[SA]BloodMoney HardPlay [0.3e] IP:193.192.59.222:7800

Započeo Seizz, Avgust 05, 2012, 19:27:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Seizz

Mr.Evans hvala
a ti profesionalac ne seri ja se nikom nisam ulizivao i server nije edit nego je pravljen od 0

Citat: Seizz poslato Avgust 10, 2012, 22:01:31 POSLE PODNE
Mr.Evans hvala
a ti profesionalac ne seri ja se nikom nisam ulizivao i server nije edit nego je pravljen od 0

Nisi vjerovatno čuo za Ravens edit :) Pola toga nije prevedeno ako ćeš iskreno i nije RP server.Tamo idem rentat na spawnu oni smetlari me pokupe

Po meni ja mislim da fejkate igrace jel vi ja pratim server vec jedno 10-11 dana vi nocu u pola 4 ujutro imate uvek ali uvek 40+ igraca a to je po meni teoretske sanse nepostoje zato sto vi retko kad predjete 50 igraca a server koji predje 50 igraca kasnije ima i vise i nocu oko pola 4 ima 10-15 igraca a vi imate 40+ , dokaza nemam ali sumnjam vec duze vreme u to i mislim da je tacno !

Edit: A da i onakva glupava imena ne bi smislio ni covek iz pra-istorije npr. Mile Kitic 20 lvl ? da neces mozda da kazes da ti on igra na serveru ?
Poslednja Izmena: Avgust 11, 2012, 00:58:46 PRE PODNE od αησηумσυѕ

Seizz

Jebem ti mater ja mi ne fejkamo igrace jel si ti lud imamo mi i Sasu Matica i Natasu Bekvalac zato ae pali

Sta se gubis debilu jedan maloumni,server kida,ima najjaci mod bez bagova,i ima redovne igrace,mozes uci na nas teamspeak3 i pricati sa svim igracima koji su online,a jedan od tih igraca sam ja sto igram nocu,nemoj da ti ja fejkujem familiju,glupaku mali,pali

Citat: αησηумσÏ...Ñ• poslato Avgust 11, 2012, 00:56:39 PRE PODNE
Po meni ja mislim da fejkate igrace jel vi ja pratim server vec jedno 10-11 dana vi nocu u pola 4 ujutro imate uvek ali uvek 40+ igraca a to je po meni teoretske sanse nepostoje zato sto vi retko kad predjete 50 igraca a server koji predje 50 igraca kasnije ima i vise i nocu oko pola 4 ima 10-15 igraca a vi imate 40+ , dokaza nemam ali sumnjam vec duze vreme u to i mislim da je tacno !

Edit: A da i onakva [cenzura]ava imena ne bi smislio ni covek iz pra-istorije npr. Mile Kitic 20 lvl ? da neces mozda da kazes da ti on igra na serveru ?

Mozes da ti mislis sta hoces doci fino u 4 sata i proveri sam da li su fake ili nisu pogovoto pisi ovom Mile_Kitic i vidi dal ce da ti odg na tvoj poziv :D

[SA] GameHosting - Gde igra postaje navika
Hostujemo: SA:MP, Counter Strike 1.6, Counter Strike Source, Call of Duty 2, Call of Duty 4, Team Fortress 2, TrackMania Nations Forever
Podetite nas website: http://www.sa-host.info/

Seizz

I pazi se ako ti Deity fejkuje familiju to nece da valja

I nemoj da mi diras Mileta,lik legenda,a ti sto se gubis mozes samo da letis iz teme,klinjo maloumni,izvinjavam se na hardcore recima,ali morao sam.Jer mi takvi klinci idu na zivce..

Neuspeli abortusu samo bi da trollujes..

Ama bre bot tu laprda, mile_kitica svi znaju samo pod drugim imenom i lik igra celu noc kao i svi mi, ima ih gomila vampira sa skill arene i eto 40 igraca, a to sto ste vi ljubomorni mozete samo ****** ****** u paketu sa ****** *****

A i ovi moderatori toboznji nista ne rade nego pustaju tu da nas bzvz optuzuju. Bre udjite na server i svi ti ljudi su kod malog bude, tamo se rokaju ili sta vec rade, ako je tebe tata fejkovao ne znaci da i mi to radimo.

Seizz

αησηумσÏ...Ñ• jadna majka koja te je rodila bolje da je uradila abortus nego da te rodi tako glupog