Glavni razgovor #15

Započeo K4[Я]!K3, Februar 23, 2012, 22:11:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Sineša poslato April 02, 2012, 19:06:09 POSLE PODNE
http://www.youtube.com/watch?v=zLJktLcfXkM aaaaaaaaa kako dobra pjesma!!

ahahah zajebavam se,neću zabranu nego eto nije me dugo bilo pa da se javim...Šta ima u SA:MP svjetu ko je otvorio server ko je zatvorio itd..?? :D :D :D

Necu ni ja mnogo sto sta ;)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

samo da se javim.. posebno onima koji me pamte po 'dobrom'  :D
i za one koji čekaju ili su čekali RS:RP - nastavlja se rad na skripti nakon malo dužeg "odmora" da ne navodim razloge i tako to  :)
Pozdrav svima <3
btw jel ima nekih pravila(novokomponovanih) da znam.. ipak za BS nije malo 20 dana i već nisi u tijeku Å¡ta se deÅ¡ava  8)

vratio se koks 2.0 :D
nemog docekat ni ja RS:RP
nije nista samo par banana bilo
a ja ni jednu probo :(

Citat: Don Conellâ,,¢ poslato April 02, 2012, 21:20:24 POSLE PODNE
vratio se koks 2.0 :D

Ja samo ne vidim sta Karike ima zajednicko sa njim?  ::)
I bolje da nema ;) :D

Citat: [RS] K4[Я]!K3â,,¢ poslato April 02, 2012, 21:16:11 POSLE PODNE
i za one koji čekaju ili su čekali RS:RP - nastavlja se rad na skripti nakon malo dužeg "odmora" da ne navodim razloge i tako to  :)
Pozdrav svima <3
btw jel ima nekih pravila(novokomponovanih) da znam.. ipak za BS nije malo 20 dana i već nisi u tijeku Å¡ta se deÅ¡ava  8)

<3

Nema novih pravila, sve po starom, uzivaj :D
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

znači da pičim po starom  :D
i obečavam da neču banat kao Å¡to sam prije.. popravio sam se XD  :D

Šta će Koks, omg, najveći retard. Eh da, posjetite taj forum i vidit će te da je taj retard admin tamo. ;)

Karike ekipa <3 hhahahha

Ja sam kriv Å¡to me porede s koksom jer sam rekao da ja nastavljam banat ;//
očito to nitko nije shvatio kao Å¡alu  :D

Citat: [SX:RP] R3DM4N poslato April 02, 2012, 22:13:48 POSLE PODNE
Karike ekipa <3 hhahahha
dream team  :D

Jao spamera. Ja bih to odmah sve pobanao xD
Jer neki su tu ne da bi naucili nego da bi imali cim vise postova LOL Glupost -.-

Kak ste INACEE?
Since 19.6.2011 - P!xel

- Skripter
- Maper
- Web Developer

karike, definitivno bi trebalo mnogima udeliti cokolandu bananicu, al ovde je administracija previse fina i popustljiva  :D :D

Sergio_Don

Citat: Gotti747 poslato April 02, 2012, 21:24:51 POSLE PODNE

Citat: [RS] K4[Я]!K3â,,¢ poslato April 02, 2012, 21:16:11 POSLE PODNE
Pozdrav svima <3

<3

Nema novih pravila, sve po starom, uzivaj :D
Naravno da ima barem u mojem podforumu, znaci u SA:MP Server oglasi je ovo pravilo novo
*Zabranjeno komentiranje teme ukoliko nije otvorena prema pravilima podforuma! Korisnici koji će takve teme komentirati bit će kažnjeni(Zabrana pisanja,ban...)
Pravilo sam dodao prije 2-3 tjedan al se niko ne pridrzava, cak ni vi smodovi nikog ne kaznite kako pise u pravilo, molio bi smodove da kazne onog ko nijee postao po pravilima te sve ostale koji koemntiraju, a tema nije otvorena po pravilima :)

Citat: bolinx poslato April 02, 2012, 18:59:00 POSLE PODNE
*Igra netko cod4? Malo da bacimo koju partijicu

Mogli bi , baš tražimo nekoga da ih šprdamo malo.

Kao da Hawks inače nije poznato ime , ne mora značiti ono na Å¡to ti misliÅ¡  ::)

Citat: [SX:RP] R3DM4N poslato April 02, 2012, 22:13:48 POSLE PODNE
Šta će Koks, omg, najveći retard. Eh da, posjetite taj forum i vidit će te da je taj retard admin tamo. ;)

Karike ekipa <3 hhahahha

Pa normalno da je admin, vise ne mora da se krije ;)

Citat: [SX:RP] R3DM4N poslato April 03, 2012, 00:46:46 PRE PODNE
http://balkan-samp.com/forum/index.php?action=profile;u=10415
MIÄŒITE OVOM [cenzura]U IME!!!!!!!!

Poslao sam mu pm, a ti sledeci put lepo prijavi umesto da se deres ovde u gr

svi smo umukli?

sta se radi kod vas??

jel vama skola?