[FS] AntiCheat - Balkan Security v0.9 - UPDATE (26.8.2012)

Započeo [BR]Maki187, Decembar 24, 2011, 21:32:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Hvala, bice uskoro jos jedan update... mada nzm jos koliko updejte da radim, posto ovu FS ovako i onako niko nekoristi  :D

Hvala ;)
Poslednja Izmena: Januar 05, 2012, 19:09:30 POSLE PODNE od [FG]Maki187

Citat: [FG]Maki187 poslato Januar 05, 2012, 19:07:50 POSLE PODNE
Hvala, bice uskoro jos jedan update... mada nzm jos koliko updejte da radim, posto ovu FS ovako i onako niko nekoristi  :D

Hvala ;)

Ja cu koristiti na svom serveru... Extra je... uradi jos neki update... Respect!  :-*

EDIT: E brt nesto si pogresio u onome Instalacija.txt pise ovako
CitatPosle toga pod pod public OnPlayerConnect stavite ovo:

AC_BS_SetSetPlayerArmour(playerid, 0);
a trebalo bi  AC_BS_SetPlayerArmour(playerid, 0);   

Stavio si dva Set... Prepravi to mozda neko ne obraca paznju i da kaze da ne radi..
Poslednja Izmena: Januar 05, 2012, 22:01:33 POSLE PODNE od boban1995

â–º USKORO â—,,
•Reg/Log System [100%]•House System [80%]•Bizz System [50%] •Ownership system [90%] •Admin System [90%] •GM System [0%] •Stats System [100%] •Jail System [90%] •Job System [70%] •Event System [40%] •Bank System [60%] •Org/Mafije [35%] •Donator System [10%]
I najveci talenti gube se u neradu, zato nemoj traziti izgovor da ne znas nego naÄ'i resenje!

Hvala, primetih danas kad sam pisao novi i bolje shvatljiv tutorial... sve u svemu hvala na prijavi...

Ide uskoro update, donece par novih stvari i vise optimizovanu skriptu... :)

edit: btw, ako si to samo ti primetio, znaci da niko drugi nije ni procitao instalacija.txt :D
Poslednja Izmena: Januar 05, 2012, 22:39:55 POSLE PODNE od [FG]Maki187

Mihail_Vukota

Posluzit ce nije lose :D
Izrada web aplikacija/desktop aplikacija, kontakt PM.
VPS/Dedi managment 'n' hosting @pm also.

Extra, svaka čast
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D

Mihail_Vukota

Ojhaa to se radi maki,idemo dalje,jos to Update,ovo je odlicno,,  ;)

ja stavim nako sve kak pise i stalno pise da sam kickovan zbog teleporta

Hvala svima...
Citat: ivica 156 poslato Januar 08, 2012, 17:48:20 POSLE PODNE
ja stavim nako sve kak pise i stalno pise da sam kickovan zbog teleporta

jel si siguran da ti pri spawnu nije ostalo negde SetPlayerVirtualWolrd/interior/pos bez AC_BS_ ?
testirao sam na vise modova i svuda radi... testirao sam i na svom modu od "nule" i ok radi, problem moze jedino biti ako ti laguje kad ulazis(nestigne da se na vreme podesi pvar jer "gubis" konekciju)

http://www.dodaj.rs/f/1Y/yn/XES3bGa/untitled.png

Koristi ovo na slici da zamenis svuda u modu... tako zameni sve sto ti je navedeno u instalacija.txt, nesmes nigde da ostavis SetPlayerVirtualWolrd bez AC_BS_ (AC_BS_SetPlayerVirtualWolrd) , ovo ti dajem primer za virtual world, tu su i druge stvari...
Ako si siguran da ti ngide nefali (proveri), onda jednostavno uzmi i iskljuci preko /anticheat (rcon admin) ili ako te kikuje ci mse ulogujes, iskljuci ga u scriptfiles/AC-BS , nadjes tu fajl anticheat udjes u nejga i promenis PRETPOSLEDNJI broj na 0
Poslednja Izmena: Januar 08, 2012, 18:32:53 POSLE PODNE od [FG]Maki187

da li mozes u sljedecoj verziji napraviti da kad ima admina da izbacuje adminima cheat
a kad nema admina da banuje sam anticheat igraca  sa cheatom...

za ban dodajte sami, ja postavljam kick samo (kick, jer ako igrac izgubi konekciju...)... a sto se tice poruka za admina, nzm dal bi mogao, pokusacu... msm mogu ja to da uradim, al onda bi morao ceo anticheat da ubacis u mod, a ne da ga imas kao FS... videcu da smislim nesto mada neverujem...
Poslednja Izmena: Januar 08, 2012, 19:46:46 POSLE PODNE od [FG]Maki187