San Fierro ili Los Santos

Započeo [AOB] LukSha, Maj 16, 2012, 19:03:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Meni se vise svidja San Fiero! Unikatan je! Ali , koliko pratim ovaj forum , nedavno je netko objavio daa ce  se radnja njegovog servera u SF odvijati , mogao bi ti i LV pokusati , neznam da ima itko tamo :D

Meni se puno viÅ¡e sviÄ'a Los santos, nekako mi je raznolikiji  :)
Pozdrav, RiverSide SA:MP zajednica se radja! Server ima unikatne ideje, odnosno skriptu od 0, uz vrhunske skriptere i mapere, te ozbiljan staff team. Uspjeh ovoj zajednici zagarantiran sigurno! Server ce raditi na hard RP principu! OTVARANJE USKORO, vise info na nasem forumu (http://rs-hq.org), gdje mozete vidjeti neke projekte koji ce biti na serveru (iako je to samo mali dio svega).

To sam se ja uvijek pitao sto je bolje
SF jer ima nekako ljepse kuce i slicne stvari no opet je nekako pre velik ako imas 30 igraca bit ce dosta prazno ,a LS je poznat svima ali i zato pomalo dosadan
moje mišljenje ti je da sve sisteme napravis dinamicne i pokusas sa SF kasnije ako neide prebacis u LS
Copy Cat :)

IDI SF na svakom serveru se dovija radnja u LS
Budi ono sto jesi jer se Lazna lica uvjek otkrivaju!

Iskreno je tesko odlucit, ali probaj sa SF, i namjesti spawn tamo dje staje voz, ispred one pumpe... ;)

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

San Fierro mi se nikada nije svidjao, cak u Signelplayeru, nema onako siromasnih kuca, ne znam di bi stavio niggere kada bi radio svoju bandu u SF.

LS mi je puno bolji jer ima svakave dijelove grada, lagano ti mozes zamjeniti neke kuce ili neke bugove sa drugim objektima sada u 0.3e/0.3d...

Barem po meni, radje otvori server di je sve unikatno, napravi vlastiti grad. Dosta dugo ce trajat, no tesko je naci Balkan server di je izmappan bas cijeli grad. Prije je bio jedan engleski, no zatvorio se. Tada bi sigurno imao dosta igraca jer je sve unikatno.

Citat: | SummerLife | Queen poslato Maj 22, 2012, 14:21:37 POSLE PODNE
San Fierro mi se nikada nije svidjao, cak u Signelplayeru, nema onako siromasnih kuca, ne znam di bi stavio niggere kada bi radio svoju bandu u SF.

LS mi je puno bolji jer ima svakave dijelove grada, lagano ti mozes zamjeniti neke kuce ili neke bugove sa drugim objektima sada u 0.3e/0.3d...

Barem po meni, radje otvori server di je sve unikatno, napravi vlastiti grad. Dosta dugo ce trajat, no tesko je naci Balkan server di je izmappan bas cijeli grad. Prije je bio jedan engleski, no zatvorio se. Tada bi sigurno imao dosta igraca jer je sve unikatno.
Šta bi svako trebao imati od crnčuga bande na serveru? xD

SF je zakon grad. Razlog? Odličan grad za rp. ;)

Ovako , odlucio sam otvoriti server koji ce poceti u LS a Kada bude vise igraca prosiricu se ovako:

LS => SF => Bone Country =>  LV

Ali sta vi mislite sa koliko igraca moze da se planira prosirenje na drugi grad  ?

[/center]

Citat: RaZZeR poslato Maj 23, 2012, 16:26:25 POSLE PODNE
Ovako , odlucio sam otvoriti server koji ce poceti u LS a Kada bude vise igraca prosiricu se ovako:

LS => SF => Bone Country =>  LV

Ali sta vi mislite sa koliko igraca moze da se planira prosirenje na drugi grad  ?

treba ti preko 200..

Ostani u LS-u.. ja sam bio otvorio mod u SF pa nije se nikome svidjelo jer neznaju grad  ::) ::)

I naravno igrace ce ti privuci dobar mod,Dobar Staff,prelijepe mape i radnja u LS  :)

Ako si zapoceo u ls i ako skupis dosta igraca malo vise onda se polako prosirivas na sela pa na vece gradove

Pošto ovi iz Rockerstar Games kad su pravili igricu nisu imali dopuštenje da uzimaju ime grada, ili šta već.
Los Santos-Los AnÄ'eles
San Fiero-San Francisko.Po meni je bolji San Fiero, ili čak Las Venturas(Las Vegas :D).Jer pogledaj, San Fiero, zamisli doÄ'e neki ovi igrač, pun želje i istraživanja...
Uostalom Luciano je sve objasnio! :)

Los Santos:

U vecini servera je radnja u LS (-)
Igraci znaju sve lokacije (-)
Lijepa plaza (+)
Solidne kuce (+/-)
Auto saloni(-)

San Fierro:

Velike kuce (+)
Igraci neznaju mjesta (+)      Vise posla za GM/GS
Auto cest (+)
Odlicna mjesta za organizacije (+)
Auto saloni (+)
Dosta firmi (+)

Moje misljenje:    SF bolji od LS, a na tebi je odluka

Citat: |¤ White ¤| poslato Maj 31, 2012, 05:13:09 PRE PODNE
Otvori temu po pravilima i citaj pravila! balkan-samp.com/forum/index.php?topic=11453.0
btw. Tu komandu stavi pod public OnPlayerCommandText
Citat: |¤ White ¤| poslato Maj 31, 2012, 13:59:34 POSLE PODNE
daj koji ti tacno error izbaca i na kojoj liniji, ja nesto ne vidim problem u ovoj komandi
Citat: Djolle poslato Maj 31, 2012, 14:09:52 POSLE PODNE
Izvinjavam se nije do toga bilo playerid nego u tuttime sam slucajno dodo playerid umjesto i
sredjeno je moze LOCK
U svakom slucaju hvala White

Nije mu ni pomogao,a on se zahvaljuje xD

Po meni je bolji SF od LS, ali su igraci navikli na Los Santos,nekolko njih znam koji su otvorili srw u SF pa nisu dugo trajali

pozz  :)
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747