IV:MP

Započeo BorisGtaIv, Mart 06, 2010, 21:21:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

nastoe

Citat: Nik Delgad poslato Mart 06, 2010, 22:25:10 POSLE PODNE
Ne ti si rekao da je 79% a ne da je negdje oko 79%. Al ajde nea veze neću se zbog gluposti svaÄ'at. -_-
Nije svada nego je stvar principa evo ti citat pa jos jednom procitaj sta sam ti napisao

CitatUzeo si mi rijec iz usta tek je na 79% tako nes nisam siguran imas milijun tema o gta 4 MP malo potrazi

Citat: ExtremePower poslato Mart 06, 2010, 21:36:27 POSLE PODNE
Citat: Nik Delgad poslato Mart 06, 2010, 21:34:46 POSLE PODNE
Nezna se ništa! Imaš lijepo IV:MP forum pa pitaj tamo pa češ vidit šta će ti odgovorit.
Uzeo si mi rijec iz usta tek je na 79% tako nes nisam siguran imas milijun tema o gta 4 MP malo potrazi
Aha vidim. Moja greÅ¡ka. Ali gle možda je 90% pa joÅ¡ samo sync trebaju poboljÅ¡at. :P Možemo samo nagaÄ'at.

nastoe

Citat: Nik Delgad poslato Mart 06, 2010, 22:29:38 POSLE PODNE
Citat: ExtremePower poslato Mart 06, 2010, 21:36:27 POSLE PODNE
Citat: Nik Delgad poslato Mart 06, 2010, 21:34:46 POSLE PODNE
Nezna se ništa! Imaš lijepo IV:MP forum pa pitaj tamo pa češ vidit šta će ti odgovorit.
Uzeo si mi rijec iz usta tek je na 79% tako nes nisam siguran imas milijun tema o gta 4 MP malo potrazi
Aha vidim. Moja greÅ¡ka. Ali gle možda je 90% pa joÅ¡ samo sync trebaju poboljÅ¡at. :P Možemo samo nagaÄ'at.
Np ;) ma neznam moguce

hehe sad bas ceprkam po IV wiki i nisam znao da je Sam tamo lider projekta...mnoog puta pomogao u vezi plugina

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

OMFG, niti stvaraoci neznaju kada ce bii gotovo, oni su kao nas don, skriptaju za sve nas u svoje SLOBODNO VRIJEME :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Citat: galeb poslato Mart 06, 2010, 23:17:06 POSLE PODNE
OMFG, niti stvaraoci neznaju kada ce bii gotovo, oni su kao nas don, skriptaju za sve nas u svoje SLOBODNO VRIJEME :D

Ah ali kao i od Corrielia i ovo ćemo dočekat jednog dana. :P

nastoe

Citat: Nik Delgad poslato Mart 06, 2010, 23:39:04 POSLE PODNE
Citat: galeb poslato Mart 06, 2010, 23:17:06 POSLE PODNE

Ah ali kao i od Corrielia i ovo ćemo dočekat jednog dana. :P
Nemoj ti Correllia, (ne diraj lava dok spava) XD

Pa od Corriellia će server uskoro za mjesec dva(valjda), možda će tada i IV:MP. xP