Unlimited Zone RolePlay

Započeo ....Brky...., Jul 25, 2012, 17:21:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

UVOD

Unlimited Zone RolePlay otvorenje je planirano za 28.07 (subota) u 20:00. Sa forumom smo imali sitnih problema , ali riješili smo to. Na otvorenju se očekuje velik broj igrača i nadamo se dobroj zabavi.

Vlasnici: Dzoni_Corleone,Seta_King i Synex_Prototype.
Skripter: Dzoni_Corleone.
Maper: Ramo_Boss.
Verzija SA:MP: 0.3e.
Forum: KLIK.
Server IP: 176.57.128.4:7796

O MODU

• REGISTRACIJA I LOGIN

- Registarcija je vrlo jednostavna. Kada se konektirate na server , prvo Å¡to trebate napraviti je prihvatiti uslove koriÅ¡tenja. Nakon toga pojavi vam se dialog u kojem upisujete svoju buduću account lozinku. Isto tako nakon toga upisujete jeste li muÅ¡ko ili žensko. Nakon toga izabirete jedan od dva spawna koji su vam na raspolaganju. Jedan je LS aerodrom , a drugi Željeznička stanica. Iza toga uspisujete koliko imate godina (16-80). I onda potvrÄ'ujete informacije koje ste unjeli. Ako ste neÅ¡to krivo napravili kliknete na "reset". Iza toga ponovno uspisujete lozinku za login i idu vam RolePlay pitanja. Pitanja ima oko 20 , i na svako morate točno odgovoriti.

SLIKE:

• SPAWN I TUTORIAL

- Znači , ukoliko odaberete spawn na aerodromu tamo se i spawnate. Na oba dva spawna imate "checkpoint" gjde možete tražiti da pogledate tutorial sa komandom /guide i tutorijal vam se pokreće.

SLIKE OBA SPAWNA:

• ORGANIZACIJE SERVERA

- Na serveru se nalazi 6 organizacija. Nismo htijeli pretjerivati , jer ja osobno smatram da je to velika greška večina server koji krenu sa 15 organizacija , a skoro nemaju toliko ni igrača. Od tih 6 organizacija samo je jedan legalna , ostale su ilegalne. Svaka organizacija će imati svoj sef gdje će uzimati drogu i mjesto gdje će je moći "uzgajati"
    Organizacija sistem je odlična , doÄ'ite u Subotu i uvjerite se. No da preÄ'emo na listu organizacija:

• Los Santos Police Department -  Zadatak članova LSPD-a je da patroliraju , idu u racije na organizacije i da budu glavni RPeri servera. Ako su u PDu RPeri sve će biti dobro. TakoÄ'er, oni trebaju čuvati red i mir na ulicama Los Santosa.
  • La Cosa Nostra Mafia - "Cosa nostra" (naÅ¡a stvar) je naziv za Sicilijansku kriminalnu organizaciju koja djeluje u južnoj Italiji i Sjedinjenim Američkim Državama gdje su joj članovi u pravilu Italoamerikanci.
    Po uzoru na Cosa nostru nastale su mnoge druge slične organizacije koje zakon opisuju kao organizirani kriminal, a raÅ¡irene su Å¡irom svijeta, meÄ'u njima (yakuza, ruska mafija, kolumbijska mafija), i t.d..
  • Yakuza Mafia - Yakuza Mafija je jedna od najbogatijih mafija na serveru. Glavni protivnici im je La Cosa Nostra.
  • Grove Street Familiy - Grove Street Familiy je banda koji uživaju u puÅ¡enju trave, piću i jebanju dobrih koka. Vole izazivati LSPD i često ići u pljačke.
  • Ballas Gang - Ballasi su glavni protivnici Grove Street Familiy-a (GSF-a). Imaju slične osobine jer su iz istih krajeva.
  • Hitman Agency - Hitmani su tihe ubojce. Zapravo onu su plačene ubice , koje svoje žrtve ubijaju bez milosrÄ'a i u potpunoj tiÅ¡ini.
    Lokacije neče biti otkrivene radi bolje RolePlay igre.

• POSLOVI SERVERA

- Na serveru se nalazi 17 legalnih poslova koje možete i vidjeti na popisu. No tu su još 3 ilegalna posla za koja ćete se morati raspitati kod već postojećih dilera/švercera za posao. Za poćetak najbolji posao je Vozać Autobusa.

SLIKA:

• SISTEM KUÄŒA

- Na serveru se nalazi preko 500 kuća na /buy. Imamo tu i apartman sistem , odnosno stambeni prostot ali da biste mogli njega kupiti morate biti malo duže stanovnik Los Santosa. Stavke potrebne za kupnju kuču je traženi level, i naravno da imate onoliko koliko kuča košta. Cijene kuča su postavljene da budu što realnije cijenama u RL-u.
    SLIKE:

• BIZEVI I SBIZEVI.

