Glavni razgovor #15

Započeo K4[Я]!K3, Februar 23, 2012, 22:11:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Begii

Evo da je mjenjam temu.

Sta mislite o tome sto nam SModovi non-stop govore nemozete odvojiti nekoliko eurića za domenu, a i oni su takvi. (s posvetom)

Citat: - Fyers poslato Mart 02, 2012, 21:53:51 POSLE PODNE
Evo da je mjenjam temu.

Sta mislite o tome sto nam SModovi non-stop govore nemozete odvojiti nekoliko eurića za domenu, a i oni su takvi. (s posvetom)

AKO mislis o gotti-u i njegovom thugu... covjek je mozda vidio da nece nista bit od tog svega i ugasio forum , sta ce dzabe uplacivat dalje forum...

Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Begii

[quote author=
panameR. link=topic=39032.msg296762#msg296762 date=1330722196]
Evo da je mjenjam temu.

AKO mislis o gotti-u i njegovom thugu... covjek je mozda vidio da nece nista bit od tog svega i ugasio forum , sta ce dzabe uplacivat dalje forum...

[/quote]

Neznam po ćemu je on naslutio da nece biti ništa. A i ti?

TakoÄ'e sam informisan da se radi nova tema za forum. Mozda i proradi.

Evo da je mjenjam temu.

Sta seres bre ti ?
Prvo ja sam domenu KUPIO, tako da nauci da razlikujes domenu od web prostora, a web prostor nisam ni hteo da uzimam iz svojih razloga koji nisu materijalni, i nemoj da seres kad ne znas
Poslednja Izmena: Mart 02, 2012, 22:20:33 POSLE PODNE od Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Begii

Citat: Gotti747 poslato Mart 02, 2012, 22:20:09 POSLE PODNE
Evo da je mjenjam temu.

Sta seres bre ti ?
Prvo ja sam domenu KUPIO, tako da nauci da razlikujes domenu od web prostora, a web prostor nisam ni hteo da uzimam iz svojih razloga koji nisu materijalni, i nemoj da seres kad ne znas

Iznosim svoje misljenje. Nemoj me vrijedjati. Nemas to pravo iako si SMOD.

Citat: - Fyers poslato Mart 02, 2012, 22:22:19 POSLE PODNE
Citat: Gotti747 poslato Mart 02, 2012, 22:20:09 POSLE PODNE
Evo da je mjenjam temu.

Sta seres bre ti ?

Iznosim svoje misljenje. Nemoj me vrijedjati. Nemas to pravo iako si SMOD.

Oces ja sad da iznesem svoje misljenje pa da vidis da li imam pravo ili nemam, u svakom slucaju neces moci da vidis ali ti na isto dodje :D

Kakvo misljenje ti imas samo sto si iz pelena izasao, ti znas da li sam ja kupio domenu ili nisam, ako ne vidis thug-life.info domena je KUPLJENA, samo nema nicega na njoj, a to nije tvoje da li cu ja voditi server i kada cu uplatiti forum.. a mogu ga pokrenuti jos veceras tako da ti savetujem nemoj da ulazis u neka pitanja koja te se ne ticu
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Begii

VidiÅ¡ da odmah dok ti neko neÅ¡to kaže ti mu ban. Razmisli prvo ko si ? I ako si SMOD da nas nesmijes vrijeÄ'ati. A kako sam ja izaÅ¡ao iz "pelena" ? Npr. Da sam ja to tebi rekao znao bi se postupak.
Neznam ja ko je dane provodio na tom forumu, iz mog karaktera nebi zatvarao forum iz poštovanja.

Citat: - Fyers poslato Mart 02, 2012, 22:27:43 POSLE PODNE
VidiÅ¡ da odmah dok ti neko neÅ¡to kaže ti mu ban. Razmisli prvo ko si ? I ako si SMOD da nas nesmijes vrijeÄ'ati. A kako sam ja izaÅ¡ao iz "pelena" ? Npr. Da sam ja to tebi rekao znao bi se postupak.

Pa jok cesacu te kad mi ovde pokreces temu da nemam 2 eura da platim domenu i iznerviras me kao budalu za dzabe

Citat: - Fyers poslato Mart 02, 2012, 22:27:43 POSLE PODNE
Neznam ja ko je dane provodio na tom forumu, iz mog karaktera nebi zatvarao forum iz poštovanja.

"Ne znam" se pise odvojeno, a ja nikoga nisam terao da na tom forumu provodi dane niti cu ikada ikoga terati da provodi dane na nekom mom forumu/serveru ako ih budem imao

Kraj rasprave.
Poslednja Izmena: Mart 02, 2012, 22:30:23 POSLE PODNE od Gotti747

Begii

Ministarstvo obrazovanja Hrvatske je odlućilo da uz riječicu "ne" nema više izuzetaka.

