Hrvatska dobila trećeg predsjednika

Započeo Correlli, Februar 18, 2010, 18:01:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 16 gostiju pregledaju ovu temu.

Dajte mi ban, ja sam stavio sliku jer kolko vidim Zan je za to pa sam mu stavio slikicu.

Citat: Nik Delgad poslato Februar 18, 2010, 19:35:16 POSLE PODNE
Dajte mi ban, ja sam stavio sliku jer kolko vidim Zan je za to pa sam mu stavio slikicu.

E stvarno nemoj izazivat...maknuo sam odmah sliku jer vidim da si popizdio....

Citat: Soprano poslato Februar 18, 2010, 19:28:49 POSLE PODNE
Citat: Zan Mandic poslato Februar 18, 2010, 19:27:03 POSLE PODNE
Citat: Don Correlli poslato Februar 18, 2010, 19:23:55 POSLE PODNE
Možda Hitler i Pavelić jesu volili svoju zemlju i svoj narod ali su jedni od najvećih zločinaca baš zbog toga što su klali i pobijali drugi narod, to je najveći zločin protiv čovječanstva.
Pavelič je postavljen od strane Musolinija za kojega govorim da je zločinac i musolini i pavelič, ali za hitlera nebih rekao. Neznam kako da vam objasnim da čovjek koji voli svoju zemlju gleda kako druge zemlje upravljaju njime i nareÄ'uju mu da im plača :S Pa ja bi prvi pobio sve da mi to rade, jer kako se kaže Å¡ta je moje moje je ne diraj. To je bila njihova zemlja, a Å¡to se tiče židova jeste li znali da su oni opljačali njemačku za vrijeme 1 svjetskog rata i tako se obogatili ? ne niste jer samo sluÅ¡ate Å¡ta vam drugi govore, tj Å¡ta su englezi namjestiti da vam drugi govore i Å¡ta da piÅ¡e po novim knjigama.

Gle, tu nema opravdanja, pa on je zlocinac, ma da je ubio 100 zidova u onoj plinskoj komori, on je ZLOCINAC, nitko nema pravo oduzimati tudi zivot i jos tako nekoga ubiti, to je ZLOCIN, brojke mozda jesu namjestene ali to ga i dalje ne opravdava...
Istina je da je zločinac jer je oduzeo tuÄ'e živote za Å¡ta nema nitko pravo, ali u takvome trenutku nitko nezna Å¡ta da postupa, on nije mogao razvijati zemlju na tja način jer zemlja bi se raspala, a eng su samo to htjeli. Ali želim reči da je hitler osvoji viÅ¡e od pola europe samo u 1 mj, znate Å¡ta to znači ? da je imao nevjerovatnu vojsku koja se obučila u rusiji (to rijetko tko zna) a Å¡ta mislite zasto je samo od jednom stao i nije napadao englesku i joÅ¡ neke zemlje. Å to se tiče židova, pa ljudi krali su najviÅ¡e, a poslje su pljuvali po drugima i grdili ih, sebe su uzdizali. Mislite da biste vi podnosili da vam sada tu neki bogataÅ¡ doÄ'e pljune vam u lice a vi mu ne možete niÅ¡ta ? Pa svaka pametna osoba bi ubila boga u njemu, ali tada nisu smjeli jer su židovili bili bočna, ali kad tada če se situacija promjeniti.

Ludi Grad

nisam citao sve postove, niti namjeravam ali samo nek vam nije Mesić vise glava drzave........  :D  ;)

Citat: Zan Mandic poslato Februar 18, 2010, 19:37:37 POSLE PODNE
Citat: Soprano poslato Februar 18, 2010, 19:28:49 POSLE PODNE
Citat: Don Correlli poslato Februar 18, 2010, 19:23:55 POSLE PODNE
Možda Hitler i Pavelić jesu volili svoju zemlju i svoj narod ali su jedni od najvećih zločinaca baš zbog toga što su klali i pobijali drugi narod, to je najveći zločin protiv čovječanstva.
Pavelič je postavljen od strane Musolinija za kojega govorim da je zločinac i musolini i pavelič, ali za hitlera nebih rekao. Neznam kako da vam objasnim da čovjek koji voli svoju zemlju gleda kako druge zemlje upravljaju njime i nareÄ'uju mu da im plača :S Pa ja bi prvi pobio sve da mi to rade, jer kako se kaže Å¡ta je moje moje je ne diraj. To je bila njihova zemlja, a Å¡to se tiče židova jeste li znali da su oni opljačali njemačku za vrijeme 1 svjetskog rata i tako se obogatili ? ne niste jer samo sluÅ¡ate Å¡ta vam drugi govore, tj Å¡ta su englezi namjestiti da vam drugi govore i Å¡ta da piÅ¡e po novim knjigama.

