Extreme Fun Server obavijest!

Započeo nastoe, Mart 13, 2010, 00:19:17 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

nastoe

Citat: [LG]KiCo_aka_Kristijan[LG] poslato Mart 27, 2010, 15:53:53 POSLE PODNE
da za ureÄ'ivanje videa xD
Ako je oko toga, to nije koristena windowns platforma nego Mac 10.5.7 (snow leopard) i programi ti se zovu final cut studio 2

BTW

Puno hvala nasem mapperu iYoko sta nam je napravio fenomenalni kart race....Takoder sam napravio nas ""banner"" kao so vidite na slici i napravio sam nogomet....Karte za igranje nogometa ce ju kostati 500$ jos neznam tocno gdje ce ju se prodavati....Kart race ima jedna AUTOMATIK vrata koja sam iskripto tako da server (mode) bude sto zanimljiviji vjerujte mi uskoro ide sve bolje i bolje stvari ;)

BTW: dodan je money anti-cheat.... NEMOGUCE JE CHEATATI VJERUJTE MI ;)

www.Extreme-FunServer.tk < NOVI SITE I NOVI FORUM!!
Poslednja Izmena: Mart 30, 2010, 19:21:41 POSLE PODNE od [EFS]ExtremePower

Evo sinoc me je Extreme pozvao da mi pokaze malo mod!!!Super je ispalo iako mod nije uradjen do kraja!!!Ako ovako nastavis Extreme bice od ovog servera nesto!!! ;)
Veliki Pozdrav  :-*

iYoko

Dodano je sada jos mapa... Uredjeni je novi dizajn sajta i dosta toga... Stvarno se vidi da je puno truda ulozeno u ovaj server... jedva cekam otvorenje!

Lijepo jako izgleda, btw. citam na websiteu i vidim ovo

CitatExtreme Fun Server zapocinje sa radom 25.4.2010 jos se nezna u koliko sati, moramo vam reci da cemo se seliti na .com domenu i vjerojatno ce se cijeli forum izbrisati odnosno nestat ce svi registrirani korisnici i postovi ali nemojte na tome odustati jer mi sigurno necemo....Uskoro dolazi galerija sa slikama sa EFS-a i sa time cemo vam dokazati da se isplati cekati!

tocnije

Citatmoramo vam reci da cemo se seliti na .com domenu i vjerojatno ce se cijeli forum izbrisati odnosno nestat ce svi registrirani korisnici i postovi ali nemojte na tome odustati jer mi sigurno necemo

Pa reci ti meni, zasto bi se svi postovi i teme i useri obrisali?.. Pa nisi cuo za MYSQL Backup i takve stvari?
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

iYoko

Ma vjerojatno je Extremni bio pod Extremnim utjecajem necega sto mu je odvracalo pozornost xD

nastoe

JOS NOVOSTI...I UPDATE.......

Evo kao sta sam napisao na portalu na naslovnici popravio sam najgori BUG koji smo imali do sada tako da sada mogu puno vise toga napraviti i puno brze pa evo sta sam vec napravio u roku 24h
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Dovrsena je skripta za nogomet, znaci sada na dvije lokacije mozete kupovati karte za gledanje i za igranje utakmice....Karta traje 30sekundi i nakon toga vas izbaci sa terena i ako zelite jos igrati ili gledati morate ponovo kupiti kartu....Za gledatenje takder vrijedi i za njih sam napravio komandu /gprekini tako da ukoliko im dosadi gledanje utakmice da slobodno mogu prekinuti gledanje......
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Od sada na serveru postoji kladionica, znaci mozete kupiti listic za kladenje na Las Venturas Airportu....Listic kosta 1000$ i nakon sto ga kupite mozete izaci iz kladionice i nakon 2min na ekranu ce vam se pojaviti rezultati znaci dali ste dobili ili ne najveci moguci dobitak je 150,000$ to je JACKPOT......

Sada prije par min sam zavrsio kod koji ce izbaciti sa terena svakog igraca koji nije kupio ulaznicu.

Evo to je za sada to nadam se da vam se svida....Slobodno komentirajte....
Poslednja Izmena: April 01, 2010, 10:57:19 PRE PODNE od [EFS]ExtremePower

Ljudi server ce biti BOMBA bolji od GF-a i CH zajedno ja vam kazem

Uz LG (najbolji ;D) igracu na ovom serveru, po opisu server ce da pwna jbte.. Bravo momak ;) ;) ;)
Now on CroHerza Roleplay/DM.

Nikad zaboravit: rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter..

Ludi Grad <3...

