Sto biste voljeli vidjeti u novoj verziji SA:MP-a?||#2

Započeo V_More, Decembar 02, 2011, 15:47:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Koliko puta će neko morati da kaže??? Igrači sa istim modovima crashaju.
ODSUTAN

Mocno bi bilo da kada RCON admin udje u SA mapu i oznaci neko mjesto i npr kuca /rcon tp da ga teleportuje na to mjesto,to bi bila furka xDD

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Da se dodaju novi skinovi za bande/mafije...
Da se dodaju novi objecti...
I da npr u Samp Map Editoru da se moze npr pola objekta remove...
A ne citav object :)
Jer msm i da je SAMP Map Editor povezan sa SAMPom :)

Volio bi da naprave ono za nikove.

Npr. hoćeÅ¡ da na neki server uÄ'eÅ¡, al' se ne možeÅ¡ sjetiti cijelog nicka, kucaÅ¡ samo prvo slovo i izaÄ'u ti nickovi sa tim slovom. Kao na FB kada E-Mail kucaÅ¡

Nove funkcije za objekte. Primjer:
MoveObjectToDestination(objectid, x, y, z) - Pomjeranje objekta do destinicije, za više lokacija, za lift itd.
if(IsObjectInRangeOfPoint(objectid, x, y, z)) - Isto kao IfPlayerToPoint, samo Å¡to je ovo za objekte.
Ovo mi sada treba, a ne znam kako da napravim isto.

Citat: вιg вÏ...ηηу poslato Decembar 24, 2012, 16:55:51 POSLE PODNE
Nove funkcije za objekte. Primjer:
MoveObjectToDestination(objectid, x, y, z) - Pomjeranje objekta do destinicije, za više lokacija, za lift itd.
if(IsObjectInRangeOfPoint(objectid, x, y, z)) - Isto kao IfPlayerToPoint, samo Å¡to je ovo za objekte.
Ovo mi sada treba, a ne znam kako da napravim isto.

To sve možeš sada napraviti sa postojećim funkcijama, a to što ne znaš napraviti sumnjam da će na osnovu toga raditi ne potrebne funkcije/naredbe. Nije toliko teško ako imaš volju :)
Kristijan Stipić

Da na server mozemo ubaciti modove auta, a na ostalim bude normalno. Samo na tom serveru da budu modovi za auta to bi bilo najbolje  ;)

To bi bilo naj naj bolje da se ubaci da se samo na serveru vide ti modovi za sve igrace  ;)

Izvinte sto bumpam temu, al mi je palo nesto do jaja na pamet (prvi put u zivotu haha)

Znaci da kada inst. samp, tu pise kao da se registrujemo, ono e-mail, sifra i ta sranja, i onda nam otvori, i kada recimo upisemo neki server, da on tu uvek bude, znaci odemo kod druga, ulogujemo se na nas mail i pw, i pise tu ip i ostala sranja :D Eto to bi bilo to :D
RESPECT :
Vegas & C++

Citat: Cimbur poslato Maj 12, 2013, 13:25:58 POSLE PODNE
Izvinte sto bumpam temu, al mi je palo nesto do jaja na pamet (prvi put u zivotu haha)

Znaci da kada inst. samp, tu pise kao da se registrujemo, ono e-mail, sifra i ta sranja, i onda nam otvori, i kada recimo upisemo neki server, da on tu uvek bude, znaci odemo kod druga, ulogujemo se na nas mail i pw, i pise tu ip i ostala sranja :D Eto to bi bilo to :D
ideja je dobra, ali potrdui se da dospe do kye-a :D

Citat: Blaeks poslato Maj 12, 2013, 13:28:57 POSLE PODNE
Citat: Cimbur poslato Maj 12, 2013, 13:25:58 POSLE PODNE

ideja je dobra, ali potrdui se da dospe do kye-a :D

A ne znam kako :P
RESPECT :
Vegas & C++