Gle, tu nema opravdanja, pa on je zlocinac, ma da je ubio 100 zidova u onoj plinskoj komori, on je ZLOCINAC, nitko nema pravo oduzimati tudi zivot i jos tako nekoga ubiti, to je ZLOCIN, brojke mozda jesu namjestene ali to ga i dalje ne opravdava...
Istina je da je zločinac jer je oduzeo tuÄ'e živote za Å¡ta nema nitko pravo, ali u takvome trenutku nitko nezna Å¡ta da postupa, on nije mogao razvijati zemlju na tja način jer zemlja bi se raspala, a eng su samo to htjeli. Ali želim reči da je hitler osvoji viÅ¡e od pola europe samo u 1 mj, znate Å¡ta to znači ? da je imao nevjerovatnu vojsku koja se obučila u rusiji (to rijetko tko zna) a Å¡ta mislite zasto je samo od jednom stao i nije napadao englesku i joÅ¡ neke zemlje. Å to se tiče židova, pa ljudi krali su najviÅ¡e, a poslje su pljuvali po drugima i grdili ih, sebe su uzdizali. Mislite da biste vi podnosili da vam sada tu neki bogataÅ¡ doÄ'e pljune vam u lice a vi mu ne možete niÅ¡ta ? Pa svaka pametna osoba bi ubila boga u njemu, ali tada nisu smjeli jer su židovili bili bočna, ali kad tada če se situacija promjeniti.

Obuceni u Rusiji i zato na kraju i pusi u Rusiji jer nije predvidio kakva je zima u Rusiji hehe

Pa zapravo on je popušio od Rusije jer je išao osvojit Balkan i tako je zaostao par mjeseci i ošo na Rusiju po zimi. Da nije išao na Balkan ko zna di bi on ruse potjerao.

Ali ne u djelovima dje pada snjeg i to na tone...
Uz samo granicu di nema tolike velike hladnoče. A i zašto je rat izbio, jer su njemci tražili da im vrate njihov dio teritorija koji su eng dali poljskoj ;)

Hitler je na rusiju poslao 90% svojih divizija, europu je čuvalo oko 90 divizija...
Poslednja Izmena: Februar 18, 2010, 19:45:42 POSLE PODNE od Zan Mandic

ma hitler je budala i nebi uspija osvojit svijet ni da je ima jos duplo vojnika..

Citat: [SB]Gunjac poslato Februar 18, 2010, 19:45:44 POSLE PODNE
ma hitler je budala i nebi uspija osvojit svijet ni da je ima jos duplo vojnika..
Hahaha, neznam ja majke mi šta vas uče u školi ?
Imao je vojsku koju ti nebi ni zamislio preko pola miljuna ljudi...
Poslednja Izmena: Februar 18, 2010, 19:47:38 POSLE PODNE od Zan Mandic

Ludi Grad

Citat: Zan Mandic poslato Februar 18, 2010, 19:46:39 POSLE PODNE
Citat: [SB]Gunjac poslato Februar 18, 2010, 19:45:44 POSLE PODNE
Hahaha, neznam ja majke mi šta vas uče u školi ?
Imao je vojsku koju ti nebi ni zamislio preko pola miljuna ljudi... bez tenkova...
o Hitleru sigurno nista ppametno, pa puno i ne znamo.......ja ne znam ni koji ce mi qrac istorija u zivotu....... koda mene zanima sta je bilo 1815 godien  :D  ;D  8)

da ima je vojsku ali pogledaj di je cijela afrika, azija, sjeverna i juzna amerika, australija

Gledaj, on bi afriku zdrmao za 1 dan mjake mi moje mile, nego ja ti pričam njega su zajebali korupirani englezi, koji su davali informacije o rusima u zamjenu za ne napad na englesku...
Neg, da hitlera nije sjebao musolini mislim da danas bi ljudi živili pošteno bez korupcije i radovali se svakome novome danu, a ne ovako plakali i živjeli za plačanje računa...

nastoe

Hitlera nije unistila vojska niti nista takvo, hitlera su unistili ljudi oko njega....

Correlli

Hitler, Mussolini i Pavelić su bili zločinci, sva trojica da. Hitler je pobio puno nedužnih ljudi, on je obićni zločinac. Nisam ni trebao otvarati ovakvu temu.

Znam da svako voli svoj narod, tako je i treba ali otišli smo predaleko.

Citat: Don Correlli poslato Februar 18, 2010, 20:48:39 POSLE PODNE

Hitler, Mussolini i Pavelić su bili zločinci, sva trojica da. Hitler je pobio puno nedužnih ljudi, on je obićni zločinac. Nisam ni trebao otvarati ovakvu temu.

Znam da svako voli svoj narod, tako je i treba ali otišli smo predaleko.

Ma u redu je sve ovo, nije bilo svade nikakve, svatko je zastupao samo svoje misljenje i pokusavao dokazati da je u pravu...