G-Shock Vracanje

Započeo Impulseâ„¢, Februar 06, 2012, 17:13:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Server je bio ugasen nekoliko sedmica,zbog nesuglasica medju vlasnicima.Server ce se ponovo otvoriti i vlasnici ostaju isti.Nova skripta i novi forum.


Forum
Ovim putem vas obavjestavam da je nas forum otvoren www.gshock-samp.info.U toku su priajve za moderatore,forum je jos u beta verziji.Oko web dizajna sam se ja potrudio,zahvaljujuci tutorialima sa Balkan SMF-a.Nemamo puno članova jer je forum otvorn prije 2 minute.Molim vas da se i vi registrujete da pratite novosti o radu skripte i o radu našeg foruma.


Da ne bih spamao i otvarao nove teme,reci cu o nekim unikatnom systemu na serveru.
Otpad System
Ovaj system je radjen otprilie sedmicu dana,ali taj trud se isplatio,jer ni jedan drugi server nema ovakav system.I ovaj system je jos uvijek u beta verziji jer nisam napravio citav,napravio sam samo jedan dio.

O čemu se radi?
Otpad je izmapan izvan Los Santosa i na njemu se za sada moze prodati samo bakar komandom /prodajbakar.Pored svake bandere,na travi mogu se izvuci bakarne žice komandom /izvucibakra,koje su razlicite težine.Prilikom izvlačenja pali se tajmer koji očitava 3 minute vaÄ'enja.Prilikom tog kopanja kubite odredjeni dio helti.Na otpadu se mogu vidjet cijene 1 kile bakra.To je to za sada u toku sledece sedmice predstaci cu vam i ostala 2 unikatna systema.

Vaš G-Shock Tim

Sretno vam nadam se da ce te ovaj put uspeti ;)


Vegas.


dobar system,samo trebalo bi bit kao neka prijava ( da ga je prolaznik vidio i prijavio ) i da se obavijesti policija,da bude malo teze za kradu :D


Citat: |W| Seagalâ,,¢ poslato Februar 06, 2012, 23:25:19 POSLE PODNE
dobar system,samo trebalo bi bit kao neka prijava ( da ga je prolaznik vidio i prijavio ) i da se obavijesti policija,da bude malo teze za kradu :D
vidjecu sta mogu. :D

Citat: ρα¢σ ѕιχχ poslato Februar 06, 2012, 23:31:02 POSLE PODNE
sretno  :D
hvala




Napravi kad ukrade dobije automatski wl.
[/center]

Citat: Reggie. poslato Februar 07, 2012, 11:50:23 PRE PODNE
Napravi kad ukrade dobije automatski wl.
hvala ti na ideji :D
Poslednja Izmena: Februar 07, 2012, 12:09:20 POSLE PODNE od [GS]Impulse!