@- Kažem samo iz "poštovanja" koji očito neki nemaju. ;)

Nećemo se više raspravljati.

OFF: Ostali niko nesmije da odgovori, svi se ušutili, tako i treba.

fyers,sad znam da ces rec da sam na gottijevoj strani,ali eto..

sta ti mislis, zar bi gotti "mogao" reklamirat u pdfu samp server oglasi,a da nema placenu domenu?

sigurno da nebi, ne zato sto je on smod, njemu bi se lockala tema naravno  ( premda on to nebi napravio  koliko ja mislim ), takoder ti ocu rec da je i on skoro pa obican clan, ako mu Dude skine smoda,sta ce on bit? isto ko i svi mi, kako se mi "bojimo" smodova,tako se i on "boji" administracije ( dude,soprano )

tako da, nemoj previse govorit o onome sto nisi upoznat 100 %

Citat: |W| Seagalâ,,¢ poslato Mart 02, 2012, 22:38:13 POSLE PODNE

sta ti mislis, zar bi gotti "mogao" reklamirat u pdfu samp server oglasi,a da nema placenu domenu?

sigurno da nebi, ne zato sto je on smod, njemu bi se lockala tema naravno  ( premda on to nebi napravio  koliko ja mislim ), takoder ti ocu rec da je i on skoro pa obican clan, ako mu Dude skine smoda,sta ce on bit? isto ko i svi mi, kako se mi "bojimo" smodova,tako se i on "boji" administracije ( dude,soprano )

sta se ima bojat ako dobro radi svoj poso
i sta se iko uopce ima bojat nije niko ovdje hitman u RL od igranja sampa  ::)

Begii

Tvoje mišljenje.

Citat: [EG]Dr.Nin0 poslato Mart 02, 2012, 22:39:39 POSLE PODNE

sta se ima bojat ako dobro radi svoj poso
i sta se iko uopce ima bojat nije niko ovdje hitman u RL od igranja sampa  ::)

Ufuranost da se tako izrazim. Takozvana jačina na riječima.

Citat: - Fyers poslato Mart 02, 2012, 22:33:58 POSLE PODNE
Ministarstvo obrazovanja Hrvatske je odlućilo da uz riječicu "ne" nema više izuzetaka.

@- Kažem samo iz "poštovanja" koji očito neki nemaju. ;)

Nećemo se više raspravljati.

OFF: Ostali niko nesmije da odgovori, svi se ušutili, tako i treba.

Pa normalno da nece odgovarati kada sam rekao kraj rasprave, sta ti mislis ovde sad da se pobuni ceo forum jer sam ti rekao da si klinac koji samo sto je izasao iz pelena, jer si me iznervirao kao sto se nisam nervirao poslednjih par meseci kada mi kazes da nemam 2 eura da platim domen, sta mislis sada, da se oni svi pobune i meni se skine SMOD? Ako si tako mislio lepo mi odgovori na PM da te odmah banujem zbog javnog napada na administraciju. A i iskreno da ti kazem, ako ti je to cilj, mene to ne pogadja uopste jer meni SMOD u zivotu ne znaci nista, drago mi je da to mogu biti na jednom velikom forumu ali isto tako mi nista nije smetalo ni kada sam bio obican clan, nije meni SA:MP sve, imam zivot i druge pametnije stvari od sampa ;)

tako se i on "boji" administracije ( dude,soprano )

Ne bojim se ja nikoga odavde, a na poslednjem mestu je administracija, iz jednog prostog razloga, Dude mi je odlican prijatelj, i bas ta administracija mi je dala mogucnost da budem deo nje i da se druzimo u okviru te administracije, ja ovo ne shvatam kao da sam dosao u vojsku i da ako ne uradim nesto kako treba sta sad da ce mi Dude skinuti SMODA ili ne znam ni ja sta.. ako vi ovako shvatate ovaj posao i SA:MP i sve ove igrice daleko cete dogurati :)

Kraj rasprave ovim postom,  predjite na nesto drugo, ako ima neko nesto da mi kaze neka to uradi na PM, sve ostale postove u vezi ovoga cu sankcionisati. :)
Lep provod svima veceras ako izlazite negde.. cujemo se.. :)
Poslednja Izmena: Mart 02, 2012, 22:50:27 POSLE PODNE od Gotti747

ima tko da doÄ'e na skype dosadno mi je :)
ahah