[FS]YouTube Player[0.3d]

Započeo Josip_Arc, Novembar 15, 2011, 00:55:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Zasto se vi svadate radi gluposti i filterscriptu nisam napravio ja vec sam je nasao na samp forumu a vi neki sto se pravite pametni odma nadete neku gresku da je scripta sigurna vi bi nasli gresku zato nemojte se pravit vazni i skupljat postove......

Zlatan_Ibrahimovic

E ljudi ja sam stavio ovu FS na svoj serv i kad kucam /youtube ugasi se serv...Zasto to?

Da ne fali nesto? :S

Kad bi pročitao moje postove možda bi i skapirao da ne radi, ja o tome pričam već danima, samo neće niko da sluša...

Ovo je testirano na serverima koji rade na linux os-u i na njima ne radi, dok na windowsu radi bez problema...
Just one more time.

N0NE

Ako ima neki dobar  skripter da popravi to mi bi mu bili zahvalni  ;D ;D
Ne igram SA:MP vise..

Extra je ali kako da napravim da naprimer kad ja ubacim miziku da svi igraci cuju ali na odredjenim mestima koja ja stavim  i da cuje igrac kojem ja pustim.
Balkan Online Public CS 1.6
IP:188.40.52.207:27027
Forum: www.cs-balkanonline.site40.net
Posjetite nas......

Ja sam na windowsu ubacio to u filter scriptu pokrenem server , ulogujem se rconom i kad kucam /youtube nista se nedesava ?

ja sam je ubacio ali mi neradi mozeli pomoc zasto mi neradi kucam /rcon login ******* i neda mi opet i kucam /youtobe i neda mi
[cener]Sretna vam Nova Godina od mene i puno zdravlja i srece[/center]

Citat: Suky poslato Decembar 27, 2011, 13:55:12 POSLE PODNE
ja sam je ubacio ali mi neradi mozeli pomoc zasto mi neradi kucam /rcon login ******* i neda mi opet i kucam /youtobe i neda mi

Da li si ukucao ime fs u server.cfg
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D

Citat: Suky poslato Decembar 27, 2011, 13:55:12 POSLE PODNE
mozda ti jos uvijek imas 0.3c a ovo je za 0.3d

Citat: Petricko poslato Decembar 28, 2011, 12:59:36 POSLE PODNE
Meni skripta kao skripta normalno radi ali kada ubacim link od pesme, izbaci eror: "This youtube link is broken or uses some copyright protection, we can't convert it to mp3 for streaming. Try another link please" ja probam drugi al nece... A bas bih voleo da imam ovo na serveru bas je ekstra...
probaj nac neki mp3 link od te pjesme,pa onda pokusaj

WTF.Ubacim na kucni srv radi,ubacim na hostani srv padne mi serv? help pls?

Server mi stalno padne kada ubacim ovaj fs Molim razlog   :'(   >:(

Citat: Petricko poslato Decembar 31, 2011, 00:14:47 PRE PODNE
Ja nisam na kucnom ni probao, meni nepadne server samo izbace eror da je lik koj je unet nevazeci. Al bi ovo bilo vrhunski da se ima na serveru, da li bi mozda neko mogao nes da uradi tj. da popravi da radi i na hostovanim serverima???
pa valjda dobro ne kopiras link :S