Glavni razgovor #15

Započeo K4[Я]!K3, Februar 23, 2012, 22:11:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [SG]...Blackon...â,,¢ poslato April 03, 2012, 12:56:24 POSLE PODNE
svi smo umukli?

sta se radi kod vas??

jel vama skola?
skola pod praznicima 
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Daj brzo netko kako definirati colorpicker boju u skripti stavim kod(boju) i imam neki error definiram i opet error kako napravit?

PoÅ¡tovani igrači, forumaÅ¡i, fanovi GeForce zajednice. Situacija je sljedeća. Ne bih htio da se odvijaju razgovori iza leÄ'a naÅ¡ih, pa vas ovim putem moram obavjestiti o slijedećem. Skripta koja je pripremana od strane developera(Logana, Ćofija) je NAJVJEROJATNIJE ukradena od strane naÅ¡eg bivÅ¡eg hostera, Game.Hr-a. Izvorni kod je ostao gore kad smo isprobavali hoće li pokrenuti skriptu koja je spremna za global restart. Spretni Administrator Gvozdeni je to iskoristio i poÅ¡to smo se odlučili da ne koristimo viÅ¡e njegov hosting, odlučio je zaraditi na nama. Naravno, nas ZAKON Å¡titi i on to nije smio napraviti, poÅ¡to je skripta intelektualno vlasniÅ¡tvo i zaÅ¡tičena je copyrightom u slučaju kraÄ'e. Slučaj pokuÅ¡avamo rijeÅ¡iti preko službenog SA-MP foruma, a ako će trebati, zakonski će navedena zajednica(Un****) biti zakonski progonjena zajedno sa gore navedenim hostingom. Skripta je doÅ¡la u ruke vjeÅ¡tih prevaranata kao i proÅ¡li put, samo Å¡to je ovaj put i u ovu skriptu uloženo puno viÅ¡e truda i nećemo odustajati dok ne preuzmu punu zakonsku odgovornost za svoje postupke! Hvala. I dalje čekamo hosting da doÄ'e, Global Restart očekujte uskoro

Lol ne mogu vjerovat pa i pouzdani hostinzi kradu skripte,danas se jedino moze vjerovat KGBU...
[/center]

glupost.. 100% gvozdeni nije ukrao skriptu
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Sta pricas ti gore,Gvozdeni sta ce njuemu skripta lik ima 24 godine,poznam ga ,od 20g njegova zivota,sta pricas lik uopče neigra SA:MP!!!

Citat: |Doubles~ 3RSI | poslato April 03, 2012, 19:43:11 POSLE PODNE
Sta pricas ti gore,Gvozdeni sta ce njuemu skripta lik ima 24 godine,poznam ga ,od 20g njegova zivota,sta pricas lik uopče neigra SA:MP!!!
ne prica on covjece,nego je copy paste sa gf foruma!
XFIRE: marlon30
MSN: [email protected]
E-Mail: [email protected]
Nudim usluge photoshop radova! Javite se!

ma likovi propali pa sad optuzuju druge...

Ja sam imao od kada je gamehr-a kod njih hosting i super su mi!!! Sad odjednom kradu,a znam Gvozdenoga vec 2g ,i sanime se vidjam svakodnevno!!!

Mr.Gagi

[quote author=
panameR. link=topic=39032.msg311892#msg311892 date=1333476190]
[/quote]
Slazem se ako ne znaju da urade mod da radi ne moraju onda ni da optuzuju druge za njihovu krivicu.

Citat: [BD:RP]Mr.Gagi poslato April 03, 2012, 20:40:39 POSLE PODNE
[quote author=
Slazem se ako ne znaju da urade mod da radi ne moraju onda ni da optuzuju druge za njihovu krivicu.
[/quote]

Da ne znaju da urade mod ne bi bili onamo gde su bili ;)

Ne znam u sta da verujem, Dujma ima moj veliki respekt ali i game-hr je jedan od najpouzdanijih i najkvalitetnijih hostinga sa ovih prostora, mada tesko da bi Dujma i ostali tek tako optuzivali nekog, nije ni on dete.. U svakom slucaju nadam se da ce se sto pre vratiti na noge :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Mr.Gagi

Citat: Gotti747 poslato April 03, 2012, 21:39:54 POSLE PODNE
Citat: [BD:RP]Mr.Gagi poslato April 03, 2012, 20:40:39 POSLE PODNE
[quote author=

Da ne znaju da urade mod ne bi bili onamo gde su bili ;)
[/quote]
Govorim za ove koji su radili novi mod ako se ne varam Dujma ga nije radio (ili nije radio koliko su drugi). Za Dujmu mislim da je jedan od boljih skriptera ;)
Ako se varam pa ako je Dujma radio gotovo ceo novi mod onda neka me neko ispravi