Poklanjam server

Započeo tuta_bugarin, Novembar 12, 2011, 19:18:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

/
/
/
/
//
Poslednja Izmena: Novembar 13, 2011, 16:28:10 POSLE PODNE od [RS] Attitude.fx
//

evo ja se javljam
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Paco

Evo ja se javljham ocu otvoriti dm server! za zabavu imam dobar mod

Takodje se javljam ako je jos slobodno  :)

I ja se javljam.
Koje uvete moram ispuniti?  ;)

A jel ste vi coravi pa ne vidite da pise da se javite na PM ili sta.. ?
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

I ja bih zelio host...

Postojimo samo 3 tjedna a imamo se sa cime pohvaliti...

Iskusan mapper, scripter, radim sa C++, pawno, drzao dosta servera, kao za SAMP tako i za CS, imao sam UGK JailBreak Server koji je bio medju prvih 10 najboljih servera na balkanu, radio za MDB, Trenutno pomazem Tera Gaming Community, imam odlican mod, koji nije ni sam Balkan Sampa, ni sa Samp Foruma, Vec je licno narucen, od jednog pawno scriptera sa Samp Foruma, znaci nije objavljen, ima preko 160 000 redova, predobar mod, RP je, tako da se javljam. Hvala ukoliko dobijem host, meni su najveci problem sad pare, jer ja stvarno nemam vise para da bacam i na host. Hvala vam jos jednom, bicete pocasni gost na mom serveru, i naravno sve privilegije vam idu. Neznam vam godiste pa vam persiram.

@tuta_bugarin, stavi IP tog servera!
@Mrki_Drakula, ne bureči molim te.

Citat: [LH]Prozivka poslato Novembar 12, 2011, 23:37:48 POSLE PODNE
Pun mu je pm :D

I meni je pun spamera kao ti

Necu da vidim vise ni jedan post osim autora teme, rekao covek na PP/PM onda na PP/PM a ne da spamate u temi.

Citat: [RS] Attitude.fx poslato Novembar 13, 2011, 00:15:01 PRE PODNE
@tuta_bugarin, stavi IP tog servera!
@Mrki_Drakula, ne bureči molim te.

Hahaha to Attitude!

Real-Life Informacije

Ime: Slaven
Prezime: Durić
Omiljeni klub: Barcelona
Zanimanje: Učenik
Pol: Muško
Zemlja: Republika Srpska

BAR Informacije

Status: Owner
Forum:  Coming Soon!            
IP: Coming Soon!
Mode: RolePlay
Version: v1.0.0
Finished: 60%

Citat: Mrki_Drakula poslato Novembar 13, 2011, 00:12:28 PRE PODNE
Iskusan mapper, scripter, radim sa C++, pawno, imam odlican mod, koji nije ni sam Balkan Sampa, ni sa Samp Foruma, Vec je licno narucen, od jednog pawno scriptera sa Samp Foruma

pa kakav si ti to skirpter?

OT: obrisi inbox...

Zbog ovakvih likova ja ne pomazem nikom na Balkan Sampu...O.O

ljudi meni se juce i danas javilo preko 80 clanova .. ja stvarno neznam kome da dam server .. evo server cu pokloniti coveku s nickom "Gotti747" jer jedini nije zadro ko tele pa poslao 50 poruka na pm kao neki .. cak nije ni trazio server ... goti dobices info o hostu na pm
//