Nekad Ludi Grad Head Admin..

RazoR aka Razor_Sky aka RazoRSkY aka DestinY aka MoneY aha The Game aka Laquilla....

Citat: Weite Tucker poslato April 05, 2010, 12:42:04 POSLE PODNE
Mozes se molit i kladit ko u RL xD
Cuj mozes se molit, btw. imal na kladionici sistem xD?
Now on CroHerza Roleplay/DM.

Nikad zaboravit: rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter..

Ludi Grad <3...

Nekad Ludi Grad Head Admin..

RazoR aka Razor_Sky aka RazoRSkY aka DestinY aka MoneY aha The Game aka Laquilla....

iYoko

A vi bi jos i da ptice pjevaju Halida Beslica...

Nego jadva cekam da ova bombica eksplodira u SA-MP...

BTW. Jucer je dosao mali update na stranici.

Evo vam jos jednom (uz neke dodatke) lista featursa:

Verzija v1.0 FEATURES
-DM system
-Drag race system
-AFK system
-Prodaja oruzja
-Dizanje kredita
-Rank system
-Placa system
-Random TextDraws (auto poruke)
-Realno vrijeme
-Spam blocker
-Tutorial
-Anti-Cheat
-Nocni klubovi
-Mehanicar
-Pljacka banke
-Fish system
-Pljacka igraca
-Speedometer | gorivo
-Hotel
-Zmigavci
-Eventi | Kart race | Drag race | Nogomet
-Pomicna kamera

Citat: ExtremePower poslato April 01, 2010, 10:15:42 PRE PODNE
JOS NOVOSTI...I UPDATE.......

Evo kao sta sam napisao na portalu na naslovnici popravio sam najgori BUG koji smo imali do sada tako da sada mogu puno vise toga napraviti i puno brze pa evo sta sam vec napravio u roku 24h

Dovrsena je skripta za nogomet, znaci sada na dvije lokacije mozete kupovati karte za gledanje i za igranje utakmice....Karta traje 30sekundi i nakon toga vas izbaci sa terena i ako zelite jos igrati ili gledati morate ponovo kupiti kartu....Za gledatenje takder vrijedi i za njih sam napravio komandu /gprekini tako da ukoliko im dosadi gledanje utakmice da slobodno mogu prekinuti gledanje......

Od sada na serveru postoji kladionica, znaci mozete kupiti listic za kladenje na Las Venturas Airportu....Listic kosta 1000$ i nakon sto ga kupite mozete izaci iz kladionice i nakon 2min na ekranu ce vam se pojaviti rezultati znaci dali ste dobili ili ne najveci moguci dobitak je 150,000$ to je JACKPOT......

Sada jos moram na nogometu dodati kode (skriptu) koja ce zabraniti igracima koji nisu kupili kartu da mogu sudjelovati....Prvo ce tobiti openu i ako se nakon 5 sekundi ne maknu sa terena automatski ce umrijeti....

Evo to je za sada to nadam se da vam se svida....Slobodno komentirajte....
Poslednja Izmena: April 05, 2010, 13:39:42 POSLE PODNE od [EFS] ıʞɐdoɐu

nastoe

Doci ce jos stvari...Vec planiram neke....Ali vise o tome na nasem webu i forumu

CitatLjudi server ce biti BOMBA bolji od GF-a i CH zajedno ja vam kazem
Wite jos cemo mi biti i jesmo dalekoo od CH ali ne kazem da EFS mode nece biti dobar ili nesto slicno nego sa vremenom naci kada prode par mj. ja cu napraviti tj. dovrsiti sva 3 grada, SF, LV, LS +++ sva sela...I igrat ce se POSVUDA...Takoder cu zavrsiti ENG/CRO jezik i hrvati(balkanci) ce se dopisivati na HRV chatu, a englezi na eng chatu... I mislim da cemo time imati jos puno vise igraca znaci ne samo balkanaca nego i stranih zato cu kupiti malo kvalitetniji host od game-hr.com nego cu da bude na pocetku na internet listi i mozda s vremenom kupi da bude i na hosted listi ServerFFS....Uglavnom sam htio reci da jos mi imamo PUNO vremena da se mozemo usporedivati sa CH ne zbog moda nego zbog online igraca....Ali nadat se mozemo....Jer mode vrijedi jako puno, da se ide prodavati mogo bi jako ljepe novce traziti ;)
Poslednja Izmena: April 05, 2010, 14:03:32 POSLE PODNE od [EFS]ЄxԎЯЭmЭ_ҏӦWЭЯ