Glavni razgovor #15

Započeo K4[Я]!K3, Februar 23, 2012, 22:11:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Ako netko ima stariju verziju RakNet-a ( 3.5 ili niže) nek mi se javi. Na netu imaju samo 4.0...

Citat: BloodMaster poslato April 05, 2012, 01:05:42 PRE PODNE
Ako netko ima stariju verziju RakNet-a ( 3.5 ili niže) nek mi se javi. Na netu imaju samo 4.0...
imam ja ;)
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

[quote author=
panameR. link=topic=39032.msg312626#msg312626 date=1333603060]
Citat: BloodMaster poslato April 05, 2012, 01:05:42 PRE PODNE
imam ja ;)
[/quote]
vec sam mu poslao na pm :)

Citat: West poslato April 05, 2012, 09:42:47 PRE PODNE
Pozdrav

tebi je odavde obrisan account sta izvodis? ban 4 ever
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: bolinx poslato April 05, 2012, 13:39:15 POSLE PODNE
gdje pisu pravila gčavnog chata?  ???

U osnovnim pravilima foruma
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Pa dobro zasto sam ja bio dobio zabranu postanja 24 sata, ako sam u postu postavio link -.-" u postu nije bio samo link, tako da to nebi trebali uzimat u obzir kao "spamm"? Zar nisam u pravu  ::).

CitatStavljanje SAMO youtube linkova, ili nekih drugih je zabranjeno jer ce se to okarakterisati kao spam i autori takvih postova ce biti kaznjeni.

Citat: bolinx poslato April 05, 2012, 14:25:35 POSLE PODNE
Pa dobro zasto sam ja bio dobio zabranu postanja 24 sata, ako sam u postu postavio link -.-" u postu nije bio samo link, tako da to nebi trebali uzimat u obzir kao "spamm"? Zar nisam u pravu  ::).

CitatStavljanje SAMO youtube linkova, ili nekih drugih je zabranjeno jer ce se to okarakterisati kao spam i autori takvih postova ce biti kaznjeni.

Zato sto sam ja tvoj post okarakterisao kao spam verovatno

Citat: Gotti747 poslato April 05, 2012, 14:45:48 POSLE PODNE
Citat: bolinx poslato April 05, 2012, 14:25:35 POSLE PODNE

Zato sto sam ja tvoj post okarakterisao kao spam verovatno

Oke samo da znam za ubuduce  :-\

☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