Hrvatska dobila trećeg predsjednika

Započeo Correlli, Februar 18, 2010, 18:01:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Soprano poslato Februar 18, 2010, 18:03:43 POSLE PODNE
Radije necu komentirati, moje misljenje vjerovatno svi znate buduci da sam Hercegovac :D
I ja sam hercegovac :D
My Tutorials:

[TUT] SetPlayerSpecialAction

[TUT] SetVehicleVelocity

CroHerze Website: www.croherzegovina.org
CroHerze IP: 94.23.26.10:8397

Mostar u srcu, Velež do groba!

<<- Å ta je jedan klik? ->>

Kliknite, i pomozite zmaju da naraste!

Ma da sop bosanci ce rusit nesto sto je nastalo za vrijeme turskog carstva.. ma da.. ISTOCNI MOSTAR PONOS BIH

GameMode je u izradi(0.1 %). Ovaj Game Mode nije edit bilo kojeg vec postojeceg gamemoda. Ovaj mod se radi od nule.

www.domino-samp.net | Portal i Forum Otvoreni
IP: 188.72.226.228:7777 | Server za zezanciju sa LARP modom.

Citat: Soprano poslato Februar 18, 2010, 19:13:14 POSLE PODNE
Citat: Nik Delgad poslato Februar 18, 2010, 19:12:15 POSLE PODNE
Zan jesi ti lud Hitler nije zločinac?? Nisi ti normalan? Pa kolko je Židova dao ubit i ostale!!!

Ma i Tito je zlocinac koji bi se skoro pa mogao usporediti sa Hitlerom...
Tj zlocinac je bio za nas, jer je nama bilo najgore jbg, tako je bilo...
O sop ovo nisam očekivao od tebe, neznas največu legendu o titu  Plač  Plač  Plač

Znate li da je tito umro u ratu na nekom brdu, da mu je tjelo ne masakrirano nego izrešetano ko...
Šta mislite zasto se tito nije pokazivao javnosti 5 godina ? a kada se pokazao nije znao pričati Srpski/Hrvatski kako treb ?
Jer to nije bio tito nego neki poljak kojega su visoko rangirani duznosnici doveli i postavili ga tu.
Znate li da kada je ošao svojoj majci u posjet da ga je majka gledala i rekla sine kako to imaš palac ? a znate li da je titu palac bio osječen ? a znate šta se sutradan desilo sa čitavim selom ? Pobijeno je.
A znate li odakle mi ovo? Od mog roÄ'aka koji je nekoč bio jedan od glavnih generala Jugoslavije i zapovjednik pulske vojarne, a znate da je tito stalno bio na brijunima, tako da je to mogao znati 100%, a i potvrdili su mi to dosta ljudi...
Al vidim vas to ne zanima da su nama upravljali uvjek STRANCI.
Bas onako kako je kralj Zvonimir rekao po legendi prije svoje smrti "Hrvatskom nikada neče vladati više Hrvat" to se uistinu i desilo, prvo su došli Arpadoviči (Ugarski kralj), poslje njega Anžuvinci pa Habsburgovci pa kraljevina Jugoslavija nisam siguran tko je tada vladao, pa sve do sada vladaju Englezi i Ameri ijako mi to ne shvačamo...

Citat: Nik Delgad poslato Februar 18, 2010, 19:16:41 POSLE PODNE
Ma da ajmo svi ŽIVIO NACIZAM!!! *uklonjeno* Ajde ubi se i ja ne volim engleze ali da bi Židovi lagali kolko se ih pobilo? I da svi oni grobovi daj ajde...
nemaš blage o blazi tako da ljepo te molim ne mještaj se u ovo ako neznaš ništa o poziciji židova i šta su židovi radili njemačkoj ;)
Poslednja Izmena: Februar 18, 2010, 19:23:47 POSLE PODNE od Zan Mandic

Correlli

Možda Hitler i Pavelić jesu volili svoju zemlju i svoj narod ali su jedni od najvećih zločinaca baš zbog toga što su klali i pobijali drugi narod, to je najveći zločin protiv čovječanstva.

