Glavni razgovor #15

Započeo K4[Я]!K3, Februar 23, 2012, 22:11:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Begii

Za vas, dajem vam povjerenu informaciju da će ako se imalo dokaže tvrdnja da je Gvozdeni ukrao Gm da če se dići sudska tužba.

Citat: - Fyers poslato April 03, 2012, 22:01:58 POSLE PODNE
Za vas, dajem vam povjerenu informaciju da će ako se imalo dokaže tvrdnja da je Gvozdeni ukrao Gm da če se dići sudska tužba.

nece od toga bit nista  :-\

tuzba ce glasit,

Tuzimo gvozdenog jer nam je ukrao samp skriptu" xD

xD
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Joj, dajte, radi skripte na sud? Ala Å¡ta sve neću ovdje doživeti  ::)
Mapam besplatno!

E,nije to bilo kakva skripta  >:(

de jos zovi policiju
i za svaki slucaj nazovi chuck norrisa , NSA , CIA , KGB , SOA-u , DEA i FBI
Poslednja Izmena: April 03, 2012, 22:34:22 POSLE PODNE od [NX]Don Conellâ„¢

Ajde da vidim ko će sad pričat o kraÄ'i moda i o tužbama!!

A niko nema muda,haha
Jel neno ziv,ha?

Posto ste se tu razpricali i poceli prijetiti tuzbama, uvijek postoji tuzba za klevetu....neznam odakle vam dokazi i druge sumlje na mene kad vam je prvi put isto ukradena skripta, takoder zalijepit cu vam dio koji sam zalijepo na geforce forumu:

Pozdrav svima,
ova ce tema biti vrlo brzo ukonjena jer sami admini ce ju obrisat, najlakse je blatiti hostera :) Sto se tice skripte, ja od same skripte nemam nikakve koristi niti sam ikad ikome dao skriptu, takoder odakle bi ja znao da ste vi testirali novu skriptu ? S Dujmom dugo godina suradujem i imamo svoje dogovre, ja nisam kriv i odgovoran zasto se skupina admina i skriptera posvadala i zasto vam je skripta iscurila i nisam kriv sto mozda krivi ljudi imaju logine panela.

Necu da se pljuje po meni i mojoj firmi jer ovaj posao radim 3 godine, vama je skripta ukradena i sad s frustracijom je najlakse napast hostera jer sami si nemozete priznat da imate ljude koji rade protiv vas.

Hvala
Trebate SA:MP server ? Posjetite www.Game-HR.com

@gvozdeni, tvoj post ostaje jer nitko nije kriv dok se ne dokaže suprotno!

ostali, nema komentara na ovo.. dovoljno je da pročitate!

Vegas.

Citat: Vegas. poslato April 04, 2012, 11:21:58 PRE PODNE
Karike se promangupiso xD
glusposti pišete.. ko će dokazat da je mod ukraden? ako imaš dokaze onda optužuj nekoga(s dokazima) a ne ovako ://

Vegas.

Citat: [RS] K4[Я]!K3â,,¢ poslato April 04, 2012, 11:39:49 PRE PODNE
Citat: Vegas. poslato April 04, 2012, 11:21:58 PRE PODNE
Karike se promangupiso xD
glusposti pišete.. ko će dokazat da je mod ukraden? ako imaš dokaze onda optužuj nekoga(s dokazima) a ne ovako ://
Ko da je mene briga za to xD... I ovi govore oni kao nesposobni ovo ono... Kad budu imali srw i mod kao oni, onda nek pričaju...

Moze pomoc,lol svima radi www.sl-gaming.info samo meni nece :/
Ups! Google Chrome nije uspio pronaći stranicu sl-gaming.info
[/center]

Jao,o čemu vi otvarate razgovor,šta če pšolicija ići u istragu za SA:MP skriptu,jaoo šta još neču čuti.a šta se tiče.skripte,uvijek baš ubijek se radi kopija!!!!
Skripta kao skripta,nikakve koristi od nje!!!

Imao sam i ja tih problema dječaci,isto tužakao se na Hostera,a pokrao me roÄ'eni brat!!!!

Razmislite prije nego što pišete,pritužbe na Hostere!!!