[SA]BloodMoney HardPlay [0.3e] IP:193.192.59.222:7800

Započeo Seizz, Avgust 05, 2012, 19:27:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Seizz

Ma bre ne raspravljaj se sa idiotima, sve sto mogu je da nas pljuju hahha zato slobodno neka izvole. I nije sve u satsu, sve i da nas ima 30 igramo zbog zezanja a ne zbog statsa kao sto vi mislite. I skroz mi nije bitno da li nas ima 5 ili 50 kad je server extra, zato palite luzeri. :D

Citat: Seizz poslato Avgust 11, 2012, 12:53:49 POSLE PODNE
Ne brini ti udji na server pa vidi dal je sve unikatno :D

Daj mi jednu unikantnu stvar sa servera :) Seizz koliko vidim ti imaš 10 godina,a tu pametnuješ kako je mod od 0. hahaha dobar si

od 0 ? lazete
ravens edit
zanimljivo IG 60 na forumu samo 6 :)

Seizz

i ja uopste nemam 10 godina zato ne smarajte necu da se raspravljam

hahahaha zvali su vas unikatni :P haha vozila vam se uopste ne unistavaju....sranje od srw-a nezz kako toliko mozete imat igraca :P hahaahaha ali ipak sretno :PPPP

Seizz

Citat: Seizz poslato Avgust 08, 2012, 20:59:28 POSLE PODNE
Mi smo jedini server koji ima bilborde,tekstove na vozilima zidovima i slicno

Hahahhaha informiši se sine!

Server je u čisti haos! Posvuda auta, niko nikog ne prati, administracija ne odgovara niti na jedan upit, možeš reportat cheatera do sutra itd itd.. U globalu server podsjeca na BE, što je meni dno dna RolePlay-a...

Seizz

Igraci znaju sta valja nikog ne teramo da igra udjite na server i vidite dal valja

Citat: Seizz poslato Avgust 11, 2012, 23:15:21 POSLE PODNE
Igraci znaju sta valja nikog ne teramo da igra udjite na server i vidite dal valja

Zavaravaš se jarane! GG ti ima igrača a koristi mod koji imaju svi. No vaše skripte nisu dugoročne, ne vladate njima u potpunosti ( ovo govorim kao zaključak tvog razmišljanja iz predhodnog komentara ). Nastat će vam problem koji nećete moći riješit kao BE i ode vam trud ( mada ga u administraciji nisam primjetio ).

Moj savjet vam je da prizemljite stavove o tome da ste "najbolji"... To će vas koštati!

Seizz

Niko nije reko da smo najbolji igraci znaju sta valja mi imamo i u 4h ujutru 20-50 igraca nekad i vise

Citat: Seizz poslato Avgust 11, 2012, 23:15:21 POSLE PODNE

Hahaha koga ti nasmijavaÅ¡? Da ti ja kažem neÅ¡to.Ti igrači koji su ti na serveru nisu čuli za drugi server.Tako su svi sa BE.Igrači su čuli samo za BE :D i da ih npr ja pozovem na svoj server odmah bi doÅ¡li  i nebi vjerovali da postoji joÅ¡ servera.