[GM]EuroGaming RolePlay v4.2.5

Započeo Farkias, Avgust 04, 2012, 21:04:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

a sto nece /speedo i kako se otvara kapija kod one kuce sto si ti vlasnik   :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

POTREBAN MAPER NEK MI SE JAVI U PM

Zoran123

Citat: Mr.Boni poslato Oktobar 07, 2012, 10:03:41 PRE PODNE
Brate ti si stvarno kralj svi oni koji bi zezleli ravens na srw ovo treba da ubace samo da si jos ubacio da kad kupis kola odma vozes ti bi bio bolji od chuck norrisa  :D :D
100/10 svaka cast!

Ty Man

Zorane..Testaj ne bi trebalo da bude....možda ima ako oces da ga koristis sredis neke bugove i otvori ;)
Poslednja Izmena: Oktobar 09, 2012, 18:00:11 POSLE PODNE od Fa®i$™

Dobar GM :)
╭∩╮(︶_︶)╭∩╮

<3 ANTE GOTOVINA <3
[/b]

Igrao sam na jednom serveru sa ovim modom mogu vam reci da je solidan nije lose :)

Farise moram te pitati sta je sa poslom automehanicar jer pise ''javite se adminima za ovaj posao'' ?

Mod mi se bas svidja i bas kad sam pomislio da nema nijedan bug evo sta se desi:

Kada neko kupi kola i ti mu /asellcar - umesto da se kola prodaju odnosno uniste ona gube ID i salju se na kraj mape... Tako da iako ih teoretski nema covek koji je posedovao kola idalje pise da ima taj ID kola, a kad kupi nova pise mu da ima kola1 - ID kola2 -ID isti npr. Kola1=188 , Kola2=188

Tako da ako mu neko /asellcar 2x puta taj covek vise nemoze da uzima kola jer vec ima 2 koja nepostoje, a ako bi neko drugi uzeo kola imao bi isti ID tako da bi njih dvoje morali da dele jedan isti auto ....

A sad ako ste se pitali ta kola sto idu negde na kraj mape kako izgleda kada se portujete do njih? Pa veoma je smesno i cudno, prvi put ce vam mozda SAMP crasovati zbog velikog broja kola koji su spojena zajedno i velike explozije... ali posle zbog laga kola ostaju u vazduhu i nastavljaju da se rotiraju sto je veoma cudno

DOKAZ:http://www.dodaj.rs/f/3w/vA/1iBEOzSC/sa-mp-000.png

Ali sem toga mod je dobar... moja ocena 7/10 - a ako se sredi bug sa kolima 9/10

Toliko od mene!

PS. Moj prvi post :)
Old Skul :D

Citat: HowToCraft poslato Oktobar 13, 2012, 21:29:04 POSLE PODNE
Mod mi se bas svidja i bas kad sam pomislio da nema nijedan bug evo sta se desi:

Kada neko kupi kola i ti mu /asellcar - umesto da se kola prodaju odnosno uniste ona gube ID i salju se na kraj mape... Tako da iako ih teoretski nema covek koji je posedovao kola idalje pise da ima taj ID kola, a kad kupi nova pise mu da ima kola1 - ID kola2 -ID isti npr. Kola1=188 , Kola2=188

Tako da ako mu neko /asellcar 2x puta taj covek vise nemoze da uzima kola jer vec ima 2 koja nepostoje, a ako bi neko drugi uzeo kola imao bi isti ID tako da bi njih dvoje morali da dele jedan isti auto ....

A sad ako ste se pitali ta kola sto idu negde na kraj mape kako izgleda kada se portujete do njih? Pa veoma je smesno i cudno, prvi put ce vam mozda SAMP crasovati zbog velikog broja kola koji su spojena zajedno i velike explozije... ali posle zbog laga kola ostaju u vazduhu i nastavljaju da se rotiraju sto je veoma cudno

DOKAZ:http://www.dodaj.rs/f/3w/vA/1iBEOzSC/sa-mp-000.png

Ali sem toga mod je dobar... moja ocena 7/10 - a ako se sredi bug sa kolima 9/10

Toliko od mene!

PS. Moj prvi post :)

Nisam toliko pratio ovu temu na forumu mislio sam da mu je to neko vec rekao.Svaka cast za opazanje sve sto si rekao je tacno ali za to ima resenje..Povedes ga i on sam proda auto :D

ako se desi taj bug imate /setstat i restartujes mu veh key omg :S