San Fierro ili Los Santos

Započeo [AOB] LukSha, Maj 16, 2012, 19:03:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napravi ovako...
Yakuza je kineska org. a kinezi su u San Francisku(San Fiero).
Pa napravi da su neke org. u SFu, kao i mene kuce, itd. ....
Podjeli jedan dio SRWa u LS, a drugi u SF
Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati

Ja bih najradije uzeo Las Venturas,ali posto ti bi San Fierro ili Los Santos bolje uzmi Los Santos jer kao sto svi kazu vise od pola njih nisu presli preko 20 misija,a oni koji su presli ceo njima ne predstavlja nista problem.Nemoj da skriptas i LS i SF jer ce svi birati LS jedino ce ici u SF da tuniraju sultan,elegy i te aute..
Ovo sto ti pricaju da prvo LS pa kad skupis igraca na SF i LV da predjes to bas ne verujem toliko,jedino serveri poput CH,NG(Next Generation americki server koji sad ima 640/700 igraca) oni mogu to da prave jer naravno da nema dovoljno mesta za sve u LS-u a + preveliki lag bi bio njima sa dosta igraca

[CM]Cundrajz

Po meni najbolje Las Venturas jer ga nitko nije imao. Unikat!

Lupate previše [cenzura]osti,Los Santos je najbolji ako hoćete da uspijete sa serverom. Zašto? Pa jednostavno iz razloga kao što je lik gore rekao da ima ih nisu prešli ni 20 (ma daj ima ih nisu ni 2 misije prešli) i neznaju nijedno jebeno mjesto u jebenom GTA SA. I kako ti onda očekuješ da ćeš imati igrača kada će svi retardi vidjeti da je server u SF,ali će oni ipak ići u LS i kada vide da nema ništa u LS onda se izloguju -.-'! Znam po svome primjeru,otvorio sam server u BaySide,na otvorenju oko 30-40 igraća kasnije nekih prosjek bio 15 igraća ali je vremenom opadao. Zašto? Zato što su jebeno retardirani i 90% igraća ide u LS iz BS da bi vidjeli "IMA" li išta tamo lol i na kraju kada vide da nema ništa onda odu /q. -.- Onda na otvorenju te svi smaraju da im daš GM/AD,a nisu se upristojili ni registrovati na forum. -,-
Poslednja Izmena: Maj 29, 2012, 11:42:39 PRE PODNE od [RG] Tvrtko.php^^

Naravno da Los Santos,u Los Santos -u možeš naći dosta bizniza,kuće,hotele itd.

ako zelis praviti server s arizikom onda opcija San Fierro jer ako ti uspije u pocetku kasnije ce biti server odlican,ima osoba koje bi voljele vidjeti nove organizacije,mjesta.. a ima i onih koje se drze istoga.

Los Santos definitivno!
Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati

Nitko nece htjet igrat u SF, kao ja, kad sam uso u jedan americki server, cisto da vidim njihov RolePlay, ubacilo me usred grada negdje nisam znao dje su sta cu. i samo sam /quit otiso. Dakle trebalo bi dugo igracima da se naviknu, ali posto su vecina veterani u SAMP-u, nemaju oni zivaca za to :D

DA sam ja na tvom mjestu ni u kojem slučaju ne bih uzeo LS, jer Å¡ta ti to možeÅ¡ uraditi u LS da bude unikatno  :R
Uzmi neko selo , ( u okolici LV da se mene pita ) pa se polako proširi ako budeš imao igrača , jer da radiš čitav sf od nule a uz to i da bude dobar treba ti pola godine najmanje.

176.31.192.105:7779

Ja mislim da je najbolje da pitaš nekoga tko ce s tobom otvarati server/igrati na njemu. To bi bilo cak i najvaznije... svi koji tu nesto pricaju gdje bi bilo bolje, bilo bi amo vamo... nema veze s vezom to, ako ce server bit zanimljiv... pa boze moj, san fierro ili las venturas (ili selo cak).. napravis dobar gps sistem, izmislis par lokacija i moze bit zanimljivo kao i u LS. Postoje mnogi strani serveri na kojima ima igraca, a nisu u Santosu...

Evo ti moj savjet! Ako planiras otvarati unikatan SA:MP server , otvori na nekoj drugoj lokaciji da nije LS!!
Otvori server da se radnja odvija u selu Fort Carson! Odma pored njega ima jos jedno malo selo! Zasto Fort Carson a ne neko drugo selo??
Fort carson je malo veci , imaju neke lokacije kao sto su Fort Carson Medic , Fort Carson Sheriff , u selu pored ima zgrada banke , ima mnogo zanimljivih mjesta za poslove kao farmer , imaju one pumpe za naftu , tu posao napravis Prevoz Nafte , onda ima mjesta za auto salone , a najbolje bi ti bilo tu ubacivati one seoske aute i terence , a ne ove sportske!

To ti je moj prijedlog , samo si nadjes mappera :)

LV je imao samo bivsi Technology,neznam dal ga se ko seca,drzali su ga King,Falcone,Kasic,Zarkovic i Jablan...Oni su imali jedini celu radnju u LV-u,i bilo jee extraa

Moj prijdlog  je da napravis i u LS i u SF.

npr. Pita ga : Gdje zelite stanovati? i on bira LS ili SF

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Maj 16, 2012, 19:07:35 POSLE PODNE
Napravi dinamično pa premjeÅ¡taj svaki dan ili napravi da svaki dan prebacuje u drugi grad.  :D

I za svaki grad imaju druge akauntove  8)