- Na serveru ima oko 100 normalnih bizeva , i oko 50 sbizeva. Biz sistem je jednostavan , vlasnik ima mogučnost povečanja cijene produkta, povečanja cijene ulaza, otvoriti/zatvoriti biz i sl. Stavke potrebne za kupnju kuće je traženi level , i naravno da imate para onoliko koliko biz košta. Cijene bizova su realne i normalne.
    SLIKA:

• BAN SISTEM.

- Što se tiće Ban sistema vrlo je lijep i zanimljiv. Kada odlučimo nekoga banati , možemo odabrati vrijeme isteka bana u danima. Što znači za jedan dan, dva , tri i tako u nedogled. Ako izaberemo broj 0 , to znači da je ban zauvijek , odnosno da traje neograničeno.
    - Za sljedeći Update dolazi nam i offban komanda.

• STATS SISTEM.

- Kada ukucate komandu /stats pojavi vam se dialog u kojem vi možete kliknuti na IC ili OOC stats. Zavisno koji vama treba.Ukoliko želite izaći sa statsa samo kliknete na esc. Evo kako to izgleda:

• WC I GLAD SISTEM.

- WC i Glad sistem su joÅ¡ u izradi ali objasnit ću vam kako će to izgledati. U desnom čoÅ¡ku ima textdraw WC i GLAD i onda iznos u postupcima. Komanda za WV je /nuzda ,a jesti možete kod Burga ili kod FastFooda sa komandom /jedi. Ukoliko glad doÄ'e do 100% vi umirete od gladi. Napravljeni su i javni WC-i, samo joÅ¡ nisu ubačeni.
    SLIKE:

• SISTEM OTKUPLJIVANJA AUTA.

- Na serveru se nalazi sistem, gdje možete otkupiti polovni auto. Komanda je /car giveback.
    SLIKE:

VAŽNIJE LOKACIJE

• LSPD I PARK KOD NJEGA.

• OPÄŒINA.

• BURG.

• BANKA.

• BOLNICA I PARK KOD BOLNICE.

I JOŠ MNOGO,MNOGO TOGA. NAJBOLJE BI BILO DA DOĐETE U SUBOTU I POGLEDATE OSTATAK - NARAVNO I ZABAVITE SE SA NAMA.

Vaš [UZ:RP] Admin Team.
Poslednja Izmena: Jul 25, 2012, 23:28:11 POSLE PODNE od [UZ] Brky_King

Opis 4/10 Srecno...!!!!  8)  8)  8)
IP: 193.192.59.227:7785
Troll Or Be Trolled !
Hoce neko lol-a?!

Forum vam je extra :D
Sretno ;)
Follow me na Instagram @sixmatic

Sretno  ;)
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

Boris Spice

Dobar opis,,,dodaj 0Spirite na login ;)

Opis 7/10 , mod je po meni jako lose izmapano :S  :-[  :-X

Citat: Gisa poslato Jul 25, 2012, 17:56:15 POSLE PODNE
Opis 7/10 , mod je po meni jako lose izmapano :S  :-[  :-X

ovo je samo nesto od mapa a na modu ima dosta boljih mapa samo sto nisu uslikane :DDDD

9/10, sviÄ'a mi se tvoje miÅ¡ljenje u vezi sa organizacijama  ;)
Sretno...

Citat: [ПÐ"]Ð"ушан poslato Jul 25, 2012, 17:24:34 POSLE PODNE
A sta bi trebao potrosit 2 dana na opis?

Dobar opis 8/10 :)

Citat: Cypress poslato Jul 25, 2012, 18:08:07 POSLE PODNE
Citat: [ПÐ"]Ð"ушан poslato Jul 25, 2012, 17:24:34 POSLE PODNE
A sta bi trebao potrosit 2 dana na opis?

Dobar opis 8/10 :)

hvala na ovaj opis samo potrosili dosta vremana ali bice za koji dan jos bolji opis od ovoga :D

Sretno nam.

Inaće opis by me  8)

Poslednja Izmena: Jul 25, 2012, 23:24:39 POSLE PODNE od [UZ:RP] Seta

Unlimited Zone RolePlay||
(klikni na sliku)

IP: 176.57.128.4:7796 ||FORUM : REGISTRIRAJ SE

Cudno da Nikola Brkovic skripta , kako ja znam on ima server Balkan-Samp Zone.

Citat: Don Eagle poslato Jul 25, 2012, 21:42:03 POSLE PODNE
Cudno da Nikola Brkovic skripta , kako ja znam on ima server Balkan-server uklonjen!.

Nema.

Unlimited Zone RolePlay||
(klikni na sliku)

IP: 176.57.128.4:7796 ||FORUM : REGISTRIRAJ SE