[POMOC]Kako spržiti ps2 igru

Započeo BloOm3R!, Septembar 24, 2011, 12:26:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Može mi netko navest cijeli postupak kako da nasnimam ps2 igru ?

Ja sam prek powerisa,.iso fajl otvorio i nasnimao na dvd i dok pokrenem pokaze se ono playstation 2 i kao da pokrene al nece.
Jel igra shebana ili nije dobro nasnimano ?

Sta znaci da srpzis igru ? Ako mislis na bukvalno znacenje te reci, zapali vatru i baci disk u nju :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Septembar 24, 2011, 12:30:45 POSLE PODNE
Sta znaci da srpzis igru ? Ako mislis na bukvalno znacenje te reci, zapali vatru i baci disk u nju :D
HaHa  :-[

Mislim NASNIMAT!

Citat: Gotti747 poslato Septembar 24, 2011, 12:30:45 POSLE PODNE

Narezati?

Valjda ti igra ne valja, moj brat je sve ok narezao i radi mu na PS2

Ah cekajuci odgovor vec sam nasnimao samo je uzasno sporo loading cekam vec 10min... :'(

Mozes koristiti alcohol 120%, s njim to ide najlakse..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

PS2 igrice ne smijes pržiti kao i ostale igre jer ima neke 'skrivene fajlove' ugl. kada skidaš igricu skidaj .iso file i onda DIREKT otvaraj taj file sa nerom i prži na CD nemoj ništa raspakiravati...
Kristijan Stipić

Koristi alcohol 120% imas u njemu opciju za przenje ps2 igara. Njeg sam ja koristio.

Sprzio sam ja preko dvd decypter al loading zasteka msm da nije krivo nasnimano cijeli ps je spor.

McEnnedy

Najnovija tava za przenje CDa/DVD-a Nerko Kwik Media Najbolji celik, nista se neljepi. Samo uzmete papir i obrisete.
Samo izbacuje CD/DVD vak, samo ako imate najnovij DVD-ROM u sporetu. :D

Mah shebo sam vec 4 dvd-a izgleda da ps nevalja  :'(

Ako si dobio preko torrenta skinutu igru raspakiraj samo 1 rar i dobit ces najvjerojatnije ili opet rar ili .iso file

Kada si to napravio ukljuci Nero 6(skini ako nemas)

Stisni na Burn Image to Disc

Ponudit ce ti da odaberes sliku..stavi da ti vidi sve datoteke

Kada si odabrao datoteku (.rar ili .iso) stisni na Burn

Pokusaj shvatit ako nes ne kuzis imas PM ili tu ;)