Gde za Novu Godinu?

Započeo Gotti747, Decembar 16, 2011, 15:41:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Evo ovako, tema je jednostavna, gde cete docekati novu, 2012. godinu? (tema bi mogla sticky do nove godine)

Inace da ja prvi pocnem, sa drustvom u jednom lokalu, uzivo muzika, posle kuci kod drugarice (posto radi do 3), inace nisam mogao da nadjem bolju sliku od ove:
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

na koncertu elvisa presleya :D

xD

sa frendovima i frendicama u jednoj kuci :D
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

vlado_plavsic

Sa drugom i 4 drugarice u Dom Drustvenih (VIP Ulaznice,neograniceno pice) ^^
A posle toga gde me zivot odvede :/

Na samp :D xD

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Kod druga na vikendicu, jos 4 drugova i 4 drugarice.
Last nick: Vectro64

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

pa u LOKOT clubu sa Katanac DJ-om :)

EDIT:: aj neću zaključat temu baÅ¡ da vidim nove bisere.. ali ako predje u raspravu ili svaÄ'u imate svi bananu  :-X
Poslednja Izmena: Decembar 16, 2011, 19:45:34 POSLE PODNE od [RS] K4[Я]!K3™

robi_97

SteXi.ılllı.

*

the bigger the lie, the more they believe

Ja slavim sa devojkom, cetri drugarice i tri druga, prvo kuci, pa neki klub pa onda opet kuci na xD neka ce ostati bez ki*e xD
Pijem dok se ne ubijem ko i prosle godine :D
Poslednja Izmena: Decembar 16, 2011, 22:05:03 POSLE PODNE od [AG]SteXi.ılllı.

Citat: Gotti747 poslato Decembar 16, 2011, 18:17:10 POSLE PODNE
Citat: SEJFO poslato Decembar 16, 2011, 18:08:36 POSLE PODNE
Na samp :D xD

Na sta tebi propada zivot..

Pa šta možda je dijete (pod tim mislim da ima ispod 14g) , pa ga starci nepuštaju , makar su mene sjećam se puštali i sa 10g mi kod frenda pili sokove i zezali se a sad ono malo cuge više pjevanja i tako , ali jbg , što stariji drukčije , ali naravno neopijem se nisam takav.
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

dragan12

Citat: 20 Dollar Nosebleed poslato Decembar 16, 2011, 22:18:17 POSLE PODNE
ali naravno neopijem se nisam takav.
Ja se neopijam cesto ali zavisno od prilike. Za burazerov 18. nisam znao za sebe.
A ja cu ove godine najverovatnije u Mister X (jedna diskoteka da tako kazem), a nije lose tamo nadam se dobroj atmosferi kao prosle godine :)
Poslednja Izmena: Decembar 16, 2011, 22:26:30 POSLE PODNE od Mr.Gagi

Diskoteta Njiva, DJ traktor ft plug  :D