**SpeedTouch Online Radio**

Započeo matemandbrnaze742, Februar 02, 2010, 10:52:20 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

matemandbrnaze742

http://s2.myradiostream.com/stream/783/listen.htm

Odlučio sam opet malo upaliti ST online radio. Problem je što mi komp ne radi baš 24/7, al nadam se da će radio biti upaljen negdje od 9 - 11 ujutro pa sve do ponoći. Uglavnom, u večernjim satima će raditi!

Puštam techno/trance/dance/pop/house/hip-hop/rap i to uglavnom hitove.

Slušajte klikom na http://s2.myradiostream.com/stream/783/listen.htm a možete slušati na webu, preko Windows Media Playera, Winampa ili Real Playera.

Tekst Pisao:Randy Čupić([ST]Injetion)
Obajvio:Mate Mandac([ST]Mate Mandac)

iYoko

Pametna ideja... Znam jedan server koji je otvorio svoj radio na kraju prerastao u jedan od glavnih u tom gradu xD (TMS Radio)

Dobra je ova stvar ;)
Vikend je policija nas hvata,
vikend je ode cijela plata,
oko nas stvari ukradene,
sve smo dali na planove i sheme..
||||:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=:=:THE IVEX:=:=:=:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=::=:|||| 

PS: Ne saljite mi nikakve pm jer neodgovaram na njih! Ako trebate nes pitajte ove pr0 skriptere pa neka vam kazu!Hvala !

Chris

*

Web dizajner/developer

Citat: [CC]Chrisâ,,¢ poslato Februar 02, 2010, 12:51:29 POSLE PODNE
Ja nikako da skuzim di to otorite free?

Opet si objavio temu da neznam, Mate  ;D

Nego Chris, javi mi se na MSN ako želiš (randy2841@hotmail.com) pa ti mogu objasniti.

Inaće, zaposlit ćemo još nekoliko DJ-a, integrirati player na portal i uvesti glazbene želje preko foruma.

Chris

*

Web dizajner/developer

evo sad sam skuzio...jer prije se nisam mogo regat..explorer mi nije pokazao forme...sad cu dodat nekog na msn da mi kaze kako pustat pjemse

koji kurac nece mi loadat :(

BTW. DJ injection xD

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Citat: galeb poslato Februar 03, 2010, 20:01:47 POSLE PODNE
koji kurac nece mi loadat :(

Ma svi se nešto žale, a meni uvijek radi... Ja, kako bi bio siguran da radi, glazbu puštam iz Winampa ali stišam volume od Winampa na 0 (to naravno NE utječe na puštanje) i onda otvorim radio.speedtouch-samp.com i navinem pojačalo do daske tako da gdje god sam u ulici, čujem glazbu. Ako naglo nastane tišina, znaći da nešto nije u redu i idem popraviti. Tako mi cijeli dan lupa muzika pa znam da radi. A jedini problem nastupa kad idem u školu, em što me nema doma, em što moram ugasit pojačalo jer starci popizde kad svira muzika a mene nema. Al kad se vratim, uglavnom zatečem da radi...

I da, ja UVIJEK sluÅ¡am u Windows Media Player-u jer onaj web player je izbugiran sto na sat! Nakon nekoliko minuta sluÅ¡anja, prebaci naglo unatrag na pjesmu koja je već svirala i onda piÅ¡e ime jedne pjesme, a svira druga koja je par minuta unazad. I zna zaÅ¡tekat. Najbolje je da kliknete ispod playera na jedan od onih linkova (preporučam Windows Media Player) i tamo uvijek radi besprijekorno. Samo Å¡to ću ja napraviti svoj *.asx fajl, tako da će vam i u WMP-u pisati ime pjesme i izvoÄ'ača umjesto samo "Windows Media Stream", i stavit ću neke reklame za ST koje će se vrtiti u Windows Media Playeru, ispod Visualization ekrana.

Citat
BTW. DJ Injection xD

Å ta se ti smijeÅ¡, DJ Galeb  ;D  ;D, Å¡ta da ja stavim, DJ Svraka  ;D to je sve zajebancija samo...

Haha nista nista samo ti budi dj xD

======ஜ۩۞۩ஜ======
======ஜ۩۞۩ஜ======

Posjetite:

Citat: galeb poslato Februar 05, 2010, 18:15:03 POSLE PODNE
Haha nista nista samo ti budi dj xD

Lol, ma koji DJ... kao da je tesko pustat muziku na online radio... to moes i ti  ;D

E nemogu :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
======ஜ۩۞۩ஜ======

Posjetite:

UPDATE

Budući da onaj web player zna štekati, preporučam da muziku slušate ovdje: http://radio.speedtouch-samp.com/SpeedTouchFM.asx

To si skinite u kompjuter i pokrenite u Windows Media Playeru, a možda vam ga i odmah otvori u browseru i počne svirati. Taj uvijek radi i ako onaj ne radi, radit će ovaj!

A ako vam u browseru otvori, ali kao tekst (neki kodovi), na ovaj link kliknite desnim klikom i onda Save Linked Contet As ili Save Target As i spremite ga u PC.

PS: Osim WMP, može ga otvarati i BS player i možda još neki.

UPDATE 2

Sad sam i na http://radio.speedtouch-samp.com postavio player od WMP-a jer im često padne site, ali server i dalje radi, al uzalud kad onaj sivi njihov player padne skupa sa sajtom. Ovaj od WMP-a je i viÅ¡e fensy (jer ima i za vizualizacije)  :) al mu je mana da nema imena pjesme i autora i nema status (koliko je sluÅ¡atelja), pa ću stavit oba dva i moći će se birati na kojem će se sluÅ¡ati. Primarni će biti WMP

PS: Danas mene skupa sa laptopom nema cijelu večer, pa je preuzeo DJ Boky (jedan naÅ¡ igrač) i puÅ¡tat će od sad do 6 ujutro za sve noćne ptice  :) TakoÄ'er, MTV Top 100, top liste, techno, pop, dance itd.
Poslednja Izmena: Februar 05, 2010, 20:23:45 POSLE PODNE od [ST]Injection