Glavni razgovor #15

Započeo K4[Я]!K3, Februar 23, 2012, 22:11:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [CH]Blackon poslato Mart 02, 2012, 22:48:49 POSLE PODNE
ima tko da doÄ'e na skype dosadno mi je :)
ahah
imas pedofila po chatovima kolko oces pa si nadi nekog "domaceg"

Citat: [EG]Dr.Nin0 poslato Mart 02, 2012, 22:39:39 POSLE PODNE
Citat: |W| Seagalâ,,¢ poslato Mart 02, 2012, 22:38:13 POSLE PODNE
fyers,sad znam da ces rec da sam na gottijevoj strani,ali eto..

sta ti mislis, zar bi gotti "mogao" reklamirat u pdfu samp server oglasi,a da nema placenu domenu?

sigurno da nebi, ne zato sto je on smod, njemu bi se lockala tema naravno  ( premda on to nebi napravio  koliko ja mislim ), takoder ti ocu rec da je i on skoro pa obican clan, ako mu Dude skine smoda,sta ce on bit? isto ko i svi mi, kako se mi "bojimo" smodova,tako se i on "boji" administracije ( dude,soprano )

tako da, nemoj previse govorit o onome sto nisi upoznat 100 %
sta se ima bojat ako dobro radi svoj poso
i sta se iko uopce ima bojat nije niko ovdje hitman u RL od igranja sampa  ::)

kraljevski odgovor hahhaha
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Begii

Gotti, ja samo kažem da malo , kako da se izrazim, "opustis" u drugom smislu te riječi.

Čuj da ja tebi na PM napisem da hoču ban- neču. I kakav napad. Al hajd' rekao si kraj i neču opet da zapoćinjem.

Mr.Gagi

[quote author=
panameR. link=topic=39032.msg296762#msg296762 date=1330722196]
Citat: - Fyers poslato Mart 02, 2012, 21:53:51 POSLE PODNE
Evo da je mjenjam temu.

Sta mislite o tome sto nam SModovi non-stop govore nemozete odvojiti nekoliko eurića za domenu, a i oni su takvi. (s posvetom)

AKO mislis o gotti-u i njegovom thugu... covjek je mozda vidio da nece nista bit od tog svega i ugasio forum , sta ce dzabe uplacivat dalje forum...
[/quote]
Potpuno pogresno. Gotti nije hteo da produzi forum jer je bilo malo clanova na forumu:
[25.2.2012 12:38:39] Gotti: pa ja ne vidim svrhu uzimanja foruma kada smo na njemu samo ja i ti akrivni i onaj fyers
[25.2.2012 12:38:48] Gotti: bolje je da nemanja zavrsi novu temu
[25.2.2012 12:38:53] Gotti: i da se okupi opet marketing tim i ostalo sta treba
[25.2.2012 12:38:55] Gotti: pa onda da se nastavi

A da je meni rekao da nece ja bih uplatio meni je bilo svejedno i da ja sam placam i da bacam pare.
A i nemoj previse da seres panameR. ti se u sve razumes. A da za moj avatar nemojte pisati nista iscekujem ban jer cu nastaviti da budem na samp forumu samo.

Begii

Upravo ste otjerali jednog od najboljih skriptera na balkanu  :o

Citat: - Fyers poslato Mart 03, 2012, 11:59:35 PRE PODNE
Upravo ste otjerali jednog od najboljih skriptera na balkanu  :o
tko ga je otjerao?
koliko ja vidim sam je odlucio otici...
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Begii

I ja i ti znamo povod njegovog odlaska.  ::)

...Neno...

Gagi je jedan od najboljih skriptera ovdje po meni.Nije dzaba bio 3. ili 4. puta moderator Pawn skriptanja..

Uglavnom,mjenjajte temu.

Citat: Gotti747 poslato Mart 02, 2012, 22:45:29 POSLE PODNE
Citat: - Fyers poslato Mart 02, 2012, 22:33:58 POSLE PODNE
Ministarstvo obrazovanja Hrvatske je odlućilo da uz riječicu "ne" nema više izuzetaka.

@- Kažem samo iz "poštovanja" koji očito neki nemaju. ;)

Nećemo se više raspravljati.

OFF: Ostali niko nesmije da odgovori, svi se ušutili, tako i treba.

Pa normalno da nece odgovarati kada sam rekao kraj rasprave, sta ti mislis ovde sad da se pobuni ceo forum jer sam ti rekao da si klinac koji samo sto je izasao iz pelena, jer si me iznervirao kao sto se nisam nervirao poslednjih par meseci kada mi kazes da nemam 2 eura da platim domen, sta mislis sada, da se oni svi pobune i meni se skine SMOD? Ako si tako mislio lepo mi odgovori na PM da te odmah banujem zbog javnog napada na administraciju. A i iskreno da ti kazem, ako ti je to cilj, mene to ne pogadja uopste jer meni SMOD u zivotu ne znaci nista, drago mi je da to mogu biti na jednom velikom forumu ali isto tako mi nista nije smetalo ni kada sam bio obican clan, nije meni SA:MP sve, imam zivot i druge pametnije stvari od sampa ;)

Citat: |W| Seagalâ,,¢ poslato Mart 02, 2012, 22:38:13 POSLE PODNE
tako se i on "boji" administracije ( dude,soprano )

Ne bojim se ja nikoga odavde, a na poslednjem mestu je administracija, iz jednog prostog razloga, Dude mi je odlican prijatelj, i bas ta administracija mi je dala mogucnost da budem deo nje i da se druzimo u okviru te administracije, ja ovo ne shvatam kao da sam dosao u vojsku i da ako ne uradim nesto kako treba sta sad da ce mi Dude skinuti SMODA ili ne znam ni ja sta.. ako vi ovako shvatate ovaj posao i SA:MP i sve ove igrice daleko cete dogurati :)

Kraj rasprave ovim postom,  predjite na nesto drugo, ako ima neko nesto da mi kaze neka to uradi na PM, sve ostale postove u vezi ovoga cu sankcionisati. :)
Lep provod svima veceras ako izlazite negde.. cujemo se.. :)

Gotti pro.

Gagi je stavio sliku Draže Mihajlovića? HAHAH

Vidi nene Å¡ta vodi red. ^^

Btw. koji je ovaj fyres wtf

...Neno...

OOooooOOOoooOOOooooOOOooooo Redman,sta mai  :D :D :D

hitman,otkad ti to igras na gang war tdm serverima  :D

Citat: ...Neno... poslato Mart 03, 2012, 15:46:26 POSLE PODNE
OOooooOOOoooOOOooooOOOooooo Redman,sta mai  :D :D :D

Ima, trave, alkohola i KAVE. XD
Kod tebeh ahhahahahahahahhahahah

Citat: ...Neno... poslato Mart 03, 2012, 15:46:26 POSLE PODNE