[FS]YouTube Player[0.3d]

Započeo Josip_Arc, Novembar 15, 2011, 00:55:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

evo sacekaj pa ti javim kako je prosao test...samo cu morati upload 0.3d RC9 fajlove na linux server...radim ponovo test (windows i linux) :) pa ti javim ovdje kako je proslo
EDIT: problem je samo u linux verziji...nije do RC9...
Poslednja Izmena: Novembar 26, 2011, 15:28:18 POSLE PODNE od Nenad

Services
Web Designing
Graphic Designing
PAWN Scripting

prejaka je bravo brate moj
I najveci talenti gube se u neradu, zato nemoj trazit izgovor da neznas nego naÄ'i rjesenje!

Malo sam cackao po ovoj skripti i saznao sam da zapravo nikada i nece raditi za linux... Problem je u tome sto kad uploadujete skriptu na kupljeni server on nemoze da konvertuje pesmu sa youtube... Neznam zasto... Eto da ne lupate glavu ni kada se zavrsi 0.3d nece raditi...
Poslednja Izmena: Novembar 26, 2011, 18:07:01 POSLE PODNE od McAfee
~~~ProSolution Roleplay Samp Server
ProSolution RolePlay Nas ip je: 193.192.59.107:7783

~~~ProSolution TeamSpeak 3~~~
iNfamous Team Speak 3 Server...  64.31.59.188:9999

~~~ProSolution Roleplay Forum
ProSolution RolePlay Nas forum je:

Odlicna FS, samo velika steta sto ne moze na 0.3c

Citat: [AG]SteXi.ılllı. poslato Novembar 30, 2011, 23:27:15 POSLE PODNE
Odlicna FS, samo velika steta sto ne moze na 0.3c
Potpis,jebiga ...Cut' dobor je sto su dodali funkciju i na 0.3d :)

Samo mi nije jasno zašto svi hvalite nešto što ne radi?
1. Ova filterskripta ovakva kakva je sad ne može da radi na Linux serverima, može samo da ih obori.
2. Uz male izmene to može da se sredi ali tu je drugi problem jer youtube-mp3 kreira stream/download link na osnovu IP adrese i samo sa te IP adrese je to download link, u prevodu koristi ip adresu servera i na osnovu nje kreira stream link, tako da igrači ne mogu da čuju pesmu, mislim da bi moglo da se popravi uz malo igrarije... ;)

Ima li raspoloženih i iskusnih da ovo poprave?

Citat: Pera_Trkulja poslato Decembar 02, 2011, 10:09:13 PRE PODNE
Samo mi nije jasno zašto svi hvalite nešto što ne radi?
1. Ova filterskripta ovakva kakva je sad ne može da radi na Linux serverima, može samo da ih obori.
2. Uz male izmene to može da se sredi ali tu je drugi problem jer youtube-mp3 kreira stream/download link na osnovu IP adrese i samo sa te IP adrese je to download link, u prevodu koristi ip adresu servera i na osnovu nje kreira stream link, tako da igrači ne mogu da čuju pesmu, mislim da bi moglo da se popravi uz malo igrarije... ;)

Ima li raspoloženih i iskusnih da ovo poprave?

1. Ne obara ih nego restartuje server. Da obori server on bi trajno bio offline dok ga ne upalis ponovo.
2. Nije tacno da je samo sa te IP adrese taj download link. Pokusaj da posaljes nekome svoj download link pa ces vidjeti ;)

Services
Web Designing
Graphic Designing
PAWN Scripting

Nenade ne citiraj post iznad svog, nema potrebe.
Da tačno je da obori server, ne restartuje ga (osim ako nije namešteno da se server samo restartuje ukoliko je offline).
I takoÄ'e je tačno da se link kreira na osnovu IP adrese.
Kako god okreneš ne radi niti će raditi.
I nemoj da se praviš pametan ako nisi.

Citat: Pera_Trkulja poslato Decembar 05, 2011, 04:27:06 PRE PODNE
Nenade ne citiraj post iznad svog, nema potrebe.
Da tačno je da obori server, ne restartuje ga (osim ako nije namešteno da se server samo restartuje ukoliko je offline).
I takođe je tačno da se link kreira na osnovu IP adrese.
Kako god okreneš ne radi niti će raditi.
I nemoj da se praviš pametan ako nisi.

Briga te što ja citiram nečij post, to uopšte nije tvoja stvar i dozvoljeno je citirati nečije postove.
Nije tacno da obori server, znam to jer sam testirao ovu skriptu cim ju je autor (usrb1n) objavio i napravio sam mu video za skriptu.
I ne kreira se link na osnovu IP adrese nego na osnovu ID-a youtube videa i tako dobijes ovakav link npr http://www.youtube-mp3.org/#v=4urCRFaSCTM. Ovo  v=4urCRFaSCTM je ID videa na youtube.
Nemoj ti da se praviš pametan jer namaš pojma o čemu govoriš.
EDIT: Nisam naveo ništa što nisam testirao za razliku od tebe, tako da prestani da skupljaš postove!
Poslednja Izmena: Decembar 05, 2011, 17:14:32 POSLE PODNE od Nenad

Services
Web Designing
Graphic Designing
PAWN Scripting

J4€k

Dosta svade i refreshanja teme vec mejsec dana tema prva

Citat: .::[Raven]::.(J4â,¬k) poslato Decembar 05, 2011, 17:28:56 POSLE PODNE
Dosta svade i refreshanja teme vec mejsec dana tema prva

Ovo nije svadja nego nabrajanje činjenica, i nije refresh jer su drugi pisali u ovoj temi u posljednjih 10 dana xD
I mislim da ovu temu treba lock jer ne radi na linux-u...

Services
Web Designing
Graphic Designing
PAWN Scripting

Da glupane testirao si na windows kucnom serveru, gde je tvoja ip adresa i na windowsu radi bez problema, probaj to isto da uradis i snimis za linux online....