Sto biste voljeli vidjeti u novoj verziji SA:MP-a?||#2

Započeo V_More, Decembar 02, 2011, 15:47:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Cimbur poslato Maj 12, 2013, 13:35:52 POSLE PODNE
Citat: Blaeks poslato Maj 12, 2013, 13:28:57 POSLE PODNE
Citat: Cimbur poslato Maj 12, 2013, 13:25:58 POSLE PODNE
Izvinte sto bumpam temu, al mi je palo nesto do jaja na pamet (prvi put u zivotu haha)

Znaci da kada inst. samp, tu pise kao da se registrujemo, ono e-mail, sifra i ta sranja, i onda nam otvori, i kada recimo upisemo neki server, da on tu uvek bude, znaci odemo kod druga, ulogujemo se na nas mail i pw, i pise tu ip i ostala sranja :D Eto to bi bilo to :D
ideja je dobra, ali potrdui se da dospe do kye-a :D

A ne znam kako :P
pa imas oficijalni forum, odi tamo i posalji mu privatnu poruku

ja bi voleo da vidim neke gole picke kako igraju da imam erekciju itd <3

Evo jedne izvrsne RP ideje :)
Da se ubaci otvoren i zatvoren kisobran :) ... Moglo bi se tu svasta napraviti, s raznim funkcijama, ako je pada kisa, nema otvorenog kisobrana prehladi se i sl. ...

Citat: Coldplay poslato Maj 23, 2013, 10:38:36 PRE PODNE
Evo jedne izvrsne RP ideje :)
Da se ubaci otvoren i zatvoren kisobran :) ... Moglo bi se tu svasta napraviti, s raznim funkcijama, ako je pada kisa, nema otvorenog kisobrana prehladi se i sl. ...
pa dobro, ideja je super, ali sumnjam da ce kye da uradi to, ali ko zna :D

Volio bih da sa sampom dobijete jedan server koji automatski podesen na kucni tako da se nemoram zafrkavati ooko toga onda bih zelio jos da skroz ukinu onaj S0beit jer je to botovski iako imam anticheat na serveru opet me nerviraju s tim cheatom jer non stop citam gore kikovan Airbrake itd banovan
Heaven Community [IN PROGRESS]

CitatVolio bih da sa sampom dobijete jedan server koji automatski podesen na kucni tako da se nemoram zafrkavati ooko toga
?

Citatonda bih zelio jos da skroz ukinu onaj S0beit jer je to botovski iako imam anticheat na serveru opet me nerviraju s tim cheatom jer non stop citam gore kikovan Airbrake itd banovan
oni ne mogu to da urade

ovo gore sa moga acc mi je brat pisao ;
evo ovako da dodaju malo relisticniju grafiku mora i neba malo vise funkcija sto se tice pawna i neka nam napravi  regije
npr . Balkan i onda ti zilista sve servera sa balkana engleska amerika itd itd
Heaven Community [IN PROGRESS]

pa covece ni ti ljudi nisu nasli ruke na ulici, a i oni ne mogu da upravljaju igricom, oni su samo napravili patch SAMP, a ne gta san andreas

Mogucnost ubacivanje custom modela, mislim za ceo server.
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!

Žmigavci na automobilu,i to da se auto moze spalit i pokvarit i kada je ugaseno.

VINNIE WALKER [16] ● VITTIME DELLA MAFIA ● OUTSIDER[1]

VITTIME DELLA MAFIA MEMBER SINCE 26.7.2013.
LOS BALKAN MEMBER SINCE 1.02 2013.

Citat: Walkerâ,,¢. poslato Jun 15, 2013, 20:14:31 POSLE PODNE
Žmigavci na automobilu,i to da se auto moze spalit i pokvarit i kada je ugaseno.

Ima vec filterscripta zmigavci,a sto se tice unistavanja vozila dok neko nije u njemu,to bi stvarno trebali napraviti,jer je ovako nonrp...

volio bih da se popravi tunning crash, i da može Tune zajedno sa 0.3e objektima....
Želite da kupite neku mapu?
Za više informacija o tome obratite mi se ovde na PM ili preko facebooka:
Armando Willkinson
Klik!

Bilo bi dobro da se mogu ubaciti custom objekti .
Respect
Stexi , Sabo(T), GreeDy.amx

Mislis da svaki put kad se spajas na server da ti skine objekte koji ti fale?