[GameMode] Mafia Game Rol3Play [prevedno 98%]

Započeo Mark_ElitaLorenci, Decembar 18, 2011, 14:04:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Informatika >3 poslato Januar 22, 2012, 13:54:04 POSLE PODNE
Citat: ..::GeForce::.. poslato Januar 22, 2012, 11:04:07 PRE PODNE
ja odem u FS autosalon i dodam id auta i cjenu isto ko sto je i tamo i povecam broj vozila za onoliko kolko sam dodo i izbaci mi 13 erora mozeli mi neko pomoci kako da to napravim

Na zadnjem nesmes da staviz zarez!
Kada dodas par vozila moras da promenis broj gore...
To ovako treba da izgleda:
Citat#define BROJ_PRODAJNIH_MODELA 13
13 - broj vozila u autosalonu

Gledaj znaci kad dodam dole id auta i cjenu da ne stavlja , na kraju ali i kad ne dodam nista i kad je compile bude joj erora mozes mi to reci kako da sredim

Citat: |SS|Nico poslato Januar 23, 2012, 19:36:36 POSLE PODNE
Imam problem udem IG i logiram se na rcon i kaze da sam logiran kao admin i idem /makeadmin i nece pise Samo Admini :S u cemu je prboblem?

odes u scriptfiles>users> tu nadjes svoj nick i udjes bude u notepadu i pise admin 0 ti izbrisi 0 i stavi 1338
TRAZIM DOBROG SCRIPTERA DA ZNA SCRIPTATI DA RADI SAMNOM DA SCRIPTA A JA CU PLACATI SRW I JOS CE BIIT 1338

Moze mi ko pomoci uzmem autosalon FS iz ovoga moda i prebacim u drugi mod i spojim na server cfg i neradi
TRAZIM DOBROG SCRIPTERA DA ZNA SCRIPTATI DA RADI SAMNOM DA SCRIPTA A JA CU PLACATI SRW I JOS CE BIIT 1338

dobar je samo ima li se kako vidjeti lista online lidera posoto mi treba za moj gamemod :D

Moze li pomoc,zasto ja kad ubacim neki mod na moj server pa kad hocu da udjem pise ''mode Unknown'' ?
Uskoro otvaranje Yugoslavia RolePlay-a.
Forumhttp://yugoslavijaroleplay.createaforum.com/index.php

medin

Moze li se to upaliti u map editor ako moze recite mi KAKO ?

Update

Uradio sam jedan mali Update servera.
- Uklonio 3 organizacije (TEC, Grove i 18th Street Gang)
- Popravio neke bugove
- Uklonio drugo dugme pri prijavljenju ili registraciji na server
- Sredio jos neke male stvarcice

Poslednja Izmena: Mart 03, 2012, 10:51:15 PRE PODNE od Mark_ElitaLorenci

super je mod jer mi mozete reci kako ubaciti taj stan i veh sistem

po opisu mi se cini ko dobar mod al moram jos testat  ;)

Trebo si stavit još par slika Banke,PD Vjećnice i tako to
Kolodvor
╭∩╮(︶_︶)╭∩╮

<3 ANTE GOTOVINA <3
[/b]

Pozdrav,

Vec par meseci nisam ulazio na Balkan SA:MP, nisam igrao GTA. Iz  tih razloga sam odlucio da vam posaljem svoj GameMod. Nisam htio otvarati novu temu, jer je ovaj GameMod dosta slican Mafia Game modu. Znaci dosao sam samo da objavim gamemod i ponovo odlazim. GameMod imam u kompjuteru duze vrijeme. Ne znam dali ima bugove, ali pregledajte sami. Nadam se da ce vam se svideti. Ne znam sta se nalazi na njemu jer ne mogu uci, jer nemam GTA. Tako da ga ne mogu opisati. :S

Jos jednom pozdrav SAMP-eroma novim i starim od Mark-a Lorencija poznatijeg kao Marko Elite!

DOWNLOAD: http://www.2shared.com/file/IPKEZyOm/Balkan_Excove.html