IV:MP

Započeo BorisGtaIv, Mart 06, 2010, 21:21:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

DAli iko zna kada ce se zavrsiti IV:MP sa izradom?

Nezna se ništa! Imaš lijepo IV:MP forum pa pitaj tamo pa češ vidit šta će ti odgovorit.

nastoe

Citat: Nik Delgad poslato Mart 06, 2010, 21:34:46 POSLE PODNE
Nezna se ništa! Imaš lijepo IV:MP forum pa pitaj tamo pa češ vidit šta će ti odgovorit.
Uzeo si mi rijec iz usta tek je na 79% tako nes nisam siguran imas milijun tema o gta 4 MP malo potrazi

Citat: ExtremePower poslato Mart 06, 2010, 21:36:27 POSLE PODNE
Citat: Nik Delgad poslato Mart 06, 2010, 21:34:46 POSLE PODNE
Uzeo si mi rijec iz usta tek je na 79% tako nes nisam siguran imas milijun tema o gta 4 MP malo potrazi
Hehe. :D I da kak je na 79% kad se ni ne zna postotak?  ::) Mislim nemreÅ¡ pogaÄ'at možda je joÅ¡ na 70% ili viÅ¡e čak!  :P

CitatIf anyone was wondering, after we have gone past 70% for our releases, we will stop updating the percentage. It's nice to have a bit of suspense, isn't it? :)

Znas engleski, eto
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

nastoe

CitatHehe. :D I da kak je na 79% kad se ni ne zna postotak?  ::) Mislim nemreÅ¡ pogaÄ'at možda je joÅ¡ na 70% ili viÅ¡e čak!  :P
imas official GTA 4 forum i odi tamo i malo procitaj pa ces vidijeti.
Poslednja Izmena: Mart 06, 2010, 21:47:10 POSLE PODNE od ExtremePower

Pa znam ali extrme nigdje ne piše 79%. :) Ili sam ja čorav.

nastoe

CitatPa znam ali extrme nigdje ne piÅ¡e 79%. Smješko Ili sam ja čorav.
jesi corav si jer sam napiso "NISAM SIGURAN"
BTW
Imas i wiki vec http://wiki.iv-multiplayer.com/wiki/index.php/Main_Page
Poslednja Izmena: Mart 06, 2010, 22:17:08 POSLE PODNE od ExtremePower

Ajme kome vi to pričate? Ako meni daj odite na IV:MP forum pa pogledajte kad sam se regao. -_- U toku sam ja ljudi vi niste. xP
Poslednja Izmena: Mart 06, 2010, 22:18:16 POSLE PODNE od Nik Delgad

nastoe

Citat: Nik Delgad poslato Mart 06, 2010, 22:17:45 POSLE PODNE
Ajme kome vi to pričate? Ako meni daj odite na IV:MP forum pa pogledajte kad sam se regao. -_- U toku sam ja ljudi vi niste. xP
Hahahha pogledaj kada sam se ja rego :P ako si u toku onda znas na koliko je posto ili si fkt corav

Čorav sam pokaži mi! ja samo vidim da je >70%.

nastoe

Citat: Nik Delgad poslato Mart 06, 2010, 22:22:32 POSLE PODNE
Čorav sam pokaži mi! ja samo vidim da je >70%.
E pa ti se hvalis da si u toku ne ja, ja sam reko cca 79% i poslje toga reko neznam nisam siguran

Ne ti si rekao da je 79% a ne da je negdje oko 79%. Al ajde nea veze neću se zbog gluposti svaÄ'at. -_-