[GameMode] Mafia Game Rol3Play [prevedno 98%]

Započeo Mark_ElitaLorenci, Decembar 18, 2011, 14:04:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

GTA RP preveden editovan odlican  :)
EDIT:

//Komanda da se deres ko seljacina
if(strcmp(cmd, "/s", true) == 0)
Poslednja Izmena: Decembar 22, 2011, 21:19:01 POSLE PODNE od [TX]Dr.Ninex

Citat: [TX]Dr.Ninex poslato Decembar 22, 2011, 21:08:54 POSLE PODNE
GTA RP preveden editovan odlican  :)
EDIT:

//Komanda da se deres ko seljacina
if(strcmp(cmd, "/s", true) == 0)

axaxaxaxaxax, to sam napisao namjerno da se malo zezam....
GameMod sam objavio na BS zato sto imam novi gamemod puno bolji od ovog. Zavrsavam Stan i Vikendica System.
Bice slican CroHerzi malo.

Ma bolje da ga stavis tu nama :P Jer se svi, ama bas skoro svi muce oko toga :S Kao sto se i ja mucim, xD
Mike Marquez | House of Rave is Trippy Place ! |

Citat: [YUB] Marquez poslato Decembar 23, 2011, 00:26:33 PRE PODNE
Ma bolje da ga stavis tu nama :P Jer se svi, ama bas skoro svi muce oko toga :S Kao sto se i ja mucim, xD

Treba samo biti dobro skriptan. Jedan vec gamemod sam prodao za 35 evra. Sad radim sljedeci gamemod koji cu prodavati za 75 evra.

Treba samo biti dobro skriptan. Jedan vec gamemod sam prodao za 35 evra. Sad radim sljedeci gamemod koji cu prodavati za 75 evra.
[/quote]

Ma nije ni čudo kad tako dobre GM-ove radiš SRETNO

SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA
xD

Citat: Informatika >3 poslato Decembar 23, 2011, 07:11:00 PRE PODNE
Citat: [YUB] Marquez poslato Decembar 23, 2011, 00:26:33 PRE PODNE

pa mogao bi ga bar podjeliti s nama taj sistem, a mod ne moras :D
Mike Marquez | House of Rave is Trippy Place ! |

Citat: John_Macklain poslato Decembar 23, 2011, 14:02:22 POSLE PODNE
Jel bi mi neko moga u taj mod ubaciti ponovno stanove i vikendice jer ja baš ne kužim kako se to stavlja bio bi vam mnogo zahvalan (:

Prati samo House System!  ;)

Evo skino sam mod sada i sada sam iso na my ip i dodo sam ip svoj i na kraju 7777 i uso sma u samp-server i kada sam upalio neradi mod na sampu mozeli mi objasniti ko sta trebam sve da napravim da radi
TRAZIM DOBROG SCRIPTERA DA ZNA SCRIPTATI DA RADI SAMNOM DA SCRIPTA A JA CU PLACATI SRW I JOS CE BIIT 1338

Citat: ..::GeForce::.. poslato Decembar 23, 2011, 21:03:46 POSLE PODNE
Evo skino sam mod sada i sada sam iso na my ip i dodo sam ip svoj i na kraju 7777 i uso sma u samp-server i kada sam upalio neradi mod na sampu mozeli mi objasniti ko sta trebam sve da napravim da radi

Mod je 0.3c možda si ti prešao na 0.3d
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D

Citat: Talavander poslato Decembar 23, 2011, 21:12:16 POSLE PODNE

Da posto igram na GeForce a njega su na 0.3d prebacili a kako sada npr da ovaj mod prebacim na 0.3d moze mi reci na pm da nespamamo ovdje
TRAZIM DOBROG SCRIPTERA DA ZNA SCRIPTATI DA RADI SAMNOM DA SCRIPTA A JA CU PLACATI SRW I JOS CE BIIT 1338

Citat: CarterIV poslato Decembar 23, 2011, 22:01:35 POSLE PODNE
Citat: ..::GeForce::.. poslato Decembar 23, 2011, 21:15:48 POSLE PODNE
Citat: Talavander poslato Decembar 23, 2011, 21:12:16 POSLE PODNE

Da posto igram na GeForce a njega su na 0.3d prebacili a kako sada npr da ovaj mod prebacim na 0.3d moze mi reci na pm da nespamamo ovdje

Evo link samo prati upute: Klik

Gledaj imam 0.3d i i skino sam 0.3d srw i ubacio sam samp server u game mod ovaj samo kopy i dodam ip 192.168.1.1:7777 i nece kad upalim u server cfg a sta treba imati streamere neko sta je ovaj rekao