Poklanjam server

Započeo tuta_bugarin, Novembar 12, 2011, 19:18:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: tuta_bugarin poslato Novembar 13, 2011, 14:32:02 POSLE PODNE
ljudi meni se juce i danas javilo preko 80 clanova .. ja stvarno neznam kome da dam server .. evo server cu pokloniti coveku s nickom "Gotti747" jer jedini nije zadro ko tele pa poslao 50 poruka na pm kao neki .. cak nije ni trazio server ... goti dobices info o hostu na pm

pa ako nije trazio server, zasto mu onda dajes serveR?
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: tuta_bugarin poslato Novembar 13, 2011, 14:32:02 POSLE PODNE
ljudi meni se juce i danas javilo preko 80 clanova .. ja stvarno neznam kome da dam server .. evo server cu pokloniti coveku s nickom "Gotti747" jer jedini nije zadro ko tele pa poslao 50 poruka na pm kao neki .. cak nije ni trazio server ... goti dobices info o hostu na pm

Ja imam svoj server sa CH masine (Freeroam), i mogu nabaviti server za test kad god mi zatreba, a i ja ti se nisam javio za server ne znam odakle ti ideja da meni das, u svakom slucaju prosledi server nekome ko nema.. Hvala u svakom slucaju sto si se ponudio.. Ili ako vec ne mozes da nadjes nikoga nacicu ti ja kome mozes da das a da znam da taj nema svoj server..
Poslednja Izmena: Novembar 13, 2011, 14:39:31 POSLE PODNE od Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

trazim nekog u koga sam siguran da ima dobar mod i da ce dobro da iskoristi to sto mu dajem
//

Citat: tuta_bugarin poslato Novembar 13, 2011, 14:40:56 POSLE PODNE
trazim nekog u koga sam siguran da ima dobar mod i da ce dobro da iskoristi to sto mu dajem
Zašto nisi postavio IP??
Imao si dosta vremena da to uradiš a nisi, LOCK.