[GM]EuroGaming RolePlay v4.2.5

Započeo Farkias, Avgust 04, 2012, 21:04:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Kako se ova kapija otvara? o.O
http://www.zaslike.com/files/x8tpkerxhku6l3wcuxz2.png

edit: gdje je salon vozila o.O?
Poslednja Izmena: Avgust 15, 2012, 17:19:37 POSLE PODNE od [HG]Speedy

napises ime baze u kojoj si, ili g1, g2, g3, kapijav1, kapijav2, mehr, meh1, kapija56, kapija586, sc, ka, jk, opendd, opendev, gateopen, go, otvori, gates....

ja sam samo to pronaso u modu za vrata

EDIT:  Ovo nije posljednja verzija, ovdje pise da je 4.2.5 kao o ubiti je neka sasvim deseta, na mod je nabacano previse onih ulicnih lampi, i previse drveca, cijeli ls je ko jedan veliki reflektor koliko lampi ima, svakih pola metra je jedna, o palmama i drvecu opcenito da ne pricam koliko ih je nabacano...onaj bufalo u salonu je od TIM-a i nemoze se kupiti, poslovi su zbugani, autoskola je koma, svaki drugi-treci pickup malo pokaze pa nestane....itd.
Poslednja Izmena: Avgust 15, 2012, 17:24:50 POSLE PODNE od Gogo
***************** [ USKORO OTVORENJE EQGAMERS ROL3PLAY SERVERA ] ******************

Nemas ni jedan salon ni za aute brodove motore nistaaaa 5/10  8)

Hvala svima a ti dukaricu malo bolje pogledaj svi saloni imaju..

Dobar mod skinuo sam ga probam ga otvorit da vidim kakvo je Å¡ta jbt naÄ'e mi 3 virusa!  >:( >:( :( :(
¤¤¤¤Mapam¤¤¤¤¤
¤¤¤¤Skriptam¤¤¤¤
Xfire:repokill

Koja je komanda Otvaranje kapije svake organizacije .....!!! JAvi te Mi Hitnooo i sto pre koja komanda otvaranje kapije ??? PD/FBI/SWAT/i tako dalje...!!!

i am king!

Nije loše sad ću ga isprobat, al po slikama 9/10

jel mi mozes reci koje se kapije otvaraju sa komandama /kapija586 i /kapijav1 ?

test sam mod super je 10/10

Pozdrav , mod je 10/10 stvarno je cool mod i pitanje jedno vidim da na ulicama i parkinzima ima mnogo auta od drzave kako mogu ja njih da sklonim neke odande a neke da stavim na prodaju. Jedino to ? ? ?? ? ? ? ? ?  :)  ;)  :o

Drago mi je sto vas se svima svida...

Hvala vam ;)
Poslednja Izmena: Septembar 05, 2012, 20:51:01 POSLE PODNE od [EG-RPG] FarkiAS ^^