[GM]EuroGaming RolePlay v4.2.5

Započeo Farkias, Avgust 04, 2012, 21:04:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

ee moze pitanje Gm je extra ali kakko se otvaraju vrata na blodsima i under ground racerima za ono znam /lcn /yakuza /tim itd itd ali ovo ece nezz >:(

Citatee moze pitanje Gm je extra ali kakko se otvaraju vrata na blodsima i under ground racerima za ono znam /lcn /yakuza /tim itd itd ali ovo ece nezz

kapija na blodsima se otvaraju sa komandom /bloods

kapija na UnderGround Racersima sa komandom /g1 /g2 /g3 zavisno od odabira kapije

Moguce da je taj neko skinuo ovaj mod i promjenio ime bande u KGB ...

E super je mod svidja mi se i dobro si uradio ovo bande da imaju gates i to sve 10/10 gm ali kako sada da smanjim respekt poeni na primer od lvl 1 do 2 da bude 0/4 a ne 0/8 ??? inace super!

ee sve bi bilo dobro osim onoga problema s auto salonom kad doedem do auto salona 2 tj. koji je na aerodromu igrica mi zapne i onda mi cijeli komp zapne pa ako neko moze popravit i dat mi popravljeno puno hvala :) :'( pomoc pls
[RESPECT] to : Crazyn3ss
[RESPECT] to : Blaeks
[RESPECT] to : [EM] Casey
[RESPECT] to : David (Sabljak) A.k.A SABO(T

eee jel mogu ikako promjenit ikako sifru za vrata na vili i kako ako se moze
[RESPECT] to : Crazyn3ss
[RESPECT] to : Blaeks
[RESPECT] to : [EM] Casey
[RESPECT] to : David (Sabljak) A.k.A SABO(T

Kako mislis sifru  xD ? Mislis komandu samo reci za koju kapiju ti treba ja cu ti reci komandu i samo ides CTRL + F i ukucas /imekapije i promjenis na koju ti oces... Lagano..

Pohvala za gm :)
Jel mi mozes samo reci kako si popravio da SPREMA NOVAC, jer na LARP nije. hvala ;) ;)

Citat: Lincon_CB poslato Septembar 25, 2012, 08:49:41 PRE PODNE
Pohvala za gm :)
Jel mi mozes samo reci kako si popravio da SPREMA NOVAC, jer na LARP nije. hvala ;) ;)

Kakav novac ne kotam te , sve je bilo uredu sa novcem ? o.O