Citat: Soprano poslato Februar 18, 2010, 19:17:17 POSLE PODNE
url=http://www.youtube.com/watch?v=rtDA4EEigfQ
Ovaj video si već stavio u onom topiku o Bosni i Hercegovini, dobar je video, da.
Poslednja Izmena: Februar 18, 2010, 19:24:55 POSLE PODNE od Don Correlli

Citat: [BM]Daka poslato Februar 18, 2010, 19:21:42 POSLE PODNE
Ma da sop bosanci ce rusit nesto sto je nastalo za vrijeme turskog carstva.. ma da.. ISTOCNI MOSTAR PONOS BIH

OFFTOPIC: JESILI TO I TI IZ HERCEGOVINE ILI BIH :D? I ja sam iz mostara :D
Poslednja Izmena: Februar 18, 2010, 19:27:04 POSLE PODNE od [ST]JoOey
My Tutorials:

[TUT] SetPlayerSpecialAction

[TUT] SetVehicleVelocity

CroHerze Website: www.croherzegovina.org
CroHerze IP: 94.23.26.10:8397

Mostar u srcu, Velež do groba!

<<- Å ta je jedan klik? ->>

Kliknite, i pomozite zmaju da naraste!

Citat: [BM]Daka poslato Februar 18, 2010, 19:21:42 POSLE PODNE

Evo ga na... Tko je rekao da su Bosanci? TKO????? Ako nesto mrzim onda je to kad netko odgovara na nesto prije nego je provjerio, nisi pratio sudenje niti si pratio dokaze i cinjenice koje imas na onoj stranici pa ni ne mozes pricati o tome, a buduci da je to obranjeno znaci da je istina, a istina je potkrijepljena svim dokazima tj raznim dokumentima, snimkama itd. I nisu ga Bosanci unistili, procitaj pa ces vidjeti tko je unistio...

Citat: Zan Mandic poslato Februar 18, 2010, 19:22:08 POSLE PODNE
Citat: Soprano poslato Februar 18, 2010, 19:13:14 POSLE PODNE
Citat: Nik Delgad poslato Februar 18, 2010, 19:12:15 POSLE PODNE
Zan jesi ti lud Hitler nije zločinac?? Nisi ti normalan? Pa kolko je Židova dao ubit i ostale!!!

Ma i Tito je zlocinac koji bi se skoro pa mogao usporediti sa Hitlerom...
Tj zlocinac je bio za nas, jer je nama bilo najgore jbg, tako je bilo...
O sop ovo nisam očekivao od tebe, neznas največu legendu o titu  Plač  Plač  Plač

Znate li da je tito umro u ratu na nekom brdu, da mu je tjelo ne masakrirano nego izrešetano ko...
Šta mislite zasto se tito nije pokazivao javnosti 5 godina ? a kada se pokazao nije znao pričati Srpski/Hrvatski kako treb ?
Jer to nije bio tito nego neki poljak kojega su visoko rangirani duznosnici doveli i postavili ga tu.
Znate li da kada je ošao svojoj majci u posjet da ga je majka gledala i rekla sine kako to imaš palac ? a znate li da je titu palac bio osječen ? a znate šta se sutradan desilo sa čitavim selom ? Pobijeno je.
A znate li odakle mi ovo? Od mog roÄ'aka koji je nekoč bio jedan od glavnih generala Jugoslavije i zapovjednik pulske vojarne, a znate da je tito stalno bio na brijunima, tako da je to mogao znati 100%, a i potvrdili su mi to dosta ljudi...
Al vidim vas to ne zanima da su nama upravljali uvjek STRANCI.
Bas onako kako je kralj Zvonimir rekao po legendi prije svoje smrti "Hrvatskom nikada neče vladati više Hrvat" to se uistinu i desilo, prvo su došli Arpadoviči (Ugarski kralj), poslje njega Anžuvinci pa Habsburgovci pa kraljevina Jugoslavija nisam siguran tko je tada vladao, pa sve do sada vladaju Englezi i Ameri ijako mi to ne shvačamo...

Ma da ajmo svi ŽIVIO NACIZAM!!! *uklonjeno* Ajde ubi se i ja ne volim engleze ali da bi Židovi lagali kolko se ih pobilo? I da svi oni grobovi daj ajde...
nemaš blage o blazi tako da ljepo te molim ne mještaj se u ovo ako neznaš ništa o poziciji židova i šta su židovi radili njemačkoj ;)

Za ovo sam cuo, istina mozda je ali nije i potvrdena a to je najbitnije...inace bio sam u kumrovcu, titovu selu..da samo znate kako su mu kucu uredili :S

Ma da Židovi su ubijali njemce i ostale? Pa da tako je trebalo židovima! ajmo ih sve pobit?!!
Poslednja Izmena: Februar 18, 2010, 19:27:23 POSLE PODNE od Nik Delgad

Citat: Don Correlli poslato Februar 18, 2010, 19:23:55 POSLE PODNE
Možda Hitler i Pavelić jesu volili svoju zemlju i svoj narod ali su jedni od najvećih zločinaca baš zbog toga što su klali i pobijali drugi narod, to je najveći zločin protiv čovječanstva.

