[FS] AntiCheat - Balkan Security v0.9 - UPDATE (26.8.2012)

Započeo [BR]Maki187, Decembar 24, 2011, 21:32:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [EG]Dr.Ninexâ,,¢ poslato Decembar 30, 2011, 09:10:52 PRE PODNE
ova verzija sad vec puno bolja
dobro optimizirana  :)
bugove sad idem trazit tebi na zlo  :D

Srecno u trazenju, sa jedne strane se nadam da ces ih naci sa druge strane se nadam da neces  :D
Naso sam ja sinoc 2 baga, jedan sam popravio izgleda, mada bi bilo sigurnije da ima tajmer, al jbg, nesmem da ga ubacim...
Ako nadjes neki bag, molim te prijavi mi ovde, kako bi mogao da popravim do sledece verzije... :)

Nije lose
Trenutni projekt: NightLife Roleplay

Bizz System 40%
House System 70%
Car Ownership 20%
Log/reg System 100%
Poslovi 20%
Anticheat 0%
Organizacije 50%
Event System 0%
Komande 20%

Mogao si sve na stockove prebacit plus pola toga ti netreba , npr. ovaj za oružje bolje da ubaciš u 1 stock zabranjena oruzja npr.

stock IlegalWeaps() {
for(new i = 0; i < MAX_PLAYERS; i++)
switch(GetPlayerWeapon(i)) {
case 30,31,32,33,34: return true; }
return false;
}

I onda u OnPlayerUpdate ili gdje već koristiš ono provjeru ac-a

public OnPlayerUpdate(playerid)
{
for(new i=0;i<MAX_PLAYERS;i++) {
if(IsPlayerAdmin(i)) break;
    if(IlegalWeaps()) return Kick(i);}
    return true;
}

uopće nemoraš za svaki weapon posebno raditi provjeru , ima dosta greska i moze biti bolje optimizirano , ovako nije loše
Poslednja Izmena: Decembar 31, 2011, 17:21:39 POSLE PODNE od 20 Dollar Nosebleed
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

imas dosta errora i warrninga u v0.3 rijesi to zabranjeno je postavljati fs koji ima erorre i warninge

Prodajem RP Mod na kojem je radeno 1 i po godinu na bosanskom jeziku raden od nule
15 eura ko hoce PM

@medis.r
Ima eror zato sto nisi procitao INSTALACIJA.txt , ubacio sam namerno eror, jer ljudi kao ti neumeju da procitaju sta pise...
PROCITAJ INSTALACIJA.TXT

ubacio sam 2 erora

#error PROCITAJ INSTALIRANJE.TXT

i

#error PO DRUGI PUT PROCITAJ INSTALIRANJE.TXT

zbog toga sto je vas GM prvo potrebno podesiti ovom AC da bi radio anti money cheat kao i izbegavanje admina...
To sam striktno uradio zato sto bi ljudi rekli neradi ti izbegavanje admina i anti money cheat, a neradi zato sto vi u svom gm-u to niste podesili... kao sto i JB treba prilagoditi vasoj skripti, tako trebate i ovaj ac...

Pozdrav...

@20 Dollar

hvala al sa razlogom sam uradio ovako duze, tj zbog imena oruzija, mogao sam sve to i da stavim u 1 red, al nisam hteo...
Sve u svemu hvala...
I izvinajvam se ako sam nesto gore grubo napisao, al sam prilicno iznerviran jos od pre ponoci, tako da ignorisite ako sam napisao nesto sto netreba
Poslednja Izmena: Januar 01, 2012, 15:51:03 POSLE PODNE od [FG]Maki187

Ako ima bagova onda ih prijavis, posto ja nisam pronaso nijedan(jesam neke sitnice koje neometaju rad)...
Hvala...
edit: btw, ako mislis na 2 warninga, to se nezove bug vec warning :D
bug bi bio kad bi ti stvorio jetpack a ac ga nedetektuje... to je bug :D

btw, uskoro v0.4
Poslednja Izmena: Januar 03, 2012, 15:00:57 POSLE PODNE od [FG]Maki187

odlicno, svidja mi se, samo tako nastavi, sledeci put da bude nesto jos bolje :)

Mihail_Vukota

Sta reci...meni je ovo super sto je maki uradio...svaka cast..ja sam ga licno testirao  :) On kakav je , svaka 3 dana izbacuje novi update,samo napred!

Sta reci, kome poruku porati, kome?

Salim se, odlicno je 10/10 !

Samo tako nastavi