izmena: Avgust 29, 2012, 17:45:52 POSLE PODNE od [RG] Tvrtko.cfg^^

Sramota da,ali ja tu niÅ¡ta ne mogu Å¡to to igraći obični rade. Administracija ne radi to (skidam admine za to),to vam mogu potvrditi. Isto smo imali problema jer su reklamirali po Edimaxu,ali Å¡ta ćemo mi tu? Ne možemo niÅ¡ta nažalost običnim igraćima. Imamo i mi istih problema,reklamiraju nam po forumu,pa se nekako borimo. No hejt.  :-[ >:(
Poslednja Izmena: Avgust 29, 2012, 18:19:49 POSLE PODNE od [RG] Tvrtko.cfg^^

Pa kada bi nam dali možda i bi neÅ¡to poduzeli,ja ne kontam jednu stvar? Meni kada neko reklamira po forumu ja mu hladno dam ban i ćao. Ne zanima me Å¡ta je reklamirao niti koga,ako se igraćima ne sviÄ'a kod nas neka idu slobodno kod drugih. Ja nikoga ne molim da igra niti se bojim da će otići. Ako misle da ima bolje neka idu,uvjek ima onih koji su tu radi koristi,a ima i onih koji jednostavno vole takvu skritptu,ekipu itd. Pravi igraći neće otići već će ostati i pomagati zajednici da bude bolja,a ti Å¡to  žele da dobiju GM/Admina/lidera će odmah otići ako to ne dobiju. RazumijeÅ¡?  8)
Poslednja Izmena: Avgust 29, 2012, 18:35:40 POSLE PODNE od [RG] Tvrtko.cfg^^

Smanjite raspravu, prijavite meni postove koji nisu vezani za temu.

Jel moram prijavljivat postove Karikeu?  ::) Samo Å¡to je rekao da se usmjerite na temu vi ste otiÅ¡li u 7 nebo. Nije moje da govorim..

Igrao sam pa prestao nemam volje za igranjem, sretno dalje..

Spam postovi obrisani!

Dobitnici*
@➟ CroSvera Nelsonâ,,¢, zabrana pisanja 48h.