Pavelič je postavljen od strane Musolinija za kojega govorim da je zločinac i musolini i pavelič, ali za hitlera nebih rekao. Neznam kako da vam objasnim da čovjek koji voli svoju zemlju gleda kako druge zemlje upravljaju njime i nareÄ'uju mu da im plača :S Pa ja bi prvi pobio sve da mi to rade, jer kako se kaže Å¡ta je moje moje je ne diraj. To je bila njihova zemlja, a Å¡to se tiče židova jeste li znali da su oni opljačali njemačku za vrijeme 1 svjetskog rata i tako se obogatili ? ne niste jer samo sluÅ¡ate Å¡ta vam drugi govore, tj Å¡ta su englezi namjestiti da vam drugi govore i Å¡ta da piÅ¡e po novim knjigama.

Citat: Nik Delgad poslato Februar 18, 2010, 19:26:01 POSLE PODNE

Ma da Židovi su ubijali njemce i ostale? Pa da tako je trebalo židovima! ajmo ih sve pobit?!!
Šta da ti kažem, ne misliš svojom glavom...
Poslednja Izmena: Februar 18, 2010, 19:28:21 POSLE PODNE od Zan Mandic

Citat: Zan Mandic poslato Februar 18, 2010, 19:27:03 POSLE PODNE
Citat: Don Correlli poslato Februar 18, 2010, 19:23:55 POSLE PODNE

Pavelič je postavljen od strane Musolinija za kojega govorim da je zločinac i musolini i pavelič, ali za hitlera nebih rekao. Neznam kako da vam objasnim da čovjek koji voli svoju zemlju gleda kako druge zemlje upravljaju njime i nareÄ'uju mu da im plača :S Pa ja bi prvi pobio sve da mi to rade, jer kako se kaže Å¡ta je moje moje je ne diraj. To je bila njihova zemlja, a Å¡to se tiče židova jeste li znali da su oni opljačali njemačku za vrijeme 1 svjetskog rata i tako se obogatili ? ne niste jer samo sluÅ¡ate Å¡ta vam drugi govore, tj Å¡ta su englezi namjestiti da vam drugi govore i Å¡ta da piÅ¡e po novim knjigama.

Gle, tu nema opravdanja, pa on je zlocinac, ma da je ubio 100 zidova u onoj plinskoj komori, on je ZLOCINAC, nitko nema pravo oduzimati tudi zivot i jos tako nekoga ubiti, to je ZLOCIN, brojke mozda jesu namjestene ali to ga i dalje ne opravdava...

nastoe

LJUDIII: Topic se zove: Hrvatska dobila trećeg predsjednika A gle o cemu vi -.- daj lock temu ovo nema veze s vezom samo cete morati jos davati ban-ove

Citat: ExtremePower poslato Februar 18, 2010, 19:29:25 POSLE PODNE
LJUDIII: Topic se zove: Hrvatska dobila trećeg predsjednika A gle o cemu vi -.- daj lock temu ovo nema veze s vezom samo cete morati jos davati ban-ove

Slazem se ali necu lockat da se ne ljuti soprano na mene, mislim da smo dosta zaspamali...

Ja mislim da bi se pod glavna pravila foruma trebalo staviti da su zabranjeni politicki i slicni sadrzaji zbog:
a) nemaju nikakve veze sa GTA i SAMP svijetom
b) izazivaju svade
c) ako hocete razgovarati o politici otidite za to posebno napravljene forume.

Citat: JoeBullet v2.1 poslato Februar 18, 2010, 19:30:45 POSLE PODNE
Ja mislim da bi se pod glavna pravila foruma trebalo staviti da su zabranjeni politicki i slicni sadrzaji zbog:
a) nemaju nikakve veze sa GTA i SAMP svijetom
b) izazivaju svade
c) ako hocete razgovarati o politici otidite za to posebno napravljene forume.

Zato je ovo offtopik, i rekao sam da ovo NIJE svada, ovo je rasprava, svatko iznosi svoja misljenja i zastupa ih, zato morate razlikovati SVADU i RASPRAVU, jer rekao sam da svatko ima pravo na to i svatko se ima pravo ne slagati, a na svakome je da ostale uvjeri da je on u pravu i da brani svoje stajaliste. Svadom smatram tek kad se pode psovati...

nastoe

a sta sa onim sta nam je stavio preedivnu sliku (nacisticki znak)