Unlimited Zone RolePlay

Započeo ....Brky...., Jul 25, 2012, 17:21:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Gisa poslato Jul 26, 2012, 09:04:34 PRE PODNE
Jel ima nekih nagrada za najaktivnije ili ko pozove ortake  :D  ::)  ::)

Naravno da ima samo kada dovedes nekoga onda se prijavis na forum i nabrois nam koga si doveo :D

Odlican opis , svidjaju mi se stambene zgrade :)
ODSUTAN

Dobar opis :) :)
Ali moram ti pohvalit logo vise nego opis :D :D

Dobar server samo super ti je ovo WC i Glad system toga se nebi nikad sjetio ali bas nikad!
I znam odakle ti Toilet system ;) ali srecno sa serverom!
I napravi da se moze imati najmanje 9 godina posto se neki necu moc registrirat!(Ja sam cak sa 7 godina imao i svoj stunt server na samp)

Citat: htmostar poslato Jul 26, 2012, 10:29:21 PRE PODNE
Dobar server samo super ti je ovo WC i Glad system toga se nebi nikad sjetio ali bas nikad!
I znam odakle ti Toilet system ;) ali srecno sa serverom!
I napravi da se moze imati najmanje 9 godina posto se neki necu moc registrirat!(Ja sam cak sa 7 godina imao i svoj stunt server na samp)

Hlvala svima :D

Hvala svima na pohvalama, i prijedlozima koje cemo da usvojimo :D

Citat: AroN poslato Jul 26, 2012, 09:08:58 PRE PODNE
Koliko organizacija ima?

Planirano je 6, odnosno jedna legalna (LSPD) , a ostale ilegalne. No odlučili smo za otvorenje napraviti još jednu legalnu organizaciju (Novinare). Što znači da je broj organizacija za jedan veći , i iznosi 7 :)

Hvala svima i posjetite nas u Subotu :)

Unlimited Zone RolePlay||
(klikni na sliku)

IP: 176.57.128.4:7796 ||FORUM : REGISTRIRAJ SE

Citat: [UZ:RP] Seta poslato Jul 26, 2012, 20:52:24 POSLE PODNE
Koliko organizacija ima?

Planirano je 6, odnosno jedna legalna (LSPD) , a ostale ilegalne. No odlučili smo za otvorenje napraviti još jednu legalnu organizaciju (Novinare). Što znači da je broj organizacija za jedan veći , i iznosi 7 :)

Imate previše GF fora na serveru. Edit GF ili ? Ako je, imaš link ? xd

Inače sretno ;)

Citat: SpaMaster poslato Jul 26, 2012, 20:55:09 POSLE PODNE
Citat: [UZ:RP] Seta poslato Jul 26, 2012, 20:52:24 POSLE PODNE
Koliko organizacija ima?

Imate previše GF fora na serveru. Edit GF ili ? Ako je, imaš link ? xd

Inače sretno ;)

Mod je EDIT GF-a. Imao sam mod , ali sam neki dan instalirao novi windows tako da nemam.

Nije mi jasno , ovo previše GF fora na serveru? Pošto si uzeo moj post i na to naveo , vjerovatno misliš na organizacije. Ne nije istina , kao što se može pročitati u opisu , imamo samo jednu istu org, a to je LSPD. Ustvari , za Novinare nisam siguran jer nisam igrao na GF.

Hvala.

(klikni na sliku)

Opis 8/10.Meni se mod ovako na prvi pogled prilicno svidja.Slazem se sa tobom ovo u vezi organizacija,jedino mi se cini da ste malo preterali sa 20 pitanja pri registraciji ali ok.Srecno sa serverom.

Capetroon.

Dialozi na reg/logu nisu sa GFa? Haha.

Pa jesmo li rekli da je mod GF edit i sad ne vidim razloga zasto prozivati dalje? A 20 pitanja na registru je dovoljno jer hocemo da server bude nas RP!

Opis onako ali sretno :)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

(klikni